zo 22-09-13 11:001Iduna BC 7Utrecht - Galgenwaard3 - 5
zo 29-09-13 10:002T Veen 2Maarssen - Safari8 - 0
vr 04-10-13 20:003De Zender 1 Lopik - De Wiekslag1 - 7
zo 27-10-13 10:004Houten 5Maarssen - Safari6 - 2

Als eerste werd de herendubbel gespeeld door Martijn en Geovanni. De twee bleken nog niet echt wakker of warm te zijn. Na de eerste helft van de set kwamen ze goed terug, alleen konden de tegenstanders iets beter in het spel komen. Ze verloren de eerste met 18-21. De tweede set waren de jongens iets beter in het spel gekomen en wonnen met 21-18. In de beslissende derde set waren onze jongens nog beter. Geovanni probeerde op 21-13 zijn Gade-truc, maar dat was net teveel van het goede. Ze wonnen de set 'gewoon' met 21-14.

Bij de damensdubbel was onze eerste dame, Charmain Klerks, niet aanwezig. Janke viel in voor Charmain en moest samen met nog een andere invalster, Melissa, de damesdubbel spelen. De twee hadden nog nooit met elkaar gespeeld en konden niet in hun spel komen. De eindstanden waren 16-21 en 14-21.

Deon moest daarna als eerste de heren singel spelen. Met gemak won Deon beide sets met 21-10 en 21-9. Marsha moest daarna als eerste dame de singel spelen. Marsha die nog helemaal niets in het enkelspel heeft verloren, won deze partij ook met 21-13 en 21-7. Geovanni, bekend om zijn spannende enkelpartijen, won na enige weerstand in twee sets met 21-17 en 21-14. De singel van Janke werd daarna gespeeld. Het was een erg spannende wedstrijd. Janke wist zichzelf bij 13-20 achterstand te herpakken, maar dit was nog net niet genoeg en verloor de eerste set met 19-21. De tweede set gingen beide gelijk op. Op het einde wist de tegenstander nog net iets meer punten te pakken. Ze verloor de tweede set met 19-21.

De mixen werden daarna tegelijkertijd gespeeld. Deon moest mixen met Malissa. In de eerste helft kwamen beide niet goed in hun spel, maar na de pauze wonnen ze met een grote voorsprong. In de tweede set hadden de tegenstanders iets meer weerstand, alleen was dit niet genoeg. Melissa en Deon wonnen met 21-12 en 21-16. De eerste set van de mix van Marsha en Martijn, het m-team, wisten ze makkelijk binnen te halen. In de tweede set kwamen de tegenstanders iets meer terug, vooral omdat Martijn twee bespanningen eruit sloeg. Toch wisten ze de wedstrijd te winnen met 21-8 en 21-19.

za 02-11-13 14:305DVS Utrecht 2Utrecht - Hoograven2 - 6
zo 17-11-13 10:006Culemborg 3Maarssen - Safari7 - 1
zo 24-11-13 12:307Hercules 1Utrecht - USV Hercules4 - 4
zo 01-12-13 10:008Iduna BC 7Maarssen - Safari6 - 2
za 07-12-13 12:159T Veen 2Veenendaal - De Vallei1 - 7
zo 15-12-13 10:0010De Zender 1Maarssen - Safari8 - 0
zo 22-12-13 10:0011Hercules 1Maarssen - Safari8 - 0
zo 12-01-14 10:0012DVS Utrecht 2Maarssen - Safari6 - 2