image

Voorjaarscompetitieteam OSM-VJC4 (2017 / 2018)

Speeltijd Ronde Tegenstander Locatie Uitslag Verslag
do 01-02-18 20:30 1BV Luck Raeck 3Maarssen - Safari6 - 2

Wedstrijdverslag:

Combi verslag van:
OSM VJC 4 – Luck Raeck 3
OSM VJC 5 – Apollo 5
OSM VJC 1 – BC Beca 2000 1


Goedenavond dames en heren, vanuit de studio voor een nieuwe aflevering van lijnen en veren.


Mijn naam is Toine van Shuttlestraten en ik loods u door deze drukke avond met live verslagen. We hebben vanavond drie wedstrijden voor u, in willekeurige volgorde, want enige voorkeur is ons natuurlijk vreemd. We hebben OSM VJC 4 tegen BV Luck Raeck 3, OSM VJC 5 tegen BC Apollo 5 en OSM VJC 1 tegen BC BECA 2000 1 (Wie heeft dat verzonnen? Hadden ze dat eerste team niet gewoon in 2001 op kunnen richten?).


Op de redactie is er strijd geweest wie welke wedstrijd mag verslaan, maar eigenlijk is alleen duidelijk geworden dat Luuk de gelukkige was voor OSM VJC 5, die overigens een hele knappe prestatie hebben geleverd door in de NJC kampioen in hun poule te worden, hulde.


We kijken even naar de opstellingen, want we zien op de monitor dat er nog volop ingespeeld wordt. Het 1ste met teamcaptain Gerben van den Bosch, Suzanne Postma, Janke Scharff en Arjen van Doremalen. Het 4de met teamcaptain Ronald Koenis, Linda Beijert, Monique Fokker, Tom Kuijsten en Leen Schipper. Het 5de met teamcaptain Mieke Groen, Lenette Rietveld, Jeffrey Schijven en Dawa Sherpa.


We hadden de microfoon uit de zaal nog dicht staan, maar het publiek heeft zich alweer behoorlijk geroerd tijdens het opnoemen van de spelersnamen. We hebben de eerste wave alweer rond zien gaan en het vermoeden is dat er toch al gauw 7.863 mensen op deze wedstrijden af zijn gekomen. Er zijn nog enkele lege plaatsen, maar waarschijnlijk zijn deze mensen in aantocht en gestrand bij de bar om de innerlijke mensch te laven. De barman Ron is inmiddels een begrip in Maarssen en omstreken vanwege zijn goede zorg voor de klanten.


Het eerste feit meldt zich, we schakelen door naar Luuk.
Goedenavond, dames en heren. Ja feit, feit wat zal ik er van zeggen? In ieder geval zien we in de zaal het 5de team in nieuwe shirts gestoken worden. Het ziet er weer prachtig uit, mooie blauwe shirts met een witte bies, fris maar keurig. Als er punten te verdienen zouden zijn voor het tenue stonden ze al met 1-0 voor.
Ik wil hier even op inbreken. We zien het 1ste team met een mix aan shirts, omdat een “incident” in de vorige thuiswedstrijd heeft aangetoond dat sommige beter spelen in een shirt met een wat meer ademende stof.


U hoort het we kunnen tussen de verschillende verslaggevers schakelen, maar ze mogen zich ook zelf rechtstreeks melden, wat de productie van dit programma soms lastig, maar altijd boeiend maakt.


We richten ons op de wedstrijden, want we zien dat het warmspelen langzaam voorbij is. Er wordt gespeeld op 5 banen dus drie verslaggevers is praktisch.
Het 1ste begint met een herendubbel waarvoor Gerben en Arjen zich hebben aangemeld, wat logisch is want waarom zouden Janke en Suzanne zich melden voor een herendubbel?


Het 4de staat klaar met Ronald en Tom, omdat dit team met drie heren speelt hoeven de mannen elk maar twee wedstrijden te spelen. We zullen zien hoe dat loopt vanavond.


Het 5de staat ook klaar met Jeffrey en Dawa, waarvan we kunnen zeggen dat we erg uitkijken naar hun prestaties op dit podium. Toch weer een treetje hoger dan de NJC.


Er waren vijf banen beschikbaar, dus staan ook Janke en Suzanne klaar, maar dan voor een dames dubbel en we zien ook Linda en Monique zich melden voor een toss.


Toch maar goed dat we meerdere verslaggevers hebben. Het overzicht is nu al weg.


We zien Gerben en Arjen tegen twee jonge tegenstanders spelen en dit gaat weer lekker gelijk op. De mannen worden nog niet echt gescheiden van de jongens zogezegd. Wetende dat het koppel Gerben en Arjen toch al een paar jaar samenspelen, zien we dat ze het moeilijk hebben tegen snelle en goed bewegende tegenstanders. Langzaam puntje voor puntje redden ze 21-19. Zeker geen walk-over


We zien Ronald en Tom met iets meer gemak spelen. Ondanks dat dit koppel nog niet zo heel lang samenspeelt, is de geboren trainer Ronald toch in staat gebleken om met Tom een hecht team te vormen. Ze spelen gericht en geduldig naar 21-15. Het gaat goed.


We zien Jeffrey en Dawa worstelen met hun tegenstanders. Ik hoor op de achtergrond de verslaggever van het 4de nog iets mompelen over hé die mannen ken ik en dat klopt ook wel. We hebben het nagezocht, maar dit Apollo team heeft zich al eens eerder gemeten met een OSM team en we weten dat de desbetreffende verslaggever toch een beetje de nestor op de redactie is. Terug naar de wedstrijd. Ze hebben het moeilijk, maar weten toch de rust te bewaren en zich naar 21-19 te knokken. Goed gedaan. Op naar een hele serie tweede sets. Sorry, ik hoor iemand iets roepen. Jongens even centraal houden, etherdiscipline. O ja de dames oke, zeg het maar.


Ja, wij zitten dus ook te kijken naar Janke en Suzanne die ook tegen zeer jonge tegenstandsters (in dit geval) spelen. Wij hebben het vermoeden dat BECA 2000 ook staat voor het geboortejaar van de spelers? In ieder geval van kwaliteit win je niet zomaar en we kunnen wel stellen dat Janke en Suzanne kwaliteit hebben, ik dacht het wel. De eerste set trekken ze sterk naar zich toe en gaan lekker een slokje drinken met 21-12. De vaste teller is zelf nog even aan het spelen, maar dat komt in de loop van de avond wel goed.


En wij zitten nog te kijken naar Linda en Monique. Een nieuw koppel met veel techniek en lol in het spelletje, waardoor er niet al te zwaar wordt getild aan een misslag. (U heeft misschien het idee dat deze verslaggever ergens naar toe werkt. Nou ik hoop het niet.) De eerste set gaat met goed spel en mooie slagen naar het OSM koppel met 21-11. Kijk dat is een mooie afsluiting van de eerste ronde. Terug naar Toine.


Tsja even tijd voor wat reclame en dan gaan we na de dweilpauze weer verder. We moeten wel opschieten, want om 23.00 sluit de zaal.


De tweede sets.
Arjen en Gerben staan alweer klaar en hopen zich een iets eenvoudigere tweede set te kunnen veroorloven. Nou we kunnen stellen dat dat niet het geval is. De tegenstanders kunnen zichzelf later niet kwalijk nemen dat ze er niet alles aan gedaan hebben, maar het wordt weer 21-19. Hoe dicht kan het op elkaar zitten als drie personen op een tweezits bank zouden we kunnen stellen of niet. Het maakt niet zoveel uit.
Janke en Suzanne, kunt u het nog bijhouden, hebben in de tweede set iets meer moeite met hun tegenstandsters, maar blijven voldoende winners scoren om toch het tweede punt ook binnen te halen met 21-15. Tussenstand hier dus al 2-0.


Dawa en Jeffrey hebben in de tweede set de wind mee en spelen alsof ze beter water hebben gedronken. Mooi variërend en we zien al weer een paar knap getructe slagen van Jeffrey. In ieder geval is dit voldoende voor 21-16 en dus 1-0.


Ronald en Tom hebben de winnende modus gevonden en spelen gedecideerd de tweede set uit. Knap spel met rust en kracht heeft de overhand 21-10.


Monique en Linda hebben de wind mee aan de lage kant van het net en een fenomenaal technisch overwicht. Dit resulteert in 21-9. Misschien wat weinig verslag voor de beste uitslag, maar veel van deze set was tijdens de commercial break. In ieder geval is de tussenstand hier ook 2-0.


Terug naar Toine


We kunnen even een muziekje in starten maar er staat niets op de playlist dus ik stel voor dat we terug naar de zaal gaan voor de singles.


We zien Arjen zich rechtzetten voor een lastige wedstrijd en we gaan zien of het dat ook wordt. Arjen is echt een topspeler dus een beetje vertrouwen erin hebben mag wel.
We zien ook Janke klaar staan voor haar singel en je speelt niet in het 1ste team als niet kunt badmintonnen, maar de dubbels hebben wel aangetoond dat dit nog geen gelopen race is.


Op het volgende veld is Tom de aangewezen slagman. Oh nee sorry andere sport, de aangewezen 1ste heer en dat is dan ook meteen zijn laatste partij vanavond. Hij hoopt op een driesetter enerzijds, omdat we dat gewend zijn van hem en anderzijds omdat hij graag zo’n lange wedstrijd speelt, dat vermoeden hadden wij al een beetje.
Maar ook Linda staat klaar. Licht verrast als ze was om als 1ste dame ingedeeld te worden en de dames hebben er voor moeten spelen, want technisch ontlopen ze elkaar niets, maar er mag er maar 1 beginnen.


Op de 5de baan staan Mieke en Lenette klaar. Die mochten nog hun dubbel spelen. Er was nog voorgesteld om het schriftelijk af te doen, maar de speelsters van Apollo wilden toch wel graag weten of ze ook echt zouden verliezen.


Zoals gezegd, Arjen heeft het moeilijk. Het is alsof hij tegen zichzelf speelt. Steeds een passeerslag spelend en dan toch weer die shuttle terug zien komen. Om moedeloos van te worden. Op het tandvlees haalt hij wel de 1ste set binnen met 21-19.
Janke heeft op de laatste slagen iets minder geluk en haar 1ste set eindigt in 20-22, maar we zien vanaf de tribune dat ze kansen heeft om dit recht te buigen.


Tom speelt een lastige wedstrijd met heel veel service volleys en weinig rally’s. Jammer voor het publiek, maar Tom maalt daar niet zo om. Als hij maar wint en dat gaat net met 21-18. Kansen in de 2de set, maar wel op blijven letten.
Linda speelt werkelijk fantastisch alsof ze de hele zomer in Indonesië op trainingskamp is geweest, ondanks dat ze aan het eind een beetje staat te puffen is het keurig 21-13 geworden.


Mieke en Lenette spelen nog niet zo heel lang samen, maar zijn een complementair koppel met veel wil om te winnen. Dat zie je dan ook in de eerste set terugkomen 21-10, goed gespeeld dames.


Terug naar Toine voor wat reclames.


In de zaal zien we de tweede sets her en der zich ontwikkelen tot ware thrillers. We lopen even langs de banen.


Arjen speelt tegen zichzelf en tegen een jongere uitvoering van zichzelf. Dat is lastig om in een single twee tegenstanders te hebben, maar goed hij kan wel wat. Uiteindelijk is het 20-22 oeps.
Janke staat aan de goede kant, het publiek is er nog eens goed voor gaan zitten. Na een positieve wave en nu zie je wat ze kan. Met veel inzet en kracht en inzicht is het in een mooie set 21-13. Dat maakt een driesetter.
Arjen mag ook een driesetter spelen en hij zal uit een ander vaatje moeten tappen om dit te kunnen winnen.


Tom speelt zijn 2de set weer sterk zoals we dat van hem kennen. Harde klappen en meer in dan uit. Dat scheelt ook veel in de punten. De (ook al) jonge tegenstander is het even kwijt en dat is precies waar Tom op gokte. In een mooi tempo is het 21-10. Geen driesetter is ook een nieuwtje en Tom is al klaar voor vanavond. Lekker gespeeld en hier is de tussenstand 3-0.


Mieke en Lenette spelen ook de 2de set weer heel gedisciplineerd en hebben ondanks heftig tegenstribbelende tegenstandsters toch het beste van het spel. Je ziet dat de aanwezigheid van veel toeschouwers zeker voor Mieke goed is. Uiteindelijk na een knap gevecht is het 22-20. Hier is dan de tussenstand dus al 2-0.


Janke speelt in haar derde set weer heel goed, maar dat doet haar tegenstandster ook. Tot diep in de derde set is het totaal onduidelijk wie hier gaat winnen. We zien de vaste teller al een beetje zenuwachtig zijn, maar gelukkig, het gaat net goed 23-21. Tjonge, wat goed gespeeld, wat kan ze dat toch goed.
Arjen, je hebt het nu gezien. Je weet hoe het moet zouden we kunnen zeggen, maar Arjen is ook al bezig en ook hier gaat het belachelijk gelijk op. Wat een spanning tot, wat zien we nu gaat daar een knop om? Opeens zien we Arjen wat van zich afzetten, was het een hoed? We weten het niet, maar waar het wel om gaat is dat hij nu ineens rustiger speelt en dat komt mooi uit, 23-21. Ook hier net op tijd de juiste modus gevonden, ook knap en goed gespeeld. De tussenstand is hier dus al 4-0.


Wat hebben we nog tegoed? De tweede set van Linda. Waren we haar vergeten, nee echt niet. Een tijdje geen wedstrijden spelen en dan weer zo terug komen, chapeau. Mag ik dat zeggen, ja dat mag ik zeggen. Wat een top come back. Haar 2de set is nog beter dan haar 1ste set en nu laat ze haar tegenstandster nog minder punten maken, 21-5 is de eindstand. Nu weten we ook wat Arjen afzette, het was een pet, pet af voor Linda zogezegd. Tussenstand is hier nu 4-0


Terug naar Toine voor wat reclame.


En daar zijn we weer dames en heren voor een tweede ronde singles en wat er verder nog op het programma staat.


We zien wat stoom ontwikkeling in de zaal, het zal toch niet ???


Hoe is het zicht?


We zien hier Gerben en Suzanne spelen in hun respectievelijke singles. Maar die worden dan ook vlak voor de tribunes gespeeld. De stoom komt van verder op de baan lijkt het.
Gerben heeft het niet makkelijk, maar speelt toch weer heel sterk. Die jonge gasten hadden waarschijnlijk gedacht dat ze deze poule wel even gingen winnen, maar kwaliteit is lastig af te troeven en dat zien we ook bij Gerben. Punt na punt sprokkelt hij binnen. Ondertussen zijn tegenstander niet al te veel kansen gunnen. De 1ste set blijft steken op 21-15. Way to go om er maar eens een Franse uitdrukking tegenaan te slingeren.
Suzanne speelt weer uitstekend. Het lijkt een herhaling van termen, maar u heeft gewoon een mooie avond uitgekozen om eens naar een live uitzending van Lijnen en Veren te luisteren. Het is weer topbadminton wat we voorgeschoteld krijgen. Waar komt toch die stoom vandaan? Suzanne om daar even op terug te komen, er staat geen maat op. Tenminste niet vanavond, fel scherp en alert en 21-13. Kijk zo doe je dat.


Baantje verder staat Jeffrey in zijn single weer zijn klasse te etaleren. De tegenstander wordt er gek van. Hij gaat blij zijn als hij de dubbele cijfers haalt. Jeffrey is ontketend en speelt met groot gemak naar 21-9, wouw. We konden dat nog net zien.


In de 2de set is Gerben veel beter dan zijn tegenstander. We zijn er niet achter gekomen waarom dat was, had hij last van de stoom? In ieder geval willen we geen afbreuk doen aan de prestatie van Gerben, maar hij haalt hier wel even de 2de set binnen met 21-6.
Suzanne vliegt over de baan alsof de zwaartekracht geen vat op haar heeft. Knap hoor ze lijkt te weten waar de shuttles komen en dat maakt het wel iets makkelijker, maar je moet het maar kunnen. Bij 21-13 geeft de tegenstandster het op. Kan ook moeilijk anders, want de teller was ook al gestopt. Tussenstand 6-0.


Jeffrey haalt in zijn 2de set weer dat hoge niveau en slaat de ene winner na de andere. Zijn tegenstander ziet de 10 alweer naderen en je ziet dat hij vecht om in de dubbele cijfers te komen, jammer net niet gered, 21-9. Tussenstand 3-0


Wij weten waar die stoom vandaan komt. We waren er al bang voor, maar Leen speelt ook zijn single en zoals in het verleden wel vaker gebeurd is, als het niet loopt, zit er toch wat temperament in de weg. Oh, oh, wat gaan er veel shuttles uit. Services, smashes, alles waarvan we toch al wel gezien hebben dat het wel kan lukt vanavond niet en dan hebben we stoom, veel stoom uit beide oren zogezegd. Heel de zaal in de stoom, maar het mag niet baten. De 1ste set gaat verloren met 16-21. Pas de eerste verloren set deze avond, dat dan weer wel. Misschien dat de goede tips van Ronald nog wat helpen, maar we kennen hem een beetje, dat gaat nog niet meevallen. En inderdaad in de tweede set gaat het wel iets beter, maar dat is niet genoeg, ook de 2de set wordt 16-21. Hierbij memoreerde de tegenstander nog dat hij verwachtte dat het thuis wel lastiger zou worden voor hem. Is dat een tactische zet?
Tussenstand hier dus 4-1


Lenette speelt een wat ongelukkige partij. Ondanks veel inzet en soms mooie slagen is deze gehaaide tegenstandster net even te sterk. De 1ste set gaat jammer genoeg verloren met 8-21. Jammer, maar je ziet dat het ook niet mee zit. Je moet soms net even wat geluk hebben om punten wel binnen te halen. In de 2de gaat het al weer veel beter met Lenette en nu blijft ze dan ook gewoon bij. Aan het eind is een korte eindsprint van haar tegenstandster net teveel, maar heel goed gespeeld, 15-21. Kijk dat is een verbetering. Tussenstand 3-1.


Nu wordt het wat minder overzichtelijk, maar team 5 speelt om wat in te halen de overgebleven singles tegelijkertijd. Pffff soms zijn zelfs 3 verslaggevers niet genoeg.


We hebben ook Monique nog. Haalt zij de winnende score weer binnen. Techniek te over en een tegenstandster die niet heel veel wil lopen resulteert in 21-10. We zien cross drops, waarvan je niet eens weet dat het kan, top! In de 2de set is het van hetzelfde laken en pak of sporttenue, even afhankelijk wat je ervan wilt maken. Mooie backhand slagen, keurig netjes in het hoekje net over het net, kwaliteit. Met drie teams mis je soms het overzicht om op tijd naar de juiste verslaggever te schakelen voor een mooie slag, maar geweldig. Deze pakken we toch maar even mee. De 2de set ziet er qua uitslag niet zo heel anders uit vergeleken met de 1ste, 21-11. Tussenstand 5-1


Dawa speelt weer zoals vanouds. De stoom is ook weer opgetrokken, dat helpt ook onze onvermoeibare held. Dawa loopt op alles en na een gewonnen seizoen zie je ook iets meer rust in zijn spel. Dat is precies wat goed is in de 1ste set, 21-14, terwijl ook deze tegenstander in eerdere ontmoetingen sommige tegenstanders tot grote inspanningen heeft gedwongen. Knap.


Mieke speelt ondertussen dus ook haar single. Mieke is een warme persoonlijkheid, gaat er een toeschouwer weg, dan is Mieke diegene die dan toch nog even persoonlijk deze man bedankt. Kijk zo hou je toeschouwers. Mieke kan daarnaast ook gewoon goed badmintonnen. Eigenlijk zien we vanavond geen hele slechte dingen. Mieke speelt sterk. Weet haar tegenstandster naar achter te dwingen en daar ligt dan ook vaak de shuttle. Sterk spel, tactisch goed en winners blijven slaan maakt dat de eindstand van eerste set 21-10 is. In de tweede set blijft het spelbeeld identiek. De Apollovrouw, daar zijn nog wat vreemde gedachtes aan te wijden, loopt niet genoeg om het Mieke heel lastig te maken en je merkt dat Mieke dan nog een extra versnelling heeft en gedecideerd maakt ze met 21-10 een einde aan de wedstrijd.
Dawa is net klaar met zijn single en ook hij heeft het voor elkaar gekregen om aan een goede prestatie een goed vervolg te geven. Alhoewel het nog even spannend was heeft zijn ervaring hem er toch doorheen gehaald 22-20. Tussenstand 5-1


We hebben nog de mix partijen tegoed maar, zoals u inmiddels gewend bent eerst wat reclame.


Arjen en Suzanne spelen hun mix weer heel sterk, maar dat doen de tegenstanders ook. We hebben al wat spannende wedstrijden gezien vanavond, maar deze past toch ook wel weer in de top. Het gaat heen en weer, dat is wel vaker met badminton, maar deze partij kan zo op you tube als voorbeeld voor jonge spelers, 21-19 geeft eigenlijk alles aan.


Gerben en Janke spelen dan hun mix en weten het in de 1ste set zo mogelijk nog spannender te maken. Kunnen ze die jonge garde van zich afhouden? Nipt, nipt, nipt, nipt, heb ik al nipt gezegd? 23-21 zegt alles.


De 2de sets laten een beeld zien van tegenstanders die het ook even niet meer weten. Arjen en Suzanne weten daar wel raad mee en slaan nog even wat winners, zo makkelijk als het nu klinkt is het natuurlijk niet, maar 21-13 zegt genoeg. Klasse.
Gerben en Janke zien hun ploeggenoten dus winnen en voelen de druk. Maar net op tijd weten ze ook het winnende punt te scoren, 21-18. Eindstand 8-0 voor deze toppers! Maar wat een gevecht. Ook een applaus voor de spelers van BECA 2000.


Ronald en Linda spelen ondertussen de wedstrijd van het 4de team naar een veilige situatie. Alsof ze niet hun laatste mix drie jaar geleden hebben gespeeld. Goede tips van Ronald en rust maken dat Linda ook nu weer gewoon goed speelt. De 1ste set is 21-7 en dat zegt genoeg. De 2de set is niet direct een kopie. De lucht raakt een beetje op, maar met veel inzet en goede slagen en drops wordt het toch 21-16. Tussenstand 6-1. Niets aan de hand.


Monique en Leen spelen dan hun mix en dat gaat geheel naar het verloop van de single van Leen weer niet best. Hij speelt niet goed genoeg en ondanks dat Monique haar punten wel binnen haalt is het tegen deze tegenstanders niet genoeg, 17-21.
Gelukkig zien we dat er goede tips en vernieuwende blikken op het spel gedeeld worden, waardoor we toch hoopvol de tweede set beginnen. Die laat een beter beeld zien. Er wordt meer op de dame van de tegenstanders gespeeld en dat levert meer punten op. Gek genoeg loopt het aan het eind toch mis. 15-21. Eindstand 6-2. Lekker de eerste winst is er!


Jeffrey en Lenette hebben in de rommelige eindfase van deze avond hun mix heel goed gespeeld en wisten met knap gevarieerd spel veel meer punten dan de tegenstanders te halen, 21-13.


Mieke en Dawa is zo’n koppel dat al jaren samen speelt en daar win je niet zomaar van. Tactisch goed voor en achter met de snelheid van Dawa en de knappe winners van Mieke zijn teveel voor het Apollokoppel, 21-9.
In de 2de set gaat het voor Jeffrey en Lenette iets minder voor de wind. Iets meer wind tegen zeg maar. Toch weten ze net aan de goede kant van de score te blijven. Dat was op het randje, maar netjes uitgespeeld 21-19.


Mieke en Dawa spelen dan de laatste restjes wedstrijd op een hoop en ondanks dat het een lange avond is hebben ze toch nog de lucht om het goed af te maken, 21-14. Top eindstand 7-1. Terug naar Toine.


Dames en heren we hebben een mooie en lange avond vol met fantastische wedstrijden gezien. Ho, ik hoor dat Luuk nog wat toe wil voegen.
Tsja wat zal ik zeggen. Kijk dat 5de team is in de NJC kampioen geworden en kampioen worden is makkelijker dan blijven, maar deze 1ste wedstrijd geeft de burger moed. Het zijn dan misschien wel boefjes, maar wel mijn boefjes, goed gespeeld.


Kijk zo heeft zo’n verslaggever toch ook een persoonlijke binding met het team waar hij of zij bij hoort.
We danken u voor de belangstelling en mogen u nog wijzen op de komende combiregeling, uit komende vrijdag naar IJsselsteijn waar uw helden van het 4de team dan tegen Apollo aantreden.

vr 09-02-18 20:00 2BC Apollo 4IJsselstein - IJsselhal0 - 8
do 08-03-18 20:30 4BAN 1Maarssen - Safari6 - 2
vr 16-03-18 20:00 5SB Helios 7Utrecht - Olympos0 - 8
di 20-03-18 19:30 3BC Castellum 4Vleuten - Sporthal Cultuurcampus0 - 8
vr 23-03-18 20:00 6BV Luck Raeck 3Montfoort - Hofland3 - 5
do 12-04-18 20:30 7BC Apollo 4Maarssen - Safari8 - 0
do 19-04-18 20:30 8BC Castellum 4Maarssen - Safari8 - 0
do 17-05-18 20:30 10SB Helios 7Maarssen - Safari8 - 0
vr 25-05-18 20:00 9BAN 1Amersfoort - Bieshaar0 - 8