Speeltijd Ronde Tegenstander Locatie Uitslag Verslag
ma 31-01-11 20:001Helios 5Maarssen - OVVOhal8 - 0

Wedstrijdverslag:

OSM-VJC2 is goed uit de startblokken in de badminton voorjaarscompetitie.

Het senioren team OSM-VJC2 bestaande uit Eric van der Valk (teamcaptain), Leen Schipper, José van Ek, en Monique Fokker zijn de voorjaarscompetitie goed begonnen met een 8-0 overwinning op Helios 5.
Klik voor vergrotingBegonnen werd met het herendubbel waarin Eric en Leen zonder al te veel moeite de eerste overwinning (21-5, 21-7) voor dit team naar zich toe trokken. Hierna was het de beurt aan de dames. Ook zij wonnen hun dubbel in twee sets (21-8, 21-9). Monique begon daarna aan haar single. Zij had het in het begin wat moeilijk maar wist zich vrij snel te herstellen tegen een 1-6 achterstand en won de eerste set uiteindelijk met 21-14. In haar tweede set wist ze moeiteloos af te rekenen (21-15) met haar tegenstandster en haalde voor OSM-VJC2 het derde punt binnen. Leen had in dezelfde tijd afgerekend in twee sets met zijn tegenstander waarna José haar single wedstrijd ondanks wat tegenslagen in een tweesetter tot een goed einde wist te brengen (21-7, 21-5). Eric had het af en toe moeilijk in zijn single door een licht gebrek aan concentratie en het feit dat hij lang had moeten wachten. Maar door de juiste wedstrijdinstelling wist hij zich over het dode punt heen te werken en de beide sets in zijn voordeel te beslissen (21-10, 21-10). Wat nog restte waren twee mixed dubbels waarin Monique en Leen de spits af mochten bijten. De eerste set begon lastig maar doordat Monique de rust en het overzicht bewaarde werd het uiteindelijk (21-15), in de tweede set was het wat eenvoudiger en liep het OSM tweetal naar een (21-8) overwinning. Als afsluitende wedstrijd was de mixed dubbel van José en Eric. Tot 14-14 ging het in de eerste set gelijk op maar toen Eric zich richtte op zijn specialiteit (bijzonder harde slagen) trokken zij de set naar zich toe. In de tweede set werden de tegenstanders moe en gingen José en Eric met de overwinning lopen. Ook zij weten met gemak in twee sets de wedstrijd te winnen (21-17, 21-10) . Een mooi eind van een goed verlopen avond met een 8-0 eindscore voor OSM-VJC2. Al met al een geslaagde avond die ondanks wat wedstrijdspanning vooraf een gezellig einde kende in de OVVO kantine die speciaal voor de voorjaarscompetitie open was gegaan, waarvoor dank.

ma 07-02-11 20:002DVS Koto Misi 1Maarssen - OVVOhal0 - 8
ma 21-02-11 20:004't Gein 3Maarssen - OVVOhal1 - 7
vr 25-02-11 00:003Helios 5Utrecht - Olympos0 - 8
ma 07-03-11 20:005Castellum 2Maarssen - OVVOhal0 - 8
wo 16-03-11 20:006't Gein 3Nieuwegein - Merwestein6 - 2
di 12-04-11 19:307Castellum 2Vleuten - De Weide Wereld7 - 1
di 26-04-11 20:158DVS Koto Misi 1Utrecht - Lunetten8 - 0