zo 23-09-07 00:001Leusder BC 3Leusden3 - 5
zo 07-10-07 10:003SB Helios 1thuis3 - 5
zo 14-10-07 13:004Netwerk 1Ede5 - 3

Vol goede moed stapten we vandaag in de auto op weg naar Ede. Jammer genoeg nog steeds niet met een volledig fit team, aangezien Maaike de hele week ziek is geweest (wat overigens totaal niet aan haar spel te zien was!!). Maar goed.
Tjardy en Jeffrey begonnen eerst met de singles. Allebei een gewaagde tegenstander maar helaas hebben beide heren de single verloren.

Maaike en Cherelle gingen dus de baan op met de instelling: zullen wij het wel weer even fixen. Jammer genoeg ging dit voor Cherelle niet op, zij moest het punt aan de tegenstander geven, gelukkig kon Maaike met een spannende 3-setter wel een punt binnen slepen.

1-3 dus... Moesten nu toch wel even flink aanpoten om nog te kunnen winnen. De heren(een tikkie zenuwachtig misschien?) wonnen de eerste set heel geloofwaardig. Het hele team was blij omdat er nu nog een kans was op de winst. Jammer genoeg toch weer een 3e set, die de heren met een fantastisch spel jammer genoeg verloren. Misschien toch wat minder snel enthousiast worden???

En met dezelfde instelling als bij de singles: nu moeten wij het maar winnen.. Gelukkig klikt de dubbel goed ondanks het weinige oefenen met Maaike en Cherelle. Deze dubbel is dan zonder al te veel moeite gewonnen.

4-2.. kans op gelijk spel dus, aangezien we altijd wel de meeste kansen zien bij de mixen die toch meestal wel de hoogtepunten zijn bij OSM 3. (Daarom hier ook wat meer details over de wedstrijd). Tjardy en Cherelle speelden de 1e mix. 11-3 voor, kan niet mis gaan toch?! Wel dus.. dan kijk je toch wel raar op als je ineens verliest met 19-21. Vol goede moed (omdat het de eerste set ook lukte om een voorsprong te halen van 11-3) beginnen met de 2e set. Sta je 11-2 voor. Even voor de grap een weddenschapje: We stoppen met badminton als we deze ook verliezen. Ik denk dat de angst om onze geliefde sport op te geven ons het killerinstinct weer een beetje deed vinden en wonnen ook met 21-8.(hoe kan het ook anders.) 3e set 11-4 voor. Kan niet meer misgaan (we hadden de eerste set maar uit ons geheugen gewist) dan ga je toch wel weer raar kijken als het ineens 18-18 gelijk staat. Tjardy had beslist geen zin in een spannende 3-setter en met een enorme agressiviteit (waar Cherelle ook wel een beetje bang van werd) maakte hij het spel af. Gelukkig!! 3-4

Dan de mix van Maaike en Jeffrey: eerste set winst. OSM natuurlijk opgelucht. Des te meer kans op een gelijkspel. Maaike had weer zin om het spannend te maken (waar ze wel vaker last van schijnt te hebben.. zie vorige week dubbel met 30-29 en haar single van deze week.. 3-setter) een 3-setter dus. Jammer genoeg een spannende 3e set met 17-21 verloren.

3-5: Weer op het nippertje verloren. Jammer, maar we zijn zeker niet van de baan geslagen. Volgende keer beter dus!!

1e heren single 10-21 22-20 21-18
2e heren single 21-18 21-13
1e dames single 21-7 21-15
2e dames single 22-20 19-21 14-21
Herendubbel 18-21 21-12 21-18
Damesdubbel 12-21 12-21
1e mix 21-19 8-21 17-21