zo 07-10-07 10:003Zeewally 1Zeewolde5 - 3
zo 04-11-07 12:305USV Hercules 2Utrecht3 - 5
zo 11-11-07 13:006BC Amersfoort 16Amersfoort0 - 8
zo 25-11-07 10:007Leusder BC 8thuis8 - 0
zo 02-12-07 14:008BAN 3Amersfoort4 - 4

Zondag 2 december moesten we naar Hoogland om het op te nemen tegen BC Ban 3. Thuis hadden we met 7-1 gewonnen, waardoor er veel vetrouwen was in een makkelijke overwinning. Bij winst zouden we in het spoor blijven van de koploper ZeeWally. Ze hebben nog niet 1x verloren en zijn daarmee bijna onaantastbaar in de competitie.

De dag begon met de single partijen. Ton won zijn driesetter na eerst nipt de eerste set te verliezen (22-20). Daarna trok hij de partij alsnog naar hem toe, door de andere twee sets te winnen (16-21 en 19-21). Helaas verloor Camiel de tweede partij na de tweede set overtuigend te winnen (9-21). De eerste en derde set gingen maar net verloren met 21-18 en 24-24.
Bij de dames single partijen won Maaike overtuigend van haar tegenstander in twee sets. De eerste set won ze met 8-21, waarna ze de tweede set na een lange strijd won met 18-21. Sandra verloor tegen een invalster die bij de jeugd hoofdklasse speelt. Haar tegenstander was kwalitatief stukken beter, wat tot uiting kwam in de scores; 21-13 en 21-8. De tussenstand stond na de single-partijen op 2-2 en alle spanning zat nog in de wedstrijd.

Bij de herendubbel werd de partij overtuigend gewonnen. De eerste set werd met 14-21 gewonnen, waarna BC Ban veerkracht toonde door de tweede set met 21-15 te winnen. De partij werd daarna alsnog binnengehaald door een duidelijke 10-21 overwinning in de de derde set.
De damesdubbel ging kansloos ten onder in hun partij. Ze wonnen de eerste set nog met een goede 21-10 overwinning. De andere twee sets waren ze duidelijk de mindere; met 14-21 en 18-21 gingen ze de boot in. Met een 3-3 tussenstand hadden wij nog alle kansen in eigen hand om de eindoverwinning mee terug te nemen naar Maarssen.

Twee overwinningen bij de mix-dubbels moesten OSM 4 de eindoverwinning schenken. Maaike en Camiel wonnen de eerste mix met 18-21 en 12-21. Het lag dus aan Ton en Sandra om de tweede mix te winnen. Helaas ging deze nipt verloren met 21-19 en 21-17.

De eindstand is uiteindelijk 4-4 geworden. Er is welliswaar niet verloren, maar OSM 4 staat nu wel 3 punten achter op de koploper Zeewally.

zo 09-12-07 10:009Gova 8Arnhem0 - 8
zo 16-12-07 10:0010Zeewally 1thuis5 - 3
za 29-12-07 09:3011Badge 1Scherpenzeel2 - 6
zo 13-01-08 10:0012BC Amersfoort 16thuis5 - 3
zo 20-01-08 09:3013Leusder BC 8Leusden1 - 7
zo 27-01-08 10:0014USV Herculesthuis5 - 3