zo 22-09-13 10:001Ban J7Maarssen - Safari7 - 1
zo 29-09-13 10:002Castellum J4Vleuten - Fletiohal2 - 6
zo 06-10-13 10:003Flevoland J3Maarssen - Fazantenhal7 - 1
za 02-11-13 09:305Harderwijk J2Harderwijk - Stadsweiden2 - 6
zo 17-11-13 10:006DVS Utrecht J1Maarssen - Safari4 - 4
zo 01-12-13 10:008Ban J7Amersfoort - Bieshaar2 - 6

In sporthal de Bieshaar in Hoogland, Amersfoort stond de J2 wederom tegenover Ban de eerste tegenstander van dit seizoen.

Jaron en Alex starten met de heren dubbel. Aan beiden kanten werd af en toe slordig gespeeld, waardoor de punten werden verdeeld. Uiteindelijk trokken de OSM heren aan het langste eind 16-21 en 21-23. De tweede set was op het eind nog spannend.
De dames dubbel met Juliette en Isabel ging gelijk op tot zo’n 10 punten. Daarna liepen de OSM dames langzaam uit. De eerste set werd met 13-21 gewonnen. Ook de tweede set liep gelijk op, totdat de OSM dames een voorsprong hadden en deze konden behouden: 14-21. Juliette en Isabel waren erg blij met hun eerste damesdubbel overwinning van dit seizoen.

In de enkel had Jaron het moeilijk, ballen die normaal prima lukken, gingen nu mis en hij verloor de eerste set met 21-12. In de tweede set kwam Jaron weer op achterstand, gelukkig haalde hij dat in, maar de set ging jammer genoeg verloren 21-19.
Het enkelspel van Alex werd een makkelijk overwinning met 10-21 en 9-21.
De damesenkel van Juliette was erg spannend. De ene keer kwam Juliette één of twee punten voor, dan nam de dame van Ban weer de leiding. Juliette bleef goed doorgaan en spreidde zowel links/rechts als voor/achter en won de partij met 16-21 en 14-21.
De dames enkel van Isabel begon goed, de dames waren gelijkwaardig. De eerste set verloor Isabel met 21-18. In de tweede set stond Isabel regelmatig achter maar ze kwam gelijk op 18 punten. Ze nam de leiding en won met 19 -21 waardoor ze een derde set afdwong. In de derde set nam Isabel meteen de leiding en kwam zelfs met 3-11 voor te staan, eind uitslag 12-21. De eerste enkelspel overwinning dit seizoen voor Isabel.

De mix van Jaron en Juliette was wisselvallig. De eerste set ging verloren met 21-19. In de tweede set kwamen Jaron en Juliette na eerst achter te hebben gestaan terug en wonnen met 15-21. In de derde set ging het echter mis: 21-13; jammer dat deze partij verloren ging.
Alex en Isabel hadden het eenvoudiger in hun mix partij zij wonnen gemakkelijk met 12-21 en 15-21.
Een mooie 6-2 overwinning voor OSM, ook dankzij de goed spelende dames.

zo 08-12-13 10:009Castellum J4Maarssen - Safari7 - 1
za 14-12-13 13:3010Flevoland J3Lelystad - De Rietlanden1 - 7
zo 12-01-14 10:0012Harderwijk J2Maarssen - Safari6 - 2
za 18-01-14 12:3013DVS Utrecht J1Utrecht - Hoograven1 - 7