do 19-09-19 20:301BC Castellum 5Maarssen - Safari7 - 1
do 03-10-19 20:303SB Helios 3Maarssen - Safari5 - 3
di 29-10-19 19:304BC The Backhands 1Ermelo - Calluna8 - 0
do 07-11-19 20:305BC Zeist 1Maarssen - Safari4 - 4

Het team bestaat vandaag uit Leontine Luijsterburg (teamcaptain), Susanne de Gooijer, Henny Hilhorst en vervanger Hans Roberti voor de wederom duikende (onder water) Nico. De tegenstander van vanavond is de BC Zeist 1. De tegenstander is vanavond met 3 dames en 2 heren. De derde heer zat op de bank en maakt af en toe foto’s van de spelers. Uiteraard zijn er weer drie thuisspelende teams en mogen we afwisselend een vierde baan gebruiken, wat geregeld werd door Gerben.
De eerste wedstrijd was de herendubbel met Hans en Henny. Het was een zeer gelijk opgaand duel met wat wennen aan elkaars spel. Gelukkig met een goede afloop in punten, 21-18 en 21-17. Tussenstand 1-0.
Ondertussen bij de damesdubbel van Leontine en Susanne ging het in de eerste set iets beter voor de dames van Zeist, waardoor deze verloren ging met 15-21. Hierna hadden de Zeist dames de zwakke plek gevonden en werd de tweede set 5-21. Tussenstand 1-1.
Naar de heren enkel op een andere baan met Henny en de eerste heer van Zeist. Volgens Gerben de teller had Henny veel ups, maar meer downs, waardoor de set verloren ging met 14-21. De tweede set was een gevecht door Henny van de vele downs oftewel buiten de lijnen geslagen shuttles met als resultaat een magere 3-21 eindstand. Tussenstand 2-1.
Ondertussen was Leontine op de baan tegen een veel betere tegenstandster, die in de dubbel haar al had kunnen analyseren. Met geplaatste slagen van de Zeister dame en veel tegenstand bieden door Leontine werden de setstanden dan toch 8-21 en 6-21. Waar gaat dit naartoe, want de tussenstand is nu 3-1.
Alle hoop is gevestigd op Hans in zijn enkelpartij. Met het degelijke spel dat we van Hans kennen had de tegenstander het moeilijk. Dit resulteerde in een eerste setstand van 21-11. In de tweede set kon de Zeister heer zich een beetje herpakken tot 21-17. Het gaat weer de goede kant op, tussenstand 3-2.
Wat gaat onze driesetter Susanne er van maken? De eerste set ging erg voortvarend voor haar en dit bracht een setstand van 21-16 op de telborden. Was dit de ommekeer aan het worden? Helaas kreeg de Zeister dame meer grip op het spel van Susanne en dit resulteerde in twee verloren sets met als standen 12-21 en 15-21. Tussenstand 4-2.
Konden de OSMers er nog een gelijkspel uitslepen?
Vol goede moed begonnen Leontine en Henny aan hun mixpartij. Het was een gelijk opgaande partij tot de eindstand 21-19 op het telbord stond. De tweede set leken ze een beetje gebroken of maakten Leontine en Henny meer gebruik van de zwakke kanten van de tegenstanders. Laten we het op het tweede houden, want een setstand van 21-13 drukt dit ook uit. Tussenstand 4-3.
Alle hoop is dus gevestigd op Susanne en Hans. De eerste set was een zeer spannende en gelijk opgaande strijd tot de eindstand 22-20 op het telbord stond. Zou het dan toch gaan gebeuren en er een gelijkspel uitgesleept kunnen worden?
In de tweede set bij een stand van 16-14 stond de Zeister heer in het verkeerd vak en werd dit door Henny gezegd tegen de heer. Hij sloeg toch op en mopperde dat dit niet tijdens het spel tegen hem geschreeuwd moest worden. Wat te doen. De Zeistenaren zeiden dat het punt telde en er door gespeeld moest worden, maar de OSMers zeiden dat het punt teruggegeven moest worden, want er werd naar een niet verwachte tegenspeler geserveerd en een let gespeeld moest worden. Uiteindelijk werd daar schoorvoetend mee ingestemd. Gelukkig had dit verder geen invloed op het spel van Susanne en Hans, want met een eindstand van 21-17 was er dan toch een gelijkspel. Tussenstand 4-4.
De eerste helft zit er op en staat OSM-VJC 6 op een mooie derde plaats. Wat gaat dit de tweede helft brengen? Thuisvoordeel tegen Backhands met een betere zaal. Uit tegen Zeist met een ???nadeel? We moeten het afwachten en het beste ervan hopen.

za 16-11-19 19:006BC Castellum 5Vleuten - Europahal0 - 8
vr 13-12-19 20:008SB Helios 3Utrecht - Olympos3 - 5
do 09-01-20 20:309BC The Backhands 1Maarssen - Safari5 - 3
wo 15-01-20 20:0010BC Zeist 1Zeist - Dijnselburg6 - 2