do 31-01-13 20:00Renswouw 1Renswoude - Hokhorst5 - 3
vr 08-02-13 20:00BC Helios 3Utrecht - Olympos3 - 5
do 14-03-13 20:30Ricochet 2Maarssen - TSD4 - 4
wo 20-03-13 20:00Ricochet 2Wijk bij Duurstede - De Horden3 - 5
di 02-04-13 20:00SV Irene 1Bilthoven - Kees Boekehal4 - 4
do 11-04-13 20:30SV Irene 1Maarssen - Safari6 - 2
do 18-04-13 20:30BC Helios 3Maarssen - Safari4 - 4

Afgelopen donderdag stond de thuiswedstrijd tegen Helios op het programma. We hadden te maken met een erg sportieve tegenstander. Het merendeel van het team kwam op de fiets vanuit Utrecht. Ook de warming-up werd niet overgeslagen.

De herendubbel van Ronald en Peter ging voortvarend van start. Door goed positiespel werd de eerste set vrij eenvoudig gewonnen. De tweede set werd een stuk spannender,
maar ook deze set werd door OSM gewonnen.

Lara en Linda kwamen niet in hun spel, maar wisten de eerste set wel te winnen. In de tweede set werden aan OSM-zijde nog meer foutjes gemaakt, waardoor de winst naar Helios ging. De derde set werd weer relatief eenvoudig door OSM gewonnen. Stand na twee wedstrijden 2-0 voor OSM.

Peter had een sterke tegenstander. Ondanks zijn vechtlust (en goede services!) slaagde hij er niet in de wedstrijd te winnen. In twee sets ging de winst naar Helios.

Ook Hans had een sterke tegenstander. De winst in de eerste set ging naar de tegenpartij, waarna Hans de tweede set naar zich toe trok. De derde set werd gewonnen door Helios.

Met nog 4 wedstrijden te gaan, was de tussenstand 2-2.
In het eerste damesenkelspel wist Lara de winst in twee sets naar zich toe te trekken.
Ze speelde tactisch goed en liet de tegenstandster veel lopen.

Ook Linda slaagde er in haar enkelspel te winnen. In 3 sets, waarbij beide dames veel vechtlust hadden, ging de winst naar OSM.

Met nog 2 mixen te gaan, zag de tussenstand er voor OSM goed uit: 4-2.

Met een gewonnen mix zou de overwinning naar OSM gaan. Echter, het liep helaas anders. Hans en Lara kwamen niet in de wedstrijd en ook Ronald en Linda maakten te veel foutjes. Laatst genoemden slaagden er net niet in om er een derde set uit te slepen (20-22:-(. Eindstand 4-4. Gelukkig konden we onze teleurstelling goed weg-spoelen & -eten in de derde helft.

ma 29-04-13 20:00Renswouw 1Maarssen - OVVOhal6 - 2