zo 07-10-07 10:003Zeewally 1Zeewolde5 - 3
zo 04-11-07 12:305USV Hercules 2Utrecht3 - 5
zo 11-11-07 13:006BC Amersfoort 16Amersfoort0 - 8
zo 25-11-07 10:007Leusder BC 8thuis8 - 0
zo 02-12-07 14:008BAN 3Amersfoort4 - 4
zo 09-12-07 10:009Gova 8Arnhem0 - 8

Snelle winst team 4 in Arnhem.

Na het gelijkspel van vorige week wachtte ons nu de uitwedstrijd bij het onderaan staande GOVA. De thuis wedstrijd tegen dit team hadden we snel gewonnen, dit waren we nu ook van plan.

8.30 vertrokken we al uit Maarssen voor de lange reis naar Arnhem-zuid, waar we ruim op tijd arriveerde. Dit kwam ook omdat de aanvangtijd van de wedstrijd om 10.00 was en niet om 9.30, zoals sommigen in het team dachten... Gelukkig was de kantine al open en na een "bakkie" stonden we in ieder geval wakker op de baan.

Ton begon scherp en won de 1ste set zelfs met 21-0. Nadat de tetgenstander in de 2de set snel een punt maakte, werd de set rustig uitgespeeld en met 21-10 gewonnen.

Camiel speelde tegelijkertijd tegen een invaller, en verloor de 1ste set omdat hij hier toch even aan moest wennen met 21-13. De 2de en 3de set kwam hij beter in zijn spel en werden met 21-9 en 21-7 gewonnen.

De dames konden hun singles ook tegelijk spelen, Sandra was heel snel klaar doordat haar tegenstander bij een 11-4 achterstand opgaf. 21-4 en 21-0.
Maaike won haar 1ste set gemakkelijk met 21-6, en wilde haar tegenstandster in de 2de set onder de 5 houden. Door een paar foute services lukte dit niet, wel winst met 21-7.

Hierna gingen we gelijk door met beide dubbels, Camille en Ton maakten in de 1ste set veel te veel fouten, maar wonnen deze nog net met 21-19. De 2de set ging wat beter, 21-12.
Maaike en Sandra speelden goed samen, hielden de tegenstanders onder druk en wonnen eenvoudig met 21-10 en 21-8.

Ook de mixen werden op 2 velden gespeeld Maaike en Camille wonnen met 21-8 en 21-10, Sandra en Ton waren toen al klaar met 2 maal 21-9 winst.

Toen we hierna op de klok keken was het pas 11.35, een hele snelle wedstrijd, 10.10 begonnen. Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen Zeewally dat op de 1ste plaats in de poule staat. Zelfs als we van hun winnen blijven we nog op de 2de plaats staan, maar dan hebben we wel een goede kans om als beste 2de te promoveren.

zo 16-12-07 10:0010Zeewally 1thuis5 - 3
za 29-12-07 09:3011Badge 1Scherpenzeel2 - 6
zo 13-01-08 10:0012BC Amersfoort 16thuis5 - 3
zo 20-01-08 09:3013Leusder BC 8Leusden1 - 7
zo 27-01-08 10:0014USV Herculesthuis5 - 3