za 06-10-07 12:153Westervoort 4Westervoort2 - 6
zo 02-12-07 10:008BAN 5Hoogland1 - 7
zo 09-12-07 10:009Houten 5Houten1 - 7
zo 16-12-07 10:0010Westervoort 4thuis8 - 0
zo 06-01-08 10:0011Castellum 3Vleuten6 - 2

Vandaag zouden we de poulewedstrijd spelen tegen Castellum. In november werd het nog een gelijkspel. Vandaag ontbrak Lotte en Carmen viel voor haar in.

Elano speelde als eerste tegen Kyle. Beide heren streden met open visier.
Kyle won de 1e set met 21-18 en Elano de 2e set met 25-23. In de 3e set bleef het als maar gelijk opgaan. Dan stond Elano voor en dan weer Kyle. Na 20-20 was het dan toch Kyle die uiteindelijk de gelukkigste bleek te zijn. Wat een heerlijke partij. Jammer dat we dit punt in ons voordeel konden tellen.

Martijn speelde in de 2e game tegen Yanniek. Martijn won eerder de thuiswedstrijd. Wederom was het in deze game weer uiterst spannend. Martijn had welliswaar een voorsprong genomen, maar Yanniek wist steeds weer aan te haken. Met 22-24 werd Martijn dan toch winnaar van de 1e set. De 2e set ging het Martijn veel makkelijker af. Hij wist met rake klappen een 6 punten voorsprong tot het einde toe te behouden en won de 2e set met 15-21.

Ik was niet gerust over de wedstrijden van onze dames. Carmen verving Lotte en dat zou een ongelijke strijd gaan worden. Carmen weerde zich goed, maar had niet veel in te brengen tegen de brute kracht van de dame uit Vleuten. De eerste set werd met 21-13 verloren en de 2e met 21-9. Niets aan te doen.

Eva was over haar partij ook al niet zeker. Daar was ook alle reden toe gelet op de 1e ontmoeting. Ze werd toen van de baan geveegd. Maar vandaag stond er een andere Eva. Vlak voor de wedstrijd spraken we haar nog wat extra moed in. In de 1e set nam Eva direct de leiding. Daar had Ellen niet op gerekend en haar spel was onrustig. De gewraakte overwinning voor Eva zat voortdurend in de lucht. Eva knokte ervoor dat was voor ons aan de kant een lust voor het oog. Ze gaf niet op en bleef achter iedere shuttle aan lopen. Op het eind werd Eva dan toch wat zenuwachtig van de mogelijke winst. Na 20-20 en 21-21 moest Eva de winst uit handen geven en verloor met 23-21. Hoewel er werd verloren was ik best tevreden omtrent haar prestatie van vandaag. Ook de 2e set werd spannend, maar na 8-8 kon Eva niet meer op voorsprong komen. Eva kon, hoewel de 2e set met 21-15 werd verloren, met opgeheven hoofd van de baan af komen.

Het was na 4 wedstrijden 3-1 voor Castellum. Wij hadden op 1 punt meer gerekend. Jammer. De heren maakte er 3 spannende sets van. De eerste ging naar Castellum en de 2e naar OSM.21-18 en 19-21. In de 3e set was de key tot succes gevonden en namen Martijn en Elano een stevige voorsprong en wisten die tot het einde toe vol te houden. Met 12-21 winst besloten zij de 3e set.

Zouden de dames in zijn voor een stuntje? Aan die illusie kwam al snel een einde. De klappen van Ellen en Angela waren te hard. Met 21-13 en 21-8 kwam de wedstrijd zonder ongelukken tot een einde.

Met een 4-2 achterstand konden we niet meer van Castellum winnen. Wel was een gelijkspel mogelijk, maar dan moest alles mee zitten. Elano en Carmen kwamen in de 1e set heel dicht bij, maar daar bleef het helaas bij. 21-19 en 21-9 waren de setstanden. Ook Eva en Martijn wisten in de 1e set heel dichtbij de overwinning te geraken, maar ook hier werd net voor het eind de winst uit handen gegeven. In de 2e set konden ze het niveau niet vasthouden. Bij de stand 21-12 werd de handdoek in de ring geworpen. We zagen een hard werkend OSM team strijdend ten ondergaan. We zagen een spannende wedstrijd. Heel goed gedaan meisjes en jongens. Ondanks het verlies hebben jullie ons een prima wedstrijd gegeven. En we bedanken Carmen voor haar invalbeurt.

Volgende week zijn we een weekje vrij. De week erna spelen we op zaterdag tegen Ellaar.

za 19-01-08 14:0013Ellaar 3Arnhem2 - 6
zo 27-01-08 10:0014BC Thiela 6thuis5 - 3