Speeltijd Ronde Tegenstander Locatie Uitslag Verslag
zo 07-10-07 10:003Zeewally 1Zeewolde5 - 3
zo 14-10-07 10:004Badge 1thuis7 - 1
zo 04-11-07 12:305USV Hercules 2Utrecht3 - 5

Wedstrijdverslag:

Belangrijke uitwedstrijd team 4.

De 2e uitwedstrijd van dit seizoen speelden we tegen het 2e team van Hercules in Utrecht. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden omdat we samen met dit team op de gedeelde 2e plaats in de poule staan.

Ton trof een taaie tegenstander en verloor de 1e set, kwam hierna goed terug in de 2e set en ging goed door in de 3e set. Na de kant wissel, met een 11-6 voorsprong, werden de kansen niet meer benut met een 21-16 nederlaag tot gevolg. Camiel had toen al redelijk makkelijk met 21-9 en 21-13 in 2 sets gewonnen.

De dames speelden hun single ook tegelijkertijd, Maaike won haar 1e set zeer eenvouding met 21-2. En ging in de 2e set goed door met 21-5.
Sandra had geen antwoord op de scherpe drops van haar tegenstandster en verloor met 2 maal 21-13.

De heren dubbel was een spannende partij die beide kanten op kon gaan, de 3e set werd met 21-19 verloren. Hierdoor kwamen we op een 3-2 achterstand.
Gelukkig wonnen de dames hun dubbel gemakkelijk met 21-8 en 21-17.

De mixen moesten dus de beslissing brengen. Sandra en Ton wonnen hun mix snel met 21-17 en 21-8.
Maaike en Camiel hadden iets meer tegenstand maar haalden toch het winnende punt binnen met 2 maal 21-17.

Door deze overwinning staan we nu alleen op de 2e plaats. Komende wedstrijden moeten we dit, zonder sandra die op vakantie gaat, kunnen vasthouden.

zo 11-11-07 13:006BC Amersfoort 16Amersfoort0 - 8
zo 25-11-07 10:007Leusder BC 8thuis8 - 0
zo 02-12-07 14:008BAN 3Amersfoort4 - 4
zo 09-12-07 10:009Gova 8Arnhem0 - 8
zo 16-12-07 10:0010Zeewally 1thuis5 - 3
za 29-12-07 09:3011Badge 1Scherpenzeel2 - 6
zo 13-01-08 10:0012BC Amersfoort 16thuis5 - 3
zo 20-01-08 09:3013Leusder BC 8Leusden1 - 7