zo 16-09-12 10:001Amersfoort 11Maarssen - TSD8 - 0
zo 23-09-12 10:002Castellum 2Maarssen - TSD8 - 0
vr 28-09-12 20:003Helios 4Utrecht - Olympos2 - 6
zo 07-10-12 10:004Hercules 4Maarssen - TSD8 - 0
vr 26-10-12 20:005Fortissimo 1Cothen - De Rijnsloot1 - 7
zo 04-11-12 12:306Selby 1Soest - Sportzaal Idea1 - 7
zo 18-11-12 10:007Badso 1Maarssen - TSD8 - 0
za 24-11-12 18:008Amersfoort 11Amersfoort - J. van Stolberg0 - 8
za 01-12-12 19:009Castellum 2Vleuten - Sportcentrum Oudenrijn0 - 8
zo 09-12-12 10:0010Helios 4Maarssen - TSD8 - 0

Vandaag hebben we gespeeld tegen Helios-4, deze staan tweede in onze poule. Martijn had voor vandaag een invaller: Jeroen Bouma geregeld, zodat Deon in team 1 kon invallen. Met deze invaller waren we erg blij.

We begonnen met de dubbels. De herendubbel tegen Erik en Olim ging goed, Martijn en Jeroen speelden voor de eerste keer samen. Jeroen was technisch heel goed, zo werd er veel druk gezet. De tegenstander was daar niet goed genoeg tegen opgewassen en zo wonnen Martijn en Jeroen de eerste set met 21-14. De tweede set werd het hun moeilijk gemaakt en begonnen Erik en Olim beter te spelen. Maar gelukkig was dit niet goed genoeg en wonnen de heren de tweede set met 21-19.

De dubbel van Charmain en Marsha begon goed tegen Amber en Linda, met de eerste set liep het lekker, die werd 21-13. De tweede set begon goed voor OSM, maar na een 11-6 voorsprong kwam de damesdubbel van Helios heel goed terug en zij wonnen de set met 17-21. In de derde set stond OSM weer met 11-6 voor. Nu bleef de concentratie en werden er weinig fouten meer gemaakt. Zo werd het 21-11 voor OSM-2.
Daarna gingen we door met Jeroen zijn single tegen Olim. Hij had al even niet meer gebadmintond, maar daar was helemaal niks van te merken. Wanneer de shuttle bij Jeroen kwam, had hij genoeg tijd om rustig de shuttle overal te plaatsen. De eerste set werd gewonnen met 21-10. In de tweede set had hij wat meer moeite, maar eindigde de wedstrijd mooi met 21-18.
Charmain speelde een mooie single tegen Amber. Amber had heel veel terug, dit was zeker de lastigste single die Charmain dit seizoen had gehad. De eerste set was erg spannend en gingen de punten over en weer. Op het eind nam ze een eindsprint en werd het 21-17. De tweede set ging iets beter en eindigde zo in 21-14.
Met de 4-0 voorsprong hadden we al minimaal een gelijkspel. Martijn moest zijn single tegen Erik, die normaal geen enkelpartijen speelt. Het was een erg leuke single om te zien en was zeker spannend tot de laatste punt. De eerste set eindigde met 21-18. De tweede set was ontzettend spannend, de punten bleven over en weer gaan. Als Martijn weer een punt had, maakte Erik de volgende. Gelukkig stopte dit bij 24-22 ... vóór Martijn.
De mix van Charmain en Jeroen tegen Linda en Erik ging goed, erg goed voor een eerste keer. Het leek of Charmain en Jeroen al vaker hadden samen gespeeld. De eerste set werd gewonnen met 21-16. De tegenstanders gaven de tweede set op, maar die eindigde toch nog in 21-17.
Met de laatste mix ging het wat minder goed. Martijn en Marsha speelde tegen Amber en Olim. De eerste set ging ze makkelijk af ze wonnen 21-11. De tweede set verliep heel anders en bepaalden Amber en Olim het spel, ze zetten erg druk en daarom wonnen ze met 14-21. De derde set was erg spannend, Amber en Olim begonnen deze weer goed en stonden dus 11-8 voor, gelukkig kwamen Marsha en Martijn goed terug. Zo bleef het tot 16-15 spannend, daarna was het gelukkig wat minder lastig en wonnen ze alsnog met 21-17.
Volgende week moeten we uit tegen Hercules, wanneer we hier 3 punten weten te behalen zijn we kampioen!

zo 16-12-12 12:3011Hercules 4Utrecht - USV Hercules0 - 8
zo 13-01-13 10:0012Selby 1Maarssen - TSD7 - 1
zo 20-01-13 13:3013Badso 1Soesterberg - Banninghal0 - 8
zo 27-01-13 10:0014Fortissimo 1Maarssen - TSD6 - 2