zo 07-10-07 10:003Zeewally 1Zeewolde5 - 3
zo 04-11-07 12:305USV Hercules 2Utrecht3 - 5
zo 11-11-07 13:006BC Amersfoort 16Amersfoort0 - 8
zo 25-11-07 10:007Leusder BC 8thuis8 - 0
za 29-12-07 09:3011Badge 1Scherpenzeel2 - 6
zo 13-01-08 10:0012BC Amersfoort 16thuis5 - 3
zo 20-01-08 09:3013Leusder BC 8Leusden1 - 7
zo 27-01-08 10:0014USV Herculesthuis5 - 3

De laatste wedstrijd van het seizoen! Zou het een klapper worden of voor de eerste keer een thuisnederlaag? Wij waren heel blij dat Janke ons team wilde versterken, omdat Maaike nog steeds geblesseerd is.

Zoals altijd begon Ton met de eerste herensingle. Achteraf gezien een adembenemende en erg spannende wedstrijd! De eerste set werd helaas verloren door Ton, maar dat was zeker niet de trend van de wedstrijd. Met mooie smashes, soms wat gelukjes en kleine foutjes van de tegenstander, wist Ton de 2e set te winnen met 21-18. Een derde set dus... iedereen zat op het puntje van zijn stoel, nou ja bank, vanwege de mooie rally's en slagen van beide heren. Een wedstrijd die moest eindigen met 29-30, wat wij in de competitie nog niet eerder hadden meegemaakt. Voor beide heren een mooie afsluitende herensingle van het competitieseizoen.

De tweede herensingle speelde Camiel dit keer een stuk vaster. Minder uitslaan, goed lopen resulteerde in een 21-9 en 21-14 voor OSM.

Sandra speelde de eerste damessingle. Duidelijk was dat Sandra in de loop van het competitieseizoen zeker vooruit was gegaan in haar single. Helaas was Brigit te sterk en eindigde de wedstrijd in 12-21 en 12-21.

Janke speelde de 2e damessingle en wist er een leuke wedstrijd van te maken. Ze sloeg de ballen diep achterin en speelde mooie crossballen. Helaas was het net niet genoeg en verloor ze de eerst set met 18-21. De tweede set werd het moeilijker om de shuttles precies te plaatsen waar ze wilde en eindigde de 2e set met 13-21.

Een 1-3 achterstand na de singles...wat betekende dit voor de rest van de partijen die nog gespeeld moesten worden? De spanning steeg...

De herendubbel begon de eerste set met een positieve instelling. Met de 3-1 achterstand was dit ook wel nodig. Terwijl de eerste set werd verloren met 19-21, wisten ‘onze jongens’ hun positieve instelling toch vast te houden, zich in te zetten, goed te communiceren en meer af te maken, waardoor het toch een winstpartij werd met 22-20 en 21-15.

De damesdubbel werd een verrassende partij. Terwijl Janke en Sandra nog nooit eerder samen hadden gespeeld, bleek dit nergens uit. De eerste set werd dan wel verloren met 19-21, maar een nieuwe tactiek, meer diep achterin spelen, goed afmaken en verrassende slagen, werd ook deze dubbel een driesetter die werd gewonnen door OSM; een overtuigende 2e en 3e set met 21-8 en 21-12.

De mixen zouden dus beslissend zijn of deze wedstrijd een klapper zou worden of de eerste thuisnederlaag.

De eerste mix werd gespeeld door Camiel en Janke. Ze speelden tegen zowel de eerste heer als de eerste dame van de tegenstander, dus dat kon een moeilijke partij worden. Gelukkig wisten Janke en Camiel hun spel snel aan elkaar aan te passen en speelden ze de tegenstander mooi uit, wat resulteerde in een winst met 22-20 en 21-16.

Ton en Sandra speelden de tweede mix. Beiden waren goed aan het spelen en de frustratie bij de tegenstander vanwege de eigen foutjes, wisten Ton en Sandra goed te gebruiken. Een echte overwinning met 21-16 en 21-13.

Janke, bedankt dat je ons deze wedstrijd wilde versterken!

De overwinning was daar...champagne, bloemen en slingers...nee, gewoon ‘beste tweede’ in de competitie en bijna zeker van promoveren naar de tweede klasse! Een leuke afsluitende wedstrijd met een erg gezellig tegenstander; wat wil een team nog meer?!