zo 22-09-13 11:001Iduna BC 7Utrecht - Galgenwaard3 - 5
zo 29-09-13 10:002T Veen 2Maarssen - Safari8 - 0
vr 04-10-13 20:003De Zender 1 Lopik - De Wiekslag1 - 7
zo 27-10-13 10:004Houten 5Maarssen - Safari6 - 2
za 02-11-13 14:305DVS Utrecht 2Utrecht - Hoograven2 - 6
zo 17-11-13 10:006Culemborg 3Maarssen - Safari7 - 1

Op 17 november stond de wedstrijd gepland tegen Culemborg. Een spannende dag want Culemborg stond op dat moment op de derde plaats.

Ook vandaag begonnen we met de mannendubbel en damesdubbel.
De mannendubbel van Geovanni en Martijn was een spannende wedstrijd. De eerste set kon OSM niet goed in hun spel komen. Het lukte OSM niet de eerste set te winnen. Dit schudde OSM wakker en dit was duidelijk te merken in de tweede set en deze wonnen ze met 21-13. Dit zette ze in de derde set ook door en wonnen uiteindelijk met 21-14.

De tweede wedstrijd werd gespeeld door Charmain en Marsha. Met nog geen verloren damesdubbel, waren de dames deze ook niet van plan te gaan verliezen. De eerste set kon OSM naar zich toe trekken met 21-14. De tweede set werd het de dames iets moeilijker gemaakt, maar kon deze alsnog winnen met 21-16. Het was nu 2-0.

Na de damesdubbel begonnen we met drie singles tegelijk.
Deon met nog nul verloren singles, wilde deze zeker ook niet verliezen. Het was zeker niet de makkelijkste tegenstander. We hadden alle vertrouwen in Deon en hij won de wedstrijd netjes in twee sets met 21-17 en 21-18.

De single van Charmain was een erg lastige. Na even eruit te zijn geweest, werd het er niet makkelijker op. De eerste set zat Charmain er duidelijk niet lekker in en kwam op een achterstand bij de eerste helft van de set. Na de tweede helft beter te spelen, kon ze deze achterstand helaas niet inhalen en verloor met 16-21. De tweede set ging beter, deze kon ze met einduitslag van 21-16 binnen slepen. De derde set zag er in begin heel goed uit met een 18-8 voorsprong leek deze al gewonnen. De tegenstander wist toch nog terug te komen maar dit was niet meer genoeg en deze set werd beëindigd in een 21-16 in het voordeel van OSM.

Nu was het de buurt aan Geovanni om te gaan single. De eerste set kon hij niet in zijn spel komen. Dit was te merken aan de eerste helft van de eerste set, 2-11. Geovanni probeerde de schade te herstellen maar kwam niet verder dan 12 punten. Zo werd het 12-21. De tweede set wist Geovanni wat hem te doen stond. Hij liet zien dat hij het zeker kon en won deze set met 21-14. Bekend van de driesetters, moest hij dus nog één set spelen. Zoals hij op het eind zei: "ik ben van de drie setters maar win de derde set". Dit gebeurde en hij won de derde set met 21-15. Nu was het alweer 5-0.

Nog één single te gaan, deze werd gespeeld door Marsha. De tegenstander zat goed in haar spel, dit maakte het er niet makkelijker op voor Marsha . Toch kon ze de eerste set winnen met 21-14. De tweede set werden veel punten over gespeeld, steeds lijn of naast de lijn, door het licht slecht te zien. De tweede set won ze met 21-18.

Met 6-0 voorsprong moesten er nog twee mixen gespeeld worden.
Charmain en Deon speelde de eerste mix. Deze werd gespeeld tegen de eerste dame en heer. Sterk koppel. De eerste set was dit goed te zien. OSM was net iets sterker en won met 21-19. De tweede set gingen ze nog beter spelen en wonnen ze met mooie cijfers. Deze eindigde in een mooie 21-13 in het voordeel van OSM.

Laatste mix werd gespeeld door Martijn en Marsha. De tegenstanders waren goed op elkaar ingespeeld. De heer kwam overal tussen en OSM kon de set niet naar zich trekken na een spannende set werd het 19-21. De tweede set streden ze voor wat ze waard waren en kwamen zelf op een voorsprong van 16-15. Zouden ze dan toch gaan winnen? De tegenstanders kwamen terug en eindigde de set met 18-21.
Met een mooie uitslag van 7-1 staan we nu vijf punten boven de nummer twee. Volgende week een uitwedstrijd tegen Hercules (de nummer twee).

zo 24-11-13 12:307Hercules 1Utrecht - USV Hercules4 - 4
zo 01-12-13 10:008Iduna BC 7Maarssen - Safari6 - 2
za 07-12-13 12:159T Veen 2Veenendaal - De Vallei1 - 7
zo 15-12-13 10:0010De Zender 1Maarssen - Safari8 - 0
zo 22-12-13 10:0011Hercules 1Maarssen - Safari8 - 0
zo 12-01-14 10:0012DVS Utrecht 2Maarssen - Safari6 - 2
zo 19-01-14 11:0013Culemborg 3Culemborg - Interweij2 - 6
zo 26-01-14 11:0014Houten 5Houten - De Molenwiek2 - 6