zo 03-10-21 10:003CASTELLUM BC J6Maarssen - Safari3 - 3
za 30-10-21 11:008ZENDER DE J3Lopik - De Wiekslag0 - 6
za 13-11-21 12:306DVS-UTRECHT J3Utrecht - Hoograven0 - 6
zo 21-11-21 10:007INSIDE 82 J3Maarssen - Safari5 - 1
zo 05-12-21 14:005HOEVELAKEN J2Hoevelaken - Ridderspoor1 - 5
zo 12-12-21 10:009SWIFT 64 BC J1Maarssen - Safari5 - 1
za 18-12-21 08:454HERCULES USV J4Maarssen - Safari6 - 0
zo 06-03-22 10:0010CASTELLUM BC J6Vleuten - Fletiohal2 - 4
za 12-03-22 14:0011HERCULES USV J4Utrecht - USV Hercules1 - 5
zo 20-03-22 10:0012DVS-UTRECHT J3Maarssen - Fazantenkamphal6 - 0
vr 01-04-22 18:0014HOEVELAKEN J2Maarssen - Safari6 - 0
vr 08-04-22 18:0013INSIDE 82 J3Baarn - De Geeren0 - 6

Op vrijdag 8 april, twee dagen voor het sluiten van de competitie, speelde J1 hun laatste competitiewedstijd. Een allesbepalende wedstrijd, want de nummer 1 van de poule, Castellum BC J6, hadden al hun wedstrijden al gespeeld stond op 4 punten voorsprong. Zij hadden 4-2 tegen Inside ’82 gespeeld, dus J1 moest minstens 4 punten halen om gelijk te komen met Castellum, liefst meer natuurlijk. Spannend!

Mees begon met de enkel tegen de eerste heer van Inside en zij bleken erg aan elkaar gewaagd, maar Mees wist de eerste set te winnen met 21-17. De tweede bloedstollend spannende set was echter voor de tegenstander met 19-21, maar gelukkig wist Mees in de derde set te winnen met 21-14. Ondertussen hebben Gjert en Thijs de dubbel tegen de dame en heer van Inside gewonnen met 21-13 en 21-18. Twee van de vier benodigde punten waren binnen!

Vervolgens was het aan Gjert om een enkel te spelen tegen de tweede heer, hij bleek echter geen match. Gjert heeft de wedstrijd overtuigend in twee sets gewonnen met 8-21 en 6-21. Ondertussen hadden Mees en zijn tegenstander zich hersteld van hun driesetter en konden Thijs en Mees ook beginnen aan hun dubbel tegen de diezelfde heer en de dame van Inside. De eerste set ging vrij snel en wonnen ze met 21-12. In de tweede set kregen ze echter meer weerstand, de tegenstanders waren erop gebrand er weer een driesetter van de maken. Ze hielden echter stand en na een zeer spannende serie rally's wisten ze de set te winnen met 23-21! Vier punten binnen, maar dan zijn ze er nog niet.

In de laatste dubbel moesten Gjert en Mees het opnemen tegen de twee heren van Inside. De eerste set ging vrij snel en won J1 met 21-6. De tweede set ging minder makkelijk, maar bleven ze wel de overhand houden en wisten ze te winnen met 21-15. Ondertussen had Thijs een harde dobber tegen de dame van Inside die in haar enkel verrassend veel tegenstand bood. Toch wist hij zich terug te vechten van 14-16 achterstand naar een winst met 21-19! En ook de tweede set wist hij op zijn naam te zetten met 21-15. Een 6-0 overwinning dus en daarmee werd J1 kampioen in hun poule!