Het wedstrijdschema van OSM-1

Speeltijd Ronde Tegenstander Locatie Uitslag Verslag
zo 22-09-13 11:001Iduna BC 7Utrecht - Galgenwaard3 - 5

Wedstrijdverslag:

De eerste wedstrijd hebben we vandaag gespeeld in Utrecht in de Galgenwaard. Hier moesten we tegen Iduna BC 7 spelen. Spannend, onze eerste wedstrijd in de eerste klasse.
Om 11 uur zijn we begonnen met de mannendubbel van Geovanni en Martijn.
De mannen vonden het erg lastig om in het ritme te komen. Nog niet helemaal goed op elkaar ingespeeld, maar het was ook de eerste keer dat ze samen speelde. De eerste set hebben ze met 10-21 verloren. De tweede set ging het al beter, helaas niet genoeg en de tweede set eindigde met 15-21.
De wedstrijd die daarop volgde was de vrouwendubbel van Marsha en onze ster invalster Kim.
In het begin liep het wat stroef. Na een paar punten gingen ze beter spelen en sloten ze eerste set af met 21-17. De tweede set had een betere start en het spelen met elkaar ging goed. De set hebben ze met 21-13 gewonnen.
Nu was het de beurt van Deon om te gaan single. Het zag er van de zijkant erg makkelijk uit en de eerste set won hij met 21-9. De tweede set ging lastiger, na even achter te hebben gestaan, nam Deon het spel weer over en won hij met 21-16.
De eerste vrouwenenkel werd gespeeld door Kim. Het was een lastige wedstrijd maar Kim was beter en won de eerste set 21-15. De tweede set kwam Kim achter te staan. Dit pakte ze weer goed op en won de tweede set met 21-19.

We stonden nu met 3-1 voor. De tweede herenenkel werd gespeeld door Geovanni. De eerste set kon Geovanni niet in het ritme komen. De eerste set verloor hij met 12-21. De tweede set ging erg goed, hij speelde zoals we hem kende. Hij won met 21-9. De derde set ging helaas niet zoals de tweede set en verloor zijn derde set met 14-21.

De enkel wedstrijden werd afgesloten door Marsha. De eerste helft van haar enkel ging moeizaam. Later in de wedstrijd ging het beter en won ze de eerste set met 21-12. De tweede set begon goed. Nadat de tegenstander was terug komen en de stand op de helft 11-8 stond, heeft ze er niet veel bijgemaakt. De set werd gewonnen met 21-10.
De eerste mix werd gespeeld door Deon en Kim. Een erg spannende wedstrijd. Aan het begin van de set stonden ze achter. Na een tijdje begonnen ze in te lopen maar dit was net niet meer voldoende. De eerste set hebben ze verloren met 18-21. De tweede set ging een stuk beter en wonnen ze met 21-14. De derde set kwamen ze niet meer in het spel en eindigde de wedstrijd met 13-21.

De laatste mix van Martijn en Marsha zou erom gaan of we gelijk zouden spelen of zouden winnen. Ze begonnen met een achterstand. Het zag ernaar uit dat ze zouden verliezen, maar op eind namen ze een eindsprint en kwamen ze nog op een 20-20. Ze gingen ervoor en uiteindelijk wonnen ze met 23-21. De tweede set ging gelijk een stuk beter en deze werd gewonnen met 21-13.
Een mooie dag met spannende wedstrijden en met een prima resultaat voor OSM team 1 in de Galgenwaard.

zo 29-09-13 10:002T Veen 2Maarssen - Safari8 - 0
vr 04-10-13 20:003De Zender 1 Lopik - De Wiekslag1 - 7
zo 27-10-13 10:004Houten 5Maarssen - Safari6 - 2
za 02-11-13 14:305DVS Utrecht 2Utrecht - Hoograven2 - 6
zo 17-11-13 10:006Culemborg 3Maarssen - Safari7 - 1
zo 24-11-13 12:307Hercules 1Utrecht - USV Hercules4 - 4
zo 01-12-13 10:008Iduna BC 7Maarssen - Safari6 - 2
za 07-12-13 12:159T Veen 2Veenendaal - De Vallei1 - 7