zo 22-09-13 11:001Iduna BC 7Utrecht - Galgenwaard3 - 5
zo 29-09-13 10:002T Veen 2Maarssen - Safari8 - 0
vr 04-10-13 20:003De Zender 1 Lopik - De Wiekslag1 - 7
zo 27-10-13 10:004Houten 5Maarssen - Safari6 - 2
za 02-11-13 14:305DVS Utrecht 2Utrecht - Hoograven2 - 6
zo 17-11-13 10:006Culemborg 3Maarssen - Safari7 - 1
zo 24-11-13 12:307Hercules 1Utrecht - USV Hercules4 - 4

Afgelopen zondag speelde OSM-1 uit tegen Hercules-1. OSM-1 stond op dat moment op de eerste plek met 5 punten voorsprong op de Hercules-1, die op de tweede plek stonden. Dit was de laatste wedstrijd van de eerste helft van het seizoen en beide teams hadden alle andere tegenstanders al een keer verslagen. Het beloofde dus een zeer spannende en belangrijke wedstrijd te worden.

In de eerste set van de heren dubbel kwamen Martijn en Geovanni niet helemaal in hun spel en moesten, ook al was het al half één, nog even wakker worden. De eerste set ging dan ook met 16-21 naar de tegenstanders. Gelukkig werden de mannen op tijd wakker en kwamen ze beter in hun spel. Dit leverde veel spektakel en spanning op. Uiteindelijk wisten ze de tweede en derde set te winnen met 21-19 en 21-18.
Toen was het de beurt aan Marsha en Charmain. De dames speelde hun tegenstandsters met redelijk gemak weg door goed te plaatsen en de zwakke punten van de tegenstandsters te gebruiken. Hierdoor wonnen ze me 21-9 en 21-9.

Deon was ondertussen begonnen aan de eerste herenenkel omdat de wisselbaan vrij was gekomen. Zijn tegenstander was in de herendubbel duidelijk de sterkste speler dus het beloofde een spannende partij te worden en dat werd het dan ook. Er waren veel lange en spannende rallies. De eerste set ging met 21-16 naar Deon maar in de tweede set liep het wat minder en die ging naar zijn tegenstander met 15-21. In de derde set was er een aantal keer een verhitte discussie over of de bal in of uit was, hierdoor werd Deon uit zijn spel gehaald en hij kon zich hiervan niet op tijd herstellen en verloor de derde set met 16-21.
Charmain had last van haar been en kon daardoor niet optimaal lopen maar had besloten om toch de eerste damesenkel te spelen. Ook deze wedstrijd werd weer erg spannend. Door haar blessure moest Charmain erg tactisch spelen om zichzelf zo min mogelijk te belasten. Dat deed ze erg goed maar toch ging de stand erg gelijk op, toch wist Charmain de eerste set nipt te winnen met 24-22. In de tweede set ging het wederom gelijk op maar Charmain zocht steeds beter de backhand van haar tegenstandster op en kon de set in de tweede helft naar zich toe trekken en won met 21-18.
Ondertussen waren we al 2 uur en 2 kokers met shuttles verder en we waren pas halverwege, maar we stonden wel met 3-1 voor! Nu was het tijd voor de tweede herenenkel van Geovanni. In het begin maakte zijn tegenstander veel fouten, kon Geovanni goed aanvallen op zijn service met harde smashes en kwam Geovanni op een ruime voorsprong van 11-4. In de tweede helft van de eerste set begon zijn tegenstander beter te spelen en begon Geovanni steeds meer foutjes te maken maar toch won Geovanni nog met 23-21. In de tweede set liep het helemaal niet meer, kon Geovanni niet goed in zijn spel komen en verloor met 21-10. In het eerste deel van de derde set ging het weer beter en ging het erg gelijk op maar in de tweede helft ging het toch weer mis en verloor Geovanni met 21-13.
Toen was Marsha aan de beurt voor de tweede damesenkel. Ook deze was weer zeer spannend. Met prachtige slagen en lange rallies. Daarnaast was er voor de toeschouwers ook nog een live commentaar van Jan Nijkamp erbij dat het extra spannend maakte. Marsha verloor uiteindelijk net met drie sets met 22-24, 21-18 en 21-23.

In de eerste gemengd dubbel begonnen Deon en Charmain niet goed. Ze maakten veel fouten, kwamen maar niet in hun spel. In de loop van de partij ging het steeds beter maar uiteindelijk was het niet goed genoeg en verloren ze met 21-13 en 21-18.
De tweede gemengd dubbel van Marsha en Martijn ging een stuk beter. Ze begonnen wel is waar wat moeizaam maar konden de eerste set toch winnen met 21-19 en in de tweede set waren ze op stoom gekomen en wonnen ze met 21-13.

Al met al een heleboel spannende wedstrijden en 4-4 als einduitslag, niet slecht maar thuis maken we ze gewoon in met 8-0!

zo 01-12-13 10:008Iduna BC 7Maarssen - Safari6 - 2
za 07-12-13 12:159T Veen 2Veenendaal - De Vallei1 - 7
zo 15-12-13 10:0010De Zender 1Maarssen - Safari8 - 0
zo 22-12-13 10:0011Hercules 1Maarssen - Safari8 - 0
zo 12-01-14 10:0012DVS Utrecht 2Maarssen - Safari6 - 2
zo 19-01-14 11:0013Culemborg 3Culemborg - Interweij2 - 6
zo 26-01-14 11:0014Houten 5Houten - De Molenwiek2 - 6