zo 22-09-13 11:001Iduna BC 7Utrecht - Galgenwaard3 - 5
zo 29-09-13 10:002T Veen 2Maarssen - Safari8 - 0
vr 04-10-13 20:003De Zender 1 Lopik - De Wiekslag1 - 7
zo 27-10-13 10:004Houten 5Maarssen - Safari6 - 2
za 02-11-13 14:305DVS Utrecht 2Utrecht - Hoograven2 - 6
zo 17-11-13 10:006Culemborg 3Maarssen - Safari7 - 1
zo 24-11-13 12:307Hercules 1Utrecht - USV Hercules4 - 4
zo 01-12-13 10:008Iduna BC 7Maarssen - Safari6 - 2
za 07-12-13 12:159T Veen 2Veenendaal - De Vallei1 - 7

Op zaterdag 7 december hebben we om 12:15 tegen veenendaal gespeeld. De zaal had een hele slechte verlichting die recht door de baan liep.

De herendubbel werd gespeeld door Martijn en Giovanni. Na een verassende eerste set wisten onze twee heren de set de winnen! Dat komt zelden voor, chapeau Martijn en Giovanni. Ze wisten daarna ook de tweede set te winnen. Vandaag een keer iets anders dan drie sets, goed werk heren. De eindstanden waren 21-13 en 21-9.
Tegelijkertijd werd op de andere baan ook de damensdubbel gespeeld, deze verliep vrij gemakkelijk. Onze damens lieten ons zien dat in twee sets winnen heel gemakkelijk gaat en wonnen met 21-15 en 21-10.

Daarna werd de herenenkel gespeeld. Als eerste moesten Deon en Charmain.
De eerste set van Deon's single ging moeilijk tot aan de 11. Het stond toen 11-10, maar Deon wist uiteindelijk met 21-11 de eerste set te pakken. De tweede set verliep iets moeilijker. Deon liep achter tot het 15-11 stond, toen vond hij het wel genoeg en won met 21-19 de tweede set. Zoals Elano beschreef was Deon's spel ''echt een academy speler'', eerst winnen en dan alles weggeven.
Charmain speelde op de andere baan, onze Charmain wist na een voorsprong om net niet de eerste set te pakken en verloor met 19-21. De tweede set verliep voor Charmain iets makkelijker en zij won met 14-21. De derde beslissende set werd heel spannend, na een achterstand van 19-17 wist Charmain om een paar punten te pakken en een deuce te spelen op 20-20. De punten gingen om en om, Charmain won met slagen om de tegenstanders backhand en de tegenstander won met haar dropshots vanuit het achterveld. Na een paar punten had Charmain dit door en maakte een einde aan de derde set en won met 25-23.
De tweede singles werden gespeeld door Geovanni en Marsha.
Giovanni wist na een iets mindere start om toch de eerste set te pakken met 21-16. De tweede set verliep vrij gemakkelijk, omdat de tegenstander niet op kon tegen de conditie van Geovanni. Geovanni won met 21-7 de tweede set.
Daarnaast speelde Marsha de tweede single. De eerste set wist Marsha met gemak te winnen. In de tweede set kwam de tegenstander heel goed terug en Marsha verloor de tweede set. De derde set werd punt op punt gespeeld tot 16-16. Nadat de tegenstander viel kon onze Marsha niet meer goed in haar spel komen, haar concentratie was weg. Marsha verloor jammer genoeg met 21-10, 14-21 en 16-21.

Daarna werd de mix gespeeld. De eerste set van Deon en Charmain verliep vrij gemakkelijk, maar in de tweede set kwam de tegenstander goed terug. Dat kwam eigenlijk door de fouten die Deon en Charmain maakte. Ze wisten nog net niet de tweede set te winnen. In de derde set liepen Deon en Charmain grootendeels voor en ze wonnen met 21-13, 20-22 en 21-16.
De tweede mix van het M-Team verliep redelijk simpel. Onze M in het achterveld bewijst maar weer dat zijn smash het krachtigste is en ze wonnen met 21-11 en 21-15.

zo 15-12-13 10:0010De Zender 1Maarssen - Safari8 - 0
zo 22-12-13 10:0011Hercules 1Maarssen - Safari8 - 0
zo 12-01-14 10:0012DVS Utrecht 2Maarssen - Safari6 - 2
zo 19-01-14 11:0013Culemborg 3Culemborg - Interweij2 - 6
zo 26-01-14 11:0014Houten 5Houten - De Molenwiek2 - 6