Het wedstrijdschema van OSM-VJC4

do 07-03-19 20:302BC Iduna 4Maarssen - Safari6 - 2
do 14-03-19 20:303SB Helios 6Maarssen - Safari7 - 1
ma 18-03-19 20:304Just-Us 2Driebergen - Hoenderdaal3 - 5

Op 18 maart stond een wedstrijd tegen een sterke tegenstander op de agenda. Het was voor ons nog de vraag of deze wedstrijd nog wel door kon gaan i.v.m. het schiet incident in Utrecht. Maar gelukkig kwam Gerben met goed nieuws en gingen we gemotiveerd en gedreven naar Just Us in Driebergen.

We begonnen zoals gewoonlijk met de heren-dubbel. Dit werd echt een spannende wedstrijd; de punten gingen van de een naar de ander. De eerste set ging met winst naar OSM. In de tweede set hadden Jeffrey en Rowin het veel moelijker. Smashes gingen uit en de clears gingen ook voor geen meter. Maar de heren hadden wel een zwakke plek ontdekt die ze eventueel in de derde zet zouden kunnen toepassen. Helaas werd het een derde set. Rowin en Jeffrey probeerden van alles om te winnen. Ook in deze set liep het gelijk op. OSM maakte veel foutjes, maar Just-us net iets meer en zo ging ook de derde zet naar OSM.

De dames-dubbel was ondertussen ook bezig. Ook in deze wedstijd waren ze aan elkaar gewaagd. Eigenlijk ging het bij deze wedstrijd net als bij de heren. De dames hadden ook 3 sets nodig, maar helaas ging hier de winst naar Just-us.

De heren enkel 1 en de dames enkel 1 gingen van start. Je kon in de heren enkel wel merken dat Jeffrey niet in vorm was. Hij stond in de eerste set alleen maar achter. Hij kroop wel steeds dichterbij, maar die set was toch voor de tegenstander. De tweede set ging niet veel beter. Gewoon in twee sets verloren. Jeffrey keek af en toe hoeveel het bij Mieke stond en zag dat het daar wel goed ging. Die wist ruim in twee sets te winnen. Jeffrey was opgelucht, want hij wilde de hele wedstrijd wel winnen om zo de nummer 1 positie te kunnen behouden.

Rowin kon weer eens niet wachten om te beginnen. Het was eindelijk zover. Rowin begon goed aan de eerste set. Hij hield de voorsprong en kon gelukkig de set naar zich toe trekken. De tweede set ging tot aan het laatste moment gelijk op. Er was zelfs een kleine verlenging nodig, maar de set werd gewonnen door Rowin.

Lenette heeft tot onze verbazing heel erg goed gespeeld. Het fanatisme droop ervan af. In de eerste set waren de dames aan elkaar gewaagd tot het einde. Lenette wist met zes punten verschil te winnen. In de tweede set dacht de tegenstander van… “dat doe ik ook” en won ook met zes punten verschil. Aan het einde van de derde set kwam er voor de tweede keer een verlenging. Lenette had eigenlijk al een winnend punt gemaakt waardoor de tegenstander moest duiken en wij vanaf de kant konden zien dat de shuttle in was. De scheidsrechter had op z’n minst een let kunnen geven, maar gaf het punt helaas aan de tegenstander. Lenette wist helaas de wedstrijd niet te winnen.

De mixen werden tegelijkertijd gespeeld. Qua tijd konden we geen drie-setters gebruiken, maar we waren heel erg aan elkaar gewaagd. Ook deze twee mixen hadden een drie-setter nodig. We gingen er allemaal voor. Met bloed, zweet en tranen wist OSM beide potjes toch te winnen binnen de tijd.

Daarna hebben we nog gezellig wat gedronken en was het ineens 00:15 uur. We kunnen niet wachten op de return, met uitzondering van Jeffrey, die met een ontevreden gevoel naar huis ging. Maar aan de andere kant was hij ook blij met de winst.

Eindstand: 3-5

OSM VJC Team 4 wordt gesponsord door DSE Entertainment.