Speeltijd Ronde Tegenstander Locatie Uitslag Verslag
zo 09-09-12 10:004NSBV Stuban 2Nijmegen - US Gymnasion3 - 5

Wedstrijdverslag:

De kop is er af !

Na zich uitstekend te hebben gehandhaafd in de 4e divisie hebben de spelers zich voorgehouden om dit seizoen een gooi te doen naar de eerste twee plekken in hun poule om zodoende te promoveren. Maar in deze poule zijn er meerdere ploegen met aspiraties dus zal het niet makkelijk worden om deze doelstelling te halen. Maar als je geen doelen stelt ….

We trokken vandaag naar Nijmegen waar Stuban 2 onze tegenstander van vandaag zou zijn. Stuban was incompleet en had Raymund als invaller opgeroepen. Raymund speelt normaal 1e klasse regio en zou het dus zwaar kunnen krijgen. In de dubbel hadden onze heren Uun en Geovanni het niet erg moeilijk en wisten in 2 sets, 10 en 15 punten tegen, een overwinning te behalen. Ook onze dames Maaike en Ilse hadden in hun partij de snaar goed weten te raken. 13 en 17 waren de setstanden in het voordeel van OSM.

In de singles zagen we een zelfde beeld. OSM speelde sterk en in de 2e set van de herenenkel leek het wel een trainingspartij te zijn geworden. Uun speelde tegen de invaller en wilde de shuttle alleen maar rondspelen. Ilse daarentegen speelde een sterke 1e set, maar kon haar concentratie minder goed in de 2e set vasthouden en liet zelfs haar tegenstandster Esmee langszij komen. Dat werd Ilse toch wat te gortig en stelde daarop direct orde op zaken. Setstanden 1e damesenkel 5-21 en 13-21 voor Ilse van OSM. Setstanden 1e herenenkel 9-21 en 16-21 voor Uun van OSM.

Daarna speelden Maaike en Geovanni allebei hun enkelspel. Maaike was nog niet opgewassen tegen de felle Annemiek. In de 1e set kwam Dr. Maaike (net afgestudeerd, gefeliciteerd) niet hoger dan 11 punten, maar in de 2e set ging het ietsjes beter met 17 punten. Volgende keer beter zeggen we dan maar. Geovanni had in de wedstrijd ruzie met een te snelle shuttle Yonex 30. Vreemd genoeg hadden alle andere spelers juist gezegd dat het pluimpje al snel in de wedstrijd erg traag zou worden. Niet bij Geovanni, want die kon er maar geen vat op krijgen. Uiteindelijk werd de shuttle in de 2e set bijgebogen en zag je dat zijn spel daadwerkelijk wat beter werd. 1e set ging naar Tobias van Stuban en de 2e set naar Geo. In een spannende 3e set waarin Geovanni 6 punten voorsprong nam stond het bij de interval toch weer 10-11. Tobias ging maakte wat minder fouten en Geovanni liet zich wat te veel onder druk zetten. Uiteindelijk werd de 3e set (onnodig) verloren door de OSM-speler. De setstanden waren 21-15 18-21 21-15. Net als bij Maaike volgende keer revanche.

Afsluitend werden de mixen gespeeld. Uun en Maaike speelden sterk en beslisten de partij in 2 sets in hun voordeel. De partij van Ilse en Geovanni duurde ietjes langer, maar zij verloren in 2 sets. Na de wedstrijd konden we op het buiten terras nog heerlijk van een drankje en de overheerlijke cake (zelf gemaakt) genieten. Met 5 behaalde punten staat OSM nu aan kop in de poule. Hopelijk kan dat na volgende week (Elo United thuis) nog steeds zo blijven. Succes volgende week!

zo 16-09-12 10:001DBV Diok 2Maarssen - TSD5 - 3
zo 23-09-12 13:302BV Slotermeer 6Amsterdam - Verheij2 - 6
zo 30-09-12 10:003Smashing 3Maarssen - TSD4 - 4
zo 28-10-12 10:005Elo united 4Maarssen - TSD8 - 0
zo 04-11-12 11:006BC Culemborg 2Culemborg - Interweij2 - 6
zo 18-11-12 10:007Amersfoort 5Maarssen - TSD1 - 7
za 24-11-12 18:008DBV Diok 2Enschede - Sportcentrum UT4 - 4
zo 02-12-12 10:009BV Slotermeer 6Maarssen - TSD4 - 4