Jeugdcompetitieteam OSM-J1 (2013 / 2014)

Het wedstrijdschema van OSM-J1

zo 22-09-13 10:001Culemborg J4Maarssen - Safari6 - 2
zo 29-09-13 10:302Badso J3Soesterberg - Banninghal2 - 6

De tweede wedstrijd van OSM J1 in dit competitie seizoen was een uitwedstrijd tegen Badso J3 in Soesterberg. Er werd gespeeld op twee banen tegelijk, dus zowel de heren, Stan en Sven, als de dames, Selma en Anouk, konden gelijk beginnen aan de dubbelspelen. Bij de heren was de start prima. Al snel kwamen ze op een voorsprong en wonnen de eerste set met 13-21. De tweede set daarin tegen ging een stuk minder. Het leek wel of Stan en Sven de draad een beetje aan het kwijtraken waren en verloren de tweede set met 21-12. Er was een derde en beslissende set nodig. Het leek er op dat Stan en Sven zich niet uit het veld lieten slaan maar helaas bleken de heren van Badso toch een stukje sterker. Stan en Sven verloren de derde set met 21-19.

Bij Selma en Anouk ging het een stukje makkelijker. De eerste set was snel gewonnen met 12-21. Ook in de tweede set kregen de dames van Badso geen kans en wonnen Selma en Anouk ook deze set met een eindstand van 14-21.

Het enkelspel was voor Selma geen moeilijke wedstrijd. Zij won in twee sets van de dame van Badso met 5-21 en 12-21. Sven daarentegen had wel een sterke tegenstander. Hij begon aan de eerste set en dat liep lekker gelijk op. De heren waren goed aan elkaar gewaagd. Sven won de eerste set met 20-22. In tweede set was Sven eventjes wat minder en verloor met 21-13. Toen begonnen ze aan de derde set. Wat een wedstrijd was dit! De heren lieten elkaar alle hoeken van de baan zien en gaven niets zomaar gewonnen. Net als in de eerste set liepen ze gelijk op. De spanning was te voelen. Uiteindelijk heeft Sven deze set gewonnen met een eindstand van 24-26.

Toen was de beurt aan Anouk met haar enkelspel. De eerste set ging goed. Deze won ze met 13-21. De start van de tweede set was een stuk minder van Anouk en daar maakte de dame van Badso goed gebruik van en kwam op een goede voorsprong. Gelukkig herpakte Anouk zich en kon ook de tweede set met een eindstand van 21-23 op haar naam schrijven.

Het laatste enkelspel was voor Stan. Zijn tegenstander was zeer sterk maar daar trok Stan zich niets van aan en ging er helemaal voor. De eerst set verloor hij met 21-12. Ook na deze uitslag bleef hij er voor gaan en door deze instelling kon hij de tweede set met een uitslag van 17-21 op zijn naam zetten. Ook hier was dus een derde set nodig. Helaas bleek de heer van Badso toch een stuk sterker en Stan verloor deze set met 21-12.

De mixen waren twee hele verschillende wedstrijden. Als eerste gingen Sven en Selma van start. Zij hadden niet echt moeite met hun tegenstanders en wonnen in twee set met 15-12 en 8-21. Stan en Anouk moesten er wat meer moeite voor doen om de overwinning te halen. Zij hadden hiervoor drie sets nodig. De eerste set verloren zij met 21-18 maar lieten dit niet op hun kop zitten en gingen er voor in de tweede set. Na een aantal mooie rally’s hebben zij de tweede zet met 17-21 op hun naam kunnen zetten. Met de derde set hadden zij minder moeite en wonnen zij met 11-21.

De eindstand komt hiermee op 2-6 voor OSM J1.

zo 06-10-13 10:003Ellaar J4Maarssen - Fazantenhal8 - 0
zo 27-10-13 10:004Doorn J2Doorn - Steinheim0 - 8
zo 03-11-13 10:005Houten J5Maarssen - Safari8 - 0
zo 24-11-13 10:007Ban J6Maarssen - Safari7 - 1
zo 01-12-13 10:008Culemborg J4Culemborg - Interweij1 - 7
zo 08-12-13 10:009Badso J3Maarssen - Safari8 - 0
za 14-12-13 10:0010Ellaar J4Elst - Sporthal Westeraam0 - 8