zo 23-09-07 10:001BAN 3thuis7 - 1
zo 30-09-07 10:002Gova 8thuis8 - 0
zo 07-10-07 10:003Zeewally 1Zeewolde5 - 3
zo 14-10-07 10:004Badge 1thuis7 - 1

Na de nederlaag van vorige zondag, de zware trainingen van afgelopen week en een stevig en gezond ontbijt, stonden we fris en fruitig op de baan om onze tegenstanders (weer) eens goed te laten zweten.

De herenenkels konden meteen op twee banen worden gespeeld. Ton zijn tegenstander begon met een voorsprong van 6-1. Maar Ton liet zich niet kennen en won de set met 21-16. Ook de tweede set werd met overtuiging gewonnen; 21-10. Onze tweede heer liet de tegenstander in de eerste set alle hoeken van de baan zien, wat een overwinning van 21-18 met zich meebracht. De tweede set leek het ineens de omgekeerde wereld; een nieuwe shuttle, veel fouten, shuttles die toch gewoon invielen en wat ongemakkelijke shuttles zorgden voor een 6-21 overwinning voor de tegenstander. Nadat de shuttle wederom werd gewisseld, behaalde Camiel de overwinning met 21-18. Gelukkig!

De damesenkels konden ook snel beginnen. Na goed warm te hebben gespeeld won Maaike met overtuiging de eerste set met 21-8. De tweede set was het geluk echter bij de tegenstander; veel shuttles die net over de netrand gingen en een vele diepere hoge service, zorgde ervoor dat er een derde set moest worden gespeeld om de beslissing te laten vallen. Dit werd een overtuigende 21-9, wat een voorsprong met zich meebracht van 3-0! Sandra kon de overwinning een stuk sneller verkrijgen. Nadat Sandra keer op keer achter stond, wist ze de set toch naar haar hand te zetten. Ze viel aan, had het geluk soms aan haar kant en liet de tegenstander goed lopen. 21-19 en 21-17 was een mooie eindstand.

Nadat we de enkels hadden gespeeld hadden we al een voorsprong van 4-0. Wat zou dat betekenen voor de rest van de wedstrijd?

De herendubbel werd eveneens een spannende driesetter. Nadat de eerste set verloren was, waarin duidelijk werd dat de tegenstander zeker niet zo makkelijk te verslaan was als gehoopt, veranderde Camiel en Ton de tactiek en lieten zij zich van hun sterkste kant zien. Er werden mooie rally's gespeeld en het liep gelijk op. Toch werden de tweede en ook de derde set overtuigend gewonnen door onze twee heren, 21-12 en 21-10. Een mooie stand.

Ook de damesdubbel werd een driesetter. Na wat opstartproblemen aan onze kant, werd ons spel steeds beter. De eerste set werd verloren met 17-21. Dit lieten we natuurlijk niet over onze kant gaan. Met 21-16 en 21-15 werden de tweede en derde set gewonnen en konden we zeggen dat we in ieder geval al 6 overwinningspunten hadden!

De eerste mix was een spannend wedstrijd. De tegenstander speelde mooie vlakken 'ballen', het spel was snel en toch werd de eerste set gewonnen met 21-14. Vol goede moed werd de tweede set gespeeld, maar dit idee hadden de tegenstanders ook. Na wat verkeerd ingeschatte shuttles, een nog scherper spelende tegenstander en wat pech, werd de tweede set gewonnen door de tegenstanders met 17-21. In de derde set werd er had gestreden om de winst. Wij stonden flink achter, haalde nog wat bij, maar konden de winst toch niet behalen. Een verloren set met 18-21. Jammer, maar wel een erg leuke wedstrijd.

De tweede mix was ook hard tegen hard. De zaal was al leeg (elke slag echode door), maar een hand vol supporters zat nog op de tribune om ons aan te moedigen. Veel lopen, strakke ballen en mooie drops, zorgde uiteindelijk voor de overwinning. Ook al werd de eerste set met 16-21verloren, de 2e en 3e set werden gewonnen met 23-21 en 21-8.

Gewonnen met 7-1! Een leuke en spannende wedstrijd met aardig wat driesetters en een gezellige tegenstander. We zijn benieuwd hoe het zal gaan als we ze uit opnieuw treffen, maar wij gaan in ieder geval voor de winst!

zo 04-11-07 12:305USV Hercules 2Utrecht3 - 5
zo 11-11-07 13:006BC Amersfoort 16Amersfoort0 - 8
zo 25-11-07 10:007Leusder BC 8thuis8 - 0
zo 02-12-07 14:008BAN 3Amersfoort4 - 4
zo 09-12-07 10:009Gova 8Arnhem0 - 8
zo 16-12-07 10:0010Zeewally 1thuis5 - 3
za 29-12-07 09:3011Badge 1Scherpenzeel2 - 6
zo 13-01-08 10:0012BC Amersfoort 16thuis5 - 3