zo 29-09-13 10:002T Veen 2Maarssen - Safari8 - 0
vr 04-10-13 20:003De Zender 1 Lopik - De Wiekslag1 - 7
zo 27-10-13 10:004Houten 5Maarssen - Safari6 - 2
za 02-11-13 14:305DVS Utrecht 2Utrecht - Hoograven2 - 6
zo 17-11-13 10:006Culemborg 3Maarssen - Safari7 - 1
zo 24-11-13 12:307Hercules 1Utrecht - USV Hercules4 - 4
zo 01-12-13 10:008Iduna BC 7Maarssen - Safari6 - 2
za 07-12-13 12:159T Veen 2Veenendaal - De Vallei1 - 7
zo 15-12-13 10:0010De Zender 1Maarssen - Safari8 - 0
zo 22-12-13 10:0011Hercules 1Maarssen - Safari8 - 0
zo 12-01-14 10:0012DVS Utrecht 2Maarssen - Safari6 - 2

Wedstrijdverslag:

Vandaag moest OSM-1 thuis spelen tegen DVS-2. Deze wedstrijd konden ze al kampioen worden door 5 punten binnen te halen. Dan was hun voorsprong namelijk zo groot dat de tweede van de poule hen niet meer in kon halen. Vorige keer dat ze tegen DVS speelde hadden ze met 6-2 gewonnen, maar toen speelden ze met een invalster en nam Martijn, zonder succes, de single over van Geovanni omdat deze zich niet lekker voelde.

Zoals altijd begonnen we met de herendubbel van Martijn en Geovanni. Vorige keer was deze een erg spannende 3-setter gewonnen, maar met Geovanni in vorm en gezond en wel, lieten ze de tegenstanders zien hoe goed ze waren. De heren speelden hun tegenstander vrij gemakkelijk weg en wonnen met 21-12 en 21-12. 1-0!

De dames op de baan ernaast hadden het wat lastiger. De eerste set begonnen de dames aan de “goede” kant (de kant waar je minder last hebt van het licht). Deze set wisten de dames uiteindelijk te winnen met 21-15. In de tweede set ging het minder, mede omdat ze nu aan de “slechte” kant stonden, maar ook omdat Marsha last kreeg van een spier in haar been. Ze verloren de set uiteindelijk net met 21-19. In de derde set begonnen ze weer aan de goede kant en namen meteen een grote voorsprong. Deze wisten ze vast te houden in de 2de helft van de derde set en ze wonnen met 21-13. 2-0 voor OSM!

Nu was het de beurt aan Deon om de eerste herenenkel te spelen. Deon begon een beetje matig met wat foutjes waardoor de stand redelijk gelijk op liep. Gelukkig ging Deon steeds beter spelen en wist hij zo uiteindelijk vrij gemakkelijk de set binnen te halen met 21-14. In de tweede set begon Deon super en kwam voor met 11-0. Maar na in de pauze te hebben gezegd dat hij toch echt wel een puntje wilde, maakte de tegenstander deze ook meteen. Alsnog won Deon de set gemakkelijk met 21-8. 3-0 voor OSM!

Ondertussen was Charmain al begonnen aan de eerste damesenkel op de baan ernaast. Haar tegenstandster Lisa, had vorige keer net gewonnen van Marsha. Charmain speelde goed, maar haar tegenstandster speelde nog beter. Na veel spannende punten verloor Charmain de eerste set helaas met 15-21. In de tweede set ging het wederom erg gelijk op, maar dit keer kon Charmain net winnen met 21-18. In de derde set ging het helaas wat minder goed met Charmain. Uiteindelijk verloor ze met 21-13. 3-1 voor OSM.

Geovanni was na Deon snel begonnen met zijn single. Het was zijn taak om revanche te nemen voor Martijn. Ook kon hij zijn in-twee-sets-winnen reeks nog verder uitbreiden naar 5. In de eerste set liep het vrij gelijk op en bleef het tot op het einde spannend. Gelukkig kon hij de set nog winnen met 21-19, anders had hij een driesetter moeten spelen. Na de goede tips van Martijn (geen), kwam hij in de tweede set voor met 11-2! Daarna ging hij wat nonchalanter spelen, maar wist zijn voorsprong goed genoeg te behouden en won met 21-14. 4-1 voor OSM!

Nu was de eer aan Marsha om het kampioenschapspunt te maken. Ze had echter erg veel last van haar uitstapbeen. Na deze helemaal te hebben bespoten met een grote hoeveelheid deepheat-spray wilde ze het toch proberen. Ze had nog erg last van haar been, maar dat was niet te zien aan haar spel of de stand! Ze kwam al snel op voorsprong en won ruim met 21-12. In de tweede set ging het iets minder, maar ze verbeet zich goed en won met 21-15. 5-1 voor OSM en OSM-1 IS KAMPIOEN!!!!!!!!

Na de nodige felicitaties moesten we toch weer verder met de gemengd dubbels. In de eerste set speelden Charmain en Deon goed en wonnen ze met 21-15. In de tweede set ging het slechter en verloren ze met 14-21. In de derde set ging het in het begin gelijk op, maar in de 2de helft kwamen hun tegenstanders toch op voorsprong en verloren ze met 21-13.

Het M-team maakte het op de baan ernaast ook erg spannend. De eerste set ging erg gelijk op en kwam na heel wat setpoints uiteindelijk uit op 28-26 voor OSM. Door wat vaker hoog te serveren op de heer en deze meer onder druk te zetten, wisten ze het in de tweede set iets minder spannend te maken en wonnen met 21-16. Al met al is het 6-2 geworden en was het tijd voor taart tijdens het drankje achteraf.

zo 19-01-14 11:0013Culemborg 3Culemborg - Interweij2 - 6
zo 26-01-14 11:0014Houten 5Houten - De Molenwiek2 - 6