OSM in de media

Alle artikelen van OSM Badminton, OSMers en ex-OSMers in de kranten en andere media.

foto

Jeugdclubkampioenen OSM Badminton 2024

30-05-24: Artikel - VAR (PDF, 3 MB).

De clubkampioenschappen voor de jeugd van OSM Badminton zijn gewonnen door Eva Veenhof en Tristan Koetsier. De andere winnaars zijn: Devarsh Nath Palla, Gijs Beljaars, Jasmijn Muller, Joep Heusinkveld, Maartje Muller, Mattéo Cani, Neeraj Arikati en Ray Xiao.

foto

Bomvol badmintontoernooi op OSM Open

18-04-24: Artikel - VAR (PDF, 7 MB).

Met meer dan 100 deelnemers werd het OSM Open jeugdtoernooi van OSM Badminton een groot succes. Onder de winnaars wonnen deze OSM-ers een eerste prijs: Dakshita Goyat, Ivan Tang, Neelesh Arikati, Neeraj Arikati, Ryan Lancee, Tristan Koetsier en Yash Balkaran.

foto

Clubkampioenen van OSM Badminton

04-04-24: Artikel - VAR (PDF, 4 MB).

Laura Eefting en Marcel van Ditmarsch zijn de clubkampioenen 2024 bij OSM Badminton. De andere prijzen gingen naar Juliëtte Sijtsma, Tom Kuijsten, Eva Veenhof, Jenny Fleuren, Lars van Doremalen, Sidney van der Sar en Stef van Doremalen.

foto

Nog twee kampioensteams bij OSM Badminton

14-03-24: Artikel - VAR (PDF, 4 MB).

Afgelopen weekend zijn ook OSM-J5 (Anjali Chitre, Anish Chitre en Yash Balkaran) en OSM-J9 (Katy Muller, Lucy Gross, Zayd Mojghi en Thomas van der Meer) kampioen geworden.

foto

Jongste team van OSM Badminton nu al zeker kampioen

07-03-24: Artikel - VAR (PDF, 4 MB).

Het jongste team van OSM Badminton: Ivan Tang, Boaz Wijnen en de tweeling Neelesh Arikati en Neeraj Arikati kan niet meer worden ingehaald: ze zijn kampioen!

foto

Bekers in Almere voor OSM Badminton

08-02-24: Artikel - VAR (PDF, 4 MB).

OSM was met veel spelers op het jeugdtoernooi dat naast het NK in Almere werd georganiseerd. Neelesh en Neeraj Arikati kwamen tot een tweede plek en Owen Tang werd samen met Kyan Stam eerste in de dubbels onder 13 jaar.

foto

Spelplezier Sinterklaastoernooi bij OSM Badminton

07-12-23: Artikel - VAR (PDF, 2 MB).

Op het Sinterklaastoernooi was speciaal voor de jongste leden een Pietentraining: de vuurdoop van deze Bamito-methode. De andere kinderen speelden een toernooitje met winst voor Jesper Eshuis, Marvell Kesuma, Jente Buwalda, Sarah Veenhof, Yash Balkaran en Ryan Lancee.

foto

Uun Santosa pakt zilver op WK badminton voor veteranen

21-09-23: Artikel - VAR (PDF, 383 kB).

De Maarssense badmintonner Uun Santosa wist op het wereldkampioenschap voor veteranen in de categorie dubbel boven de 60 jaar beslag te leggen op de zilveren medaille.

foto

Nieuw badmintonseizoen start met toernooi

10-09-23: Artikel - VAR (PDF, 2 MB).

OSM Badminton heeft het nieuwe badmintonseizoen geopend met een groot toernooi voor de recreanten. Prijzen waren voor Armando Lasatira, Thomas Maat, Marcel van Ditmarsch, Mandy Sung en Janke Scharff.

foto

Open dag OSM Badminton

07-09-23: Artikel - VAR (PDF, 3 MB).

Aankondiging van de open dagen.

foto

Zomerbadminton voorbij

24-08-23: Artikel - VAR (PDF, 2 MB).

Verslag van 7 weken zomerbadminton.

foto

Zomerbadminton naar andere hal

27-07-23: Artikel - VAR (PDF, 654 kB).

Over de verplaatsing van het zomerbadminton naar de Fazantenkamphal.

foto

Gratis badminton in de zomervakantie

06-07-23: Artikel - VAR (PDF, 6 MB).

Aankondiging van het zomerbadminton.

foto

Dakshita Goyat wint Junior Masters Badminton

01-06-23: Artikel - VAR (PDF, 2 MB).

Op de finaledag van de Junior Masters wist Dakshita in de categorie Meisjes onder de 11 jaar alle wedstrijden te winnen. Ze sloot zo dit voor haar fantastische seizoen af met de titel Junior Master 2023

foto

Jeugdkampioenschappen OSM Badminton

18-05-23: Artikel - VAR (PDF, 4 MB).

Veel winnaars bij de jeugdclubkampioenschappen van OSM Badminton. Kim van Houten en Gjert Dalhuisen zijn de nieuwe clubkampioenen bij de jeugd. De andere winnaars waren: Aditri Punyakoti, Anish Chitre, Anjali Chitre, Erik de Jong, Eva Veenhof, Gijs Beljaars, Ivan Tang, Margarita Dmitrieva, Maxwell Kesuma, Neelesh Arikati, Neeraj Arikati, Ray Xiao, Ryan Miltenburg, Thomas van der Meer en Yash Balkaran.

foto

Kampioenen bij OSM

26-03-23: Artikel - VAR (PDF, 3 MB).

Laura Eefting en Tom Kuijsten werden de clubkampioenen in het enkelspel. Winnaars op andere onderdelen waren: Chris Blaasse, Dawa Sherpa, Korneel Evers, Nirav Kumar, Roma Gandhi, Ronald Koenis, Rowin Niewerth, Sarah Teppema, Thomas Maat en Widya Bakker.

foto

Zevende OSM Open succesvol

19-03-23: Artikel - VAR (PDF, 3 MB).

Het zevende OSM Open Jeugdtoernooi was helemaal volgeboekt. In een volle sporthal deden ook veel spelers van OSM Badminton mee, waarvan Anish Chitre, Dakshita Goyat, Eva Veenhof, Kim van Houten, Maartje Muller, Sidney van der Sar en Owen Tang met een beker naar huis gingen.

foto

OSM-J3 overtuigend kampioen

19-02-23: Artikel - VAR (PDF, 3 MB).

Het derde jeugdteam van OSM Badminton met Eva Veenhof, Ivo de Jong en Joep Heusinkveld, is kampioen geworden van hun poule in de categorie onder 15 jaar.

foto

Bekers voor jeugd OSM Badminton op Nationaal Jeugdtoernooi

09-02-23: Artikel - VAR (PDF, 6 MB).

Op het 9e Nationaal Jeugdtoernooi speelde mee: Anish Chitre, Anjali Chitre, Dakshita Goyat, Eva Veenhof, Gjert Dalhuisen, Yrsa Dalhuisen, Joep Heusinkveld, Mees Heusinkveld, Owen Tang en Yash Balkaran. Bij elkaar namen de spelers 9 bekers terug naar Maarssen.

foto

Eerste badmintontoernooien van 2023 zeer geslaagd

12-01-23: Artikel - VAR (PDF, 3 MB).

Op het Champagnetoernooi vielen Laura Eefting, Geert-Jan Fluitman, Juliëtte Sijtsma, Ron van Stormbroek en Mandy Sung in de prijzen. Op het al net zo traditionele Oliebollentoernooi eindigden Yrsa Dalhuisen met haar vader Ruud Dalhuisen bovenaan.

foto

Open speeldagen bij OSM Badminton

05-01-23: Artikel - VAR (PDF, 1 MB).

Uitnodiging voor de open dagen.

foto

Eerste kampioensteam bij OSM Badminton

29-12-22: Artikel - VAR (PDF, 315 kB).

OSM-NJC1, Juliëtte Sijtsma, Laura Eefting, Ronald Koenis en Tom Kuijsten, heeft al hun wedstrijden gespeeld én ze allemaal gewonnen en zijn dus kampioen!

foto

Pieten op bezoek bij OSM Badminton

08-12-22: Artikel - VAR (PDF, 913 kB).

Drie Pieten kwamen langs op het spetterend Sinterklaastoernooi van OSM Badminton De prijzen werden gewonnen door Barbora Ochodnicka die met Eliza Petrosyan speelde; Matthijs Muller met Jasmijn Muller en ook Tonny Hoogstraten met Lucas Endrullis.

foto

Open dagen bij OSM Badminton

01-09-22: Artikel - VAR (PDF, 4 MB).

Artikel over de open dagen bij OSM Badminton.

foto

Zomerbadminton, ’t is weer voorbij

25-08-22: Artikel - VAR (PDF, 10 MB).

Artikel over de laatste avond van het zomerbadminton.

foto

Badminton voor vluchtelingen

14-07-22: Artikel - VAR (PDF, 2 MB).

De zomervakanties zijn gestart, maar de Oekraïense vluchtelingen kunnen geen plannen maken voor een leuke vakantie. Daarom gaat OSM Badminton deze periode iets extra’s voor vluchtelingen doen.

foto

Gratis badminton in de zomer

30-06-22: Artikel - VAR (PDF, 3 MB).

Iedereen uit de gemeente Stichtse Vecht is welkom om in de zomervakantie gratis en vrijblijvend te komen badmintonnen bij OSM Badminton. Op alle woensdagen in juli en op de woensdagen 10 en 17 augustus kan men vanaf 19:00 tot 20:30 een potje badminton te spelen in de MFA Safari.

foto

Jeugdclubkampioenen bij OSM Badminton

02-06-22: Artikel - VAR (PDF, 4 MB).

Op de jeugdclubkampioenschappen 2022 pakte Mahi Goyat bij de meisjes het clubkampioenschap. Bij de jongens prolongeerde Jits Karczewski zijn titel. In de andere enkel- en dubbelcategorieën waren bekerwinnaars: Chris Blaasse, Yash Balkaran, Tristan Koetsier, Sarah Veenhof, Mattéo Cani, Margot Dmitrieva, Erik de Jong, Ryan Lancee, Sander van der Meer en Ivo de Jong.

foto

OSM-J1 kampioen in laatste wedstrijd

12-05-22: Artikel - VAR (PDF, 2 MB).

Het badmintonteam OSM-J1 bestaat uit Gjert Dalhuisen, Ian Limbeek, Mees Heusinkveld en Thijs van Schaik. Op de allerlaatste wedstrijddag werd het team kampioen in hun poule.

foto

Uun Santosa benoemd tot Erelid OSM badminton

05-05-22: Artikel - VAR (PDF, 2 MB).

Uun Santosa nam eind april afscheid als hoofdtrainer van OSM Badminton. Het bestuur heeft hem benoemd tot Erelid.

foto

Extra open dagen badminton

31-03-22: Artikel - VAR (PDF, 4 MB).

Door de lockdown konden in januari de geplande open dagen van OSM Badminton niet doorgaan. Maar op zaterdag 2 en maandag 4 april haalt de Maarssense vereniging dat in.

foto

OSM Open Jeugdtoernooi 2022 trekt volle zaal

24-03-22: Artikel - VAR (PDF, 7 MB).

Op het zesde OSM Open Jeugdtoernooi streden meer dan 100 deelnemers uit het hele land. Eva Veenhof, Tristan Koetsier, Gjert Dalhuisen en Mees Heusinkveld konden trots een beker laten zien aan het eind van dit geslaagde toernooi.

foto

Kampioenen bij jeugd van OSM Badminton

17-03-22: Artikel - VAR (PDF, 9 MB).

Het tweede jeugdteam van OSM Badminton, bestaande uit Tristan Koetsier, Joep Heusinkveld, Eva Veenhof en Liam Limbeek, werd na twee jaar kampioen.

foto

Jeugdclubkampioenschappen OSM Badminton

11-11-21: Artikel - VAR (PDF, 4 MB).

Op zaterdag 6 november werden Eva Veenhof en Jits Karczewski de jeugdclubkampioenen van dit jaar. Dakshita Goyat zorgde voor een verrassing door in twee categorieën kampioen te worden. Andere kampioenen waren: Anjali Chitre, Elisa Been, Sarah Veenhof, Gjert Dalhuisen, Ivo de Jong, Jake den Doop, Joep Heusinkveld, Matteo Cani, Max van Royen, Ray Xiao, Ryan Lancee, Thomas van der Meer en Tristan Koetsieri.

foto

Veel vriendjes op jeugdtoernooi OSM Badminton

03-10-21: Artikel - VAR (PDF, 1 MB).

Afgelopen zaterdag hield OSM Badminton het Vriendjes- en vriendinnetjestoernooi. Onder de jongste spelers wisten Ryan Lancee en Florian de meeste punten te maken. Onder de oudere spelers waren dat Sarah Veenhof en Matteo Cani. Andere winnaars waren Eliza Petrosyan en Isabel Risseeuw en het trio Noa Buijs, Stacey Kuiper en Finn de Visser.

foto

Succesvolle open dagen bij OSM Badminton

12-09-21: Artikel - VAR (PDF, 221 kB).

Artikel over onze open dagen waar veel mensen op af kwamen.

foto

Openingstoernooi seizoen 2021/2022 bij OSM Badminton

04-09-21: Artikel - VAR (PDF, 251 kB).

Het Openingstoernooi in de sporthal van het Safarigebouw heeft een grote opkomst. Na het welkomstwoord van de voorzitter Leen Schipper een vernieuwd weerzien voor velen. Tom Kuijsten regelde de planning en na een gezellig toernooi gingen Susanne de Gooijer, Mieke Groen, Jadine Smit, Gerben van den Bosch en Jaron Klerks met een prijs naar huis.

foto

Open dagen bij OSM Badminton

26-08-21: Artikel - VAR (PDF, 590 kB).

OSM Badminton heeft in september open dagen. Nieuwe badmintonners krijgen gratis training.

foto

Gratis badmintonnen in de zomervakantie

19-07-21: Artikel - VAR (PDF, 1 MB).

Iedereen uit de gemeente Stichtse Vecht is welkom om in de zomervakantie gratis en vrijblijvend te komen badmintonnen bij OSM Badminton.

foto

OSM Badminton terug in sporthal

27-05-21: Artikel - VAR (PDF, 3 MB).

Direct na de versoepeling van 18 mei is OSM van start gegaan met badminton in de sporthallen.

foto

Sinterklaastoernooi voor badmintonjeugd

10-12-20: Artikel - VAR (PDF, 790 kB).

Onder galmende Sinterklaasliedjes speelden de kinderen in 9 rondes enkelspel op 16 banen. En alsof dat nog niet genoeg was, eindigde het toernooi met een potje badmintonbowling. Tristan Koetsier werd de winnaar en nog 7 andere kinderen kregen ook een prijs.

foto

Jeugdclubkampioenschappen OSM Badminton

03-12-20: Artikel - VAR (PDF, 1 MB).

Al twee keer waren de jeugdclubkampioenschappen 2020 uitgesteld, maar afgelopen zondag kon de editie van dit jaar alsnog doorgaan. Jits Karczewski en Mahi Goyat zijn de Jeugdclubkampioenen van 2020. De winnaars van de andere categorieën in het enkelspel waren: Anish Chitre, Eva Veenhof, Tristan Koetsier en Mees Heusinkveld. Sverre Dalhuisen behaalde een speciale prijs voor de meeste wedstrijdpunten.

foto

Veel vriendjes op OSM jeugdtoernooi

15-10-20: Artikel - VAR (PDF, 4 MB).

Met meer dan 50 spelers was het Vriendjes- en Vriendinnetjestoernooi een groot succes. Winnaars waren Stan Bleijenberg met vriendinnetje Elise en Chris Blaasse en zijn vriendje Tim

foto

OSM Badminton goed gestart in competitie

24-09-20: Artikel - VAR (PDF, 867 kB).

Afgelopen week werden de eerste wedstrijden gespeeld met een goed resultaat: van de 6 thuiswedstrijden wist OSM er 4 te winnen.

foto

Open dagen bij OSM Badminton

24-08-20: Artikel - VAR (PDF, 2 MB).

Artikel over de open dagen van OSM Badminton.

foto

Jeugdtoernooi sluit badmintonseizoen af

06-08-20: Artikel - VAR (PDF, 241 kB).

De laatste slagen van het seizoen van OSM Badminton kwamen op rekening van de jeugd op een afsluitend jeugdtoernooi. Mees Heusinkveld wist de meeste punten te maken. Jits Karczewski werd tweede.

foto

Badminton zonder wind

09-07-20: Artikel - VAR (PDF, 4 MB).

OSM Badminton keert weer terug naar de sporthal en heeft extra speeldagen voor de zomer opgezet. Met een interview van Ronald Koenis.

foto

OSM badmintont buiten

14-05-20: Artikel - VAR (PDF, 864 kB).

OSM Badminton heeft voor de rest van het seizoen een buitenprogramma voor de jeugd opgezet.

foto

Sporters Stichtse Vecht missen sociale contacten

16-04-20: Artikel - VAR (PDF, 216 kB).

Sportvelden zijn afgesloten, de hallen staan op spaarstand en sporters hebben onderling alleen nog digitaal contact. Een kleine rondgang langs enkele gerenommeerde sportverenigingen leert dat vooral het onderlinge contact erg wordt gemist. Ook bij OSM Badminton in Maarssenbroek wordt de lock down goed gevoeld.

foto

Mahi Goyat regiokampioen

19-03-20: Artikel - VAR (PDF, 882 kB).

Op de Regio Centrum Junioren Kampioenschappen 2020 werd OSM Badminton-ster Mahi Goyat regiokampioene in het onderdeel vrouwenenkel onder 13 jaar.

foto

Eerste van OSM Badminton door allerlaatste partij kampioen

13-02-20: Artikel - VAR (PDF, 801 kB).

OSM-1, met Ingeborg Steen, Julie de Kock, Stefanie Kip, Jaron Klerks, Mandeep Goyat en Martijn Koenis, zette aan het eind van het seizoen een tandje erbij met Mahi Goyat en Uun Santosa. Daardoor werden ze in de allerlaatste partij van hun competitie kampioen!

foto

OSM-jeugd grossiert in bekers

06-02-20: Artikel - VAR (PDF, 1 MB).

Vanuit OSM deden vier jeugdspelers mee aan het Nationaal jeugdtoernooi en alle vier Gjert Dalhuisen, Mahi Goyat, Jits Karczewski en Sverre Dalhuisen, kwamen ze met bekers thuis.

foto

OSM-trainers gecertificeerd

30-01-20: Artikel - VAR (PDF, 2 MB).

De trainers Sandra van Rooijen en Jaron Klerks van OSM Badminton kregen afgelopen vrijdag een positief oordeel over hun trainingspraktijk. Dat was het laatste onderdeel van hun cursus baantrainer: ze zijn nu gecertificeerd badmintontrainer!

foto

Geslaagde open ochtend OSM Jeugd

16-01-20: Artikel - VAR (PDF, 466 kB).

Veel plezier en lekker badmintonnen tijdens de Open ochtend van OSM Badminton voor de jeugd. Kinderen die de open ochtend hebben gemist, kunnen komende zaterdag langs komen voor een proefles.

foto

Badmintonners smullen in 2020

09-01-20: Artikel - VAR (PDF, 707 kB).

OSM Badminton is 2020 gestart met twee lekkere toernooien: het oliebollentoernooi met winnaars Marvid Roetman en zijn vader en Dakshita Goyat en haar zus Mahi Goyat. En het champagnetoernooi met winnaars José van Ek, Susan van Mil, Dawa Sherpa, Hans Niekerk, Jaron Klerks en Peter Wesenaar.

foto

Badmintonnen in 2020

19-12-19: Artikel - VAR (PDF, 2 MB).

Artikel over de open dagen van maandag 6, donderdag 9 en zaterdag 11 januari.

foto

Pieten op jeugdtoernooi OSM Badminton

05-12-19: Artikel - VAR (PDF, 356 kB).

Bij het Sinterklaastoernooi 2019 zagen we kinderen uit alle speelgroepen van OSM Badminton op de baan, het werd een gezellige boel. Toernooi-winnaars werden: Koen Benard, Maartje Muller en Sarah Veenhof.

foto

Maarssenbroekse badmintonster Mahi Goyat goed voor zilver

07-11-19: Artikel - VAR (PDF, 494 kB).

Een nieuw badmintontalent staat op: Mahi Goyat, vorig jaar begonnen bij OSM Badminton, veroverde de tweede plek op het Junior Masters in Amersfoort.

foto

Vriendjes en vriendinnetjes badmintonnen bij OSM

06-10-19: Artikel - Vechtstroom (PDF, 469 kB).

De OSM-jeugd heeft veel vriendjes en vriendinnetjes en die konden afgelopen zaterdag meespelen op hun eigen toernooi. Bryan Schinkel en Tristan Koetsier wisten de meeste punten te halen. En Finn de Visser met zijn vriendje Anish Chitre kreeg van de organisatie de speciale aanmoedigingsprijs.

foto

Nieuwe badmintonners welkom bij OSM

19-09-19: Artikel - VAR (PDF, 3 MB).

Afgelopen week hield OSM Badminton haar open avonden en een open ochtend voor de jeugd. Er kwamen veel mensen op af die met veel enthousiasme proefden aan het badminton.

foto

Advertentie Open dagen

05-09-19: Artikel - VAR (PDF, 42 kB).

Advertentie over de open dagen en onze aanbieding voor nieuwe leden.

foto

Open dagen bij OSM Badminton

29-08-19: Artikel - VAR (PDF, 315 kB).

Artikel over de open dagen en onze aanbieding voor nieuwe leden.

foto

De Fuut Maarten ter Hart prijs dit jaar voor Andrea Grim

18-07-19: Artikel - VAR (PDF, 162 kB).

Bij zwemvereniging MZ&PC de Fuut is Andrea Grim als de vrijwilliger van het jaar in het zonnetje gezet met de Maarten ter Hart bokaal. Zij is al jaren coördinator en trainster van de beginnersgroep en zorgt ervoor dat een grote groep kinderen met heel veel plezier zwemmen! Naast al dit werk bij De Fuut zit ze ook nog in de jeugdcommissie van OSM Badminton.

foto

OSM Badminton zet trainer John in het zonnetje

04-07-19: Artikel - VAR (PDF, 2 MB).

Na 35 jaar is John van Rooijen als trainer gestopt bij OSM Badminton. Op de laatste speeldag dit seizoen werd hij tot zijn eigen verrassing in het zonnetje gezet.

foto

Zilver op NK Badminton voor OSM-Mannen

27-06-19: Artikel - VAR (PDF, 396 kB).

Verslag van het Nederlands Kampioenschap voor competitieteams. OSM-J1 met Julie de Kock, Stefanie Kip, Berend van Brenk en Danny Edelbroek kwam niet door de poule-fase. De OSM-Mannen1 met Jaron Klerks, Martijn Koenis, Michael van der Valk, Pieter van Moorselaar en invaller Alex Sung wonnen de zilveren medailles!

foto

OSM-VJC5 op de valreep kampioen

09-06-19: Artikel - Vechtstroom (PDF, 355 kB).

OSM-VJC5 is met kleinst mogelijke verschil kampioen! Teamleden Anita Pieters, Leontine Luijsterburg, Henny Hilhorst en Nico Oosterwijk mogen zich verheugen op de traditionele kampioenshanddoeken.

foto

OSM-VJC4 kampioen in de voorjaarscompetitie

26-05-19: Artikel - Vechtstroom (PDF, 359 kB).

OSM-VJC4 is kampioen geworden. Het team bestaat uit Lenette Rietveld, Mieke Groen, Jeffrey Schijven en Rowin Niewerth, die als vaste invaller de langdurig geblesseerde Dawa Sherpa vaak verving. Met dank aan de vele invallers gedurende de competitie: Geert-Jan Fluitman, Eelco Weenink, Juliëtte Sijtsma en Mandy Sung.

foto

Clubkampioenschappen OSM Badminton 2019

23-05-19: Artikel - VAR (PDF, 836 kB).

De clubkampioenen van OSM Badminton 2019: bij de meisjes: Julie de Kock en bij de jongens: Berend van Brenk. Bij de senioren is Ingeborg Steen opnieuw OSM Clubkampioene geworden, en bij de heren pakte Dave Tse de titel.

foto

Geslaagd OSM Jeugd Team Toernooi

18-04-19: Artikel - VAR (PDF, 984 kB).

Bijna 50 jeugdspelers van de badmintonverenigingen BC ’t Gein, Irene, Unicum, Koto Misi en OSM Badminton hebben deelgenomen aan het allereerste OSM Jeugd Team Toernooi.

foto

Massale huldiging bij OSM Badminton

31-03-19: Artikel - Vechtstroom (PDF, 2 MB).

Yuki Tse en trainer Uun Santosa hadden het er druk mee: de huldiging van alle kampioensteams. Yuki werd zelf ook in de bloemen gezet.

foto

Lustrumeditie OSM Open

14-03-19: Artikel - VAR (PDF, 3 MB).

Op het vijfde OSM Open Jeugdtoernooi wonnen Sverre Dalhuisen, Thijs van Schaik, Jacky-Dean Schouteten, Jits Karczewski, Julie de Kock en Joyce Sung namens OSM prijzen.

foto

Nog meer kampioensteams bij OSM Badminton

10-02-19: Artikel - Vechtstroom (PDF, 2 MB).

In het laatste weekend van de competitie zijn vijf badmintonteams kampioen geworden. OSM-J1: Julie de Kock, Stefanie Kip, Berend van Brenk en Danny Edelbroek. OSM-J6: Mees Heusinkveld, Paul Nguyen en Stef van Doremalen. OSM-J7: Ian Limbeek, Jacky-Dean Schouteten en Thijs van Schaik. OSM-1: Ingeborg Steen, Joyce Sung, Alex Sung en Dave Tse. OSM-2: Elianne de Haan, Natasja Hijweegen, Lars van Doremalen en Sven Maatman

foto

Het regent kampioensteams bij OSM Badminton

31-01-19: Artikel - VAR (PDF, 4 MB).

De badmintonvereniging uit Maarssen telt sinds afgelopen weekend drie kampioensteams: OSM-J3: Mahi Goyat, Yorinde van Moorselaar, Jaden Zimmerman, Sverre Dalhuisen en Timon Klee OSM-M1: Jaron Klerks, Martijn Koenis, Michael van der Valk en Pieter van Moorselaar OSM-VJC1: Janke Scharff, Suzanne Postma, Arjen van Doremalen en Gerben van den Bosch

foto

Champagne voor OSM Badminton

13-01-19: Artikel - Vechtstroom (PDF, 733 kB).

Verslag van het champagnetoernooi met winnaars Tamara Agterberg en Marvin Spitsbaard en taart voor Laura Eefting, Pieter van Moorselaar, Linda Beijert, Johan van der Steen, Andrea Grim en Tim van Kerkhof.

foto

Sandor Musto erelid bij OSM Badminton

03-01-19: Artikel - VAR (PDF, 2 MB).

Afscheid van Sandor Musto ons oudste lid van OSM Badminton.

foto

OSM Badminton houdt open dagen

30-12-18: Artikel - Vechtstroom (PDF, 341 kB).

Artikel over de open dagen.

foto

OSM Badminton Sinterklaastoernooi 2018

06-12-18: Artikel - VAR (PDF, 422 kB).

Op zaterdag 1 december hield OSM Badminton het Sinterklaastoernooi met 3 winnaars: Koen Benard, Ryan Lancee en Wies Hildebrand.

foto

Drukte op invitatietoernooi OSM

29-11-18: Artikel - VAR (PDF, 297 kB).

Verslag van het senioren invitatietoernooi (SIT) 2018 met de 3 beste tweetallen: Juliëtte Sijtsma met Romano Gelder; Arthur van der Heijden met Eelco Weenink en de winnaars: Laura Eefting met Eric van der Valk.

foto

Veel badmintonvriendjes bij OSM

30-09-18: Artikel - Vechtstroom (PDF, 538 kB).

Op het Vriendjes- en vriendinnetjestoernooi had Tamara Agterberg met haar zusje Roos de meeste punten. Ook Robin met buurmeisje Anna wonnen een prijs.

foto

Geslaagde seizoensopening bij OSM Badminton

13-09-18: Artikel - VAR (PDF, 339 kB).

Openingstoernooi 2018 met winnaars Lenette Rietveld, Jaron Klerks, Tamara Agterberg, Peter Wesenaar en Anita Pieters.

foto

Badminton open dagen

02-09-18: Artikel - Vechtstroom (PDF, 600 kB).

Artikel over de open dagen.

foto

Huldiging recreantenteams OSM Badminton

05-07-18: Artikel - VAR (PDF, 2 MB).

Huldiging van de vier kampioensteams van de recreantencompetitie: Janke Scharff, Juliëtte Sijtsma, Laura Eefting, Lenette Rietveld, Linda Beijert, Mieke Groen, Monique Fokker, Suzanne Postma, Arjen van Doremalen, Dawa Sherpa, Gerben van den Bosch, Jeffrey Schijven, Leen Schipper, Marvin Spitsbaard, Romano Gelder, Ronald Koenis en Tom Kuijsten.

foto

OSM Badminton zwaait Ineke uit

29-06-18: Artikel - VAR (PDF, 407 kB).

Op het slottoernooi van OSM zwaaide de vereniging haar trouwste lid Ineke Spall uit.

foto

Mannen OSM winnen zilver op NK Badminton

24-06-18: Artikel - Vechtstroom (PDF, 18 MB).

Het eerste mannenteam van OSM Badminton won de zilveren beker op het NK voor regioteams. Met: Michael van der Valk, Alex Sung, Jaron Klerks en Martijn Koenis.

foto

Jeugdclubkampioenschappen van OSM Badminton

27-05-18: Artikel - VAR (PDF, 539 kB).

Verslag jeugdclubkampioenschappen met winnaars Julie de Kock en Dave Tse. Andere bekers gingen naar: Anna van Hees, Daisy Tang, Daphne Krijgsman, Ivo de Jong, Jacky-Dean Schouteten, Jasmijn van Moorselaar, Jits Karczewski, Kiki Tse, Laura Koster, Maurits Vermeire, Max de Kaper, Mees Heusinkveld, Nicole Tang, Rick Kamphuis, Seppe Bossuyt, Stef van Doremalen, Sverre Dalhuisen, Tjeerd Koster en Yorinde van Moorselaar.

foto

OSM-jeugd in het zweet voor KiKa

21-05-18: Artikel - Vechtstroom (PDF, 269 kB).

De jeugd van OSM Badminton kwam op haar vrije speelavond in beweging voor KiKa. Onder leiding van Eric Martherus en zijn assistent-trainers kreeg deze vrije speelavond een intensieve invulling in het teken van kankerbestrijding.

foto

OSM Badminton Beginnerstoernooi

03-05-18: Artikel - VAR (PDF, 2 MB).

Ter afsluiting van de trainingen voor beginners organiseerde OSM Badminton een beginnerstoernooi. In de finale stonden Andrea Grim en Erwin Bekema tegenover Anita Pieters en Hans Niekerk.

foto

Beginners naast clubkampioenen op het Tulptoernooi van OSM Badminton

28-04-18: Artikel - Vechtstroom (PDF, 861 kB).

Verslag Tulptoernooi met Mieke Groen, Monica Stellaard, Jaron Klerks en Leen Schipper als winnaars.

foto

Clubkampioenen OSM Badminton

18-03-18: Artikel - VAR (PDF, 326 kB).

Op zondag 18 maart vonden de clubkampioenschappen van OSM Badminton plaats. Ingeborg Steen en Alex Sung werden de nieuwe clubkampioenen in het enkelspel. Er waren ook titels voor Joyce Sung, Laura Eefting, Marida Löwik, Susan van Mil, Martijn Koenis, Marvin Spitsbaard, Romano Gelder en Ronald Koenis.

foto

Successen op OSM Open Jeugdtoernooi 2018

04-03-18: Artikel - Vechtstroom (PDF, 280 kB).

Ook de jeugdleden van OSM Badminton streden mee op het OSM Open en met succes. Er waren bekers voor Julie de Kock, Natasha Roestenburg, Yorinde van Moorselaar, Berend van Brenk, Jamie Edelbroek en Sverre Dalhuisen.

foto

OSM-Mannenteam regio-kampioen

25-02-18: Artikel - VAR (PDF, 443 kB).

OSM-M1 met Martijn Koenis, Jaron Klerks, Michael van der Valk en Alex Sung, behaalde het kampioenschap voor regioteams van de regio Centrum in de mannen hoofdklasse.

foto

OSM jeugd succesvol op RJK badminton

18-02-18: Artikel - Vechtstroom (PDF, 330 kB).

De jeugd van de badmintonregio Centrum streed om de individuele kampioenschappen. OSM kende een grote delegatie met Ingeborg Steen, Joyce Sung, Julie de Kock, Stefanie Kip, Berend van Brenk, Danny Edelbroek, Dave Tse en Jits Karczewski.

foto

Eerste kampioensteam bij OSM Badminton

25-01-18: Artikel - VAR (PDF, 115 kB).

OSM-NJC3 is het eerste team van OSM Badminton dat dit seizoen het kampioenschap in hun poule heeft gehaald. Het ongeslagen team bestaat uit Lenette Rietveld, Mieke Groen, Dawa Sherpa en Jeffrey Schijven.

foto

Oliebollen bij OSM Badminton

07-01-18: Artikel - VAR (PDF, 297 kB).

Verslag van het oliebollen. Aan het eind van het toernooi bleek dat Maurits Vermeire met zijn vader de meeste punten bij elkaar had gesprokkeld.

foto

OSM en SOM knallend het jaar uit

31-12-17: Artikel - Vechtstroom (PDF, 292 kB).

Op de laatste dagen van het jaar lieten Geert-Jan Fluitman en Ronald Koenis namens OSM Badminton de kinderen van Sport Opvang Maarssen (SOM) lekker knallen tijdens leuke badmintonclinics.

foto

Slanke start bij OSM Badminton

21-12-17: Artikel - VAR (PDF, 48 kB).

OSM Badminton zal het komend jaar de contributie verlagen. Zo is badminton niet alleen goed voor de lijn, maar ook voor de portemonnee. In het nieuwe jaar weer open dagen.

foto

Genodigden badmintonnen bij OSM

03-12-17: Artikel - Vechtstroom (PDF, 284 kB).

Verslag over het jaarlijkse invitatietoernooi met prijzen voor Marleen Koster en haar gast Karin, Sjoerd Groneschild met beginner Cindy Doorman en Gerben van den Bosch en zijn gast Ruben.

foto

Sjoerd Groneschild exposeert topbadmintonners

03-12-17: Artikel - VAR (PDF, 493 kB).

Sjoerd Groneschild heeft mede namens OSM Badminton een kleine expositie opgesteld bij de badmintonhal van MFA Safari. Het zijn impressies van ’s werelds beste badmintonners.

foto

Spannende poule voor mannen van OSM Badminton

26-11-17: Artikel - VAR (PDF, 361 kB).

Verslag van een wedstrijd van OSM-NJCM1 met Tom Kuijsten, Ronald Koenis, Henny Hilhorst en Leen Schipper.

foto

Recreanten-competitie goed van start bij OSM

22-09-17: Artikel - Vechtstroom (PDF, 419 kB).

Verslagen van OSM-NJC3, het team van Lenette Rietveld, Mieke Groen, Dawa Sherpa en Jeffrey Schijven met nog twee invallers: Yuki Tse en Mandy Sung. En van OSM-NJCM1, het mannenteam met Tom Kuijsten, Ronald Koenis Henny Hilhorst en Leen Schipper.

foto

OSM Badminton start seizoen met openingstoernooi

17-09-17: Artikel - VAR (PDF, 524 kB).

Verslag van het openingtoernooi. Op de tweede plek eindigden Joyce Sung en Dave Tse en de eerste plaats ging naar Mieke Groen en Henny Hilhorst.

foto

Badminton open dagen bij OSM

01-09-17: Artikel - Vechtstroom (PDF, 141 kB).

Aankondiging van de open dagen in september.

foto

Ik probeer altijd het beste uit anderen te halen

12-08-17: Artikel - Internet (PDF, 1 MB).

DiVetro heeft interessante en sportieve consultants in het team. Bij sommigen beheerst hun sport haast al hun vrije tijd. Ronald Koenis is zo iemand. Hij ademt analyse en hij ademt badminton. En hij ziet interessante parallellen tussen zijn werk en zijn sport. Een boeiend verhaal!

foto

OSM Badminton sluit seizoen af met slottoernooi

20-07-17: Artikel - VAR (PDF, 927 kB).

Verslag van het slottoernooi met de prijwinnaars: Roy Nieraeth, Mieke Groen, Mandy Sung, Gerben van den Bosch, José van Ek en Peter Sijm.

foto

Veel te doen op SafariFestival met sport en cultuur

12-07-17: Artikel - VAR (PDF, 6 MB).

Het jaarlijkse SafariFestival is een dag vol sport, cultuur en actie in de MFA Safari in Maarssen. Het is op zondag 10 september en OSM Badminton is er bij.

foto

Wisseling van de wacht bij badmintonjeugd

05-06-17: Artikel - VAR (PDF, 434 kB).

Verslag van de jeugdclubkampioenschappen van OSM Badminton met bekers voor deze winnaars: Carlijn Huibers, Daisy Tang, Ingeborg Steen, Jasmijn van Moorselaar, Joyce Sung, Nicole Tang, Dave Tse, Jacky-Dean Schouteten, Jeroen Merlijn, Jits Karczewski, Koen Benard, Lars van Doremalen en Maurits Vermeire.

foto

Heerlijk Tossavondje bij OSM Badminton

29-04-17: Artikel - VAR (PDF, 542 kB).

Artikel over het plezier op ons eerste Tossavondje badminton.

foto

Klaroen badmintont op Koningsspelen

24-04-17: Artikel - Vechtstroom (PDF, 813 kB).

Geert-Jan Fluitman en Ronald Koenis gaven aan alle kinderen van de basisschool De Klaroen een clinic op de Koningsspelen.

foto

Safari sporthal in Maarssen vol met badmintonnende jeugd

26-03-17: Artikel - Vechtstroom (PDF, 744 kB).

Verslag van het OSM open jeugdtoernooi. Namens OSM Badminton wonnen Ingeborg Steen, Joyce Sung, Nicole Tang, Dave Tse, Jaden Zimmerman, Jamie Edelbroek, Jaron Klerks, Jeff Poon, Sem Poon en Jaron Klerks.

foto

Clubkampioenen OSM badminton

12-03-17: Artikel - VAR (PDF, 452 kB).

Artikel over onze clubkampioenschappen 2017. Met Anouk van Verseveld, Selma Steen, Sven Maatman, Alex Sung, Martijn Koenis, Michael van der Valk en Pieter van Moorselaar.

foto

OSM-mannenteam regiokampioen

06-03-17: Artikel - Vechtstroom (PDF, 563 kB).

Het mannenteam van OSM Badminton pakte de eerste plaats op de regionale kampioenschappen voor competitieteams in Arnhem, met Alex Sung, Martijn Koenis, Michael van der Valk en Pieter van Moorselaar.

foto

Strijd om Regionaal kampioenschap

25-02-17: Artikel - VAR (PDF, 1 MB).

Er waren bekers voor Stefanie Kip, Berend van Brenk, Dave Tse, Jeff Poon, Jits Karczewski en Sylvan Luijsterburg. Teamgenoten Ingeborg Steen en Joyce Sung stonden in de damesenkelfinale tegenover elkaar.

foto

Drie kampioensteams bij OSM Badminton

28-01-17: Artikel - Vechtstroom (PDF, 3 MB).

Artikel met al onze kampioensteams: OSM-J1: Ingeborg Steen, Joyce Sung, Dave Tse en Lars van Doremalen. OSM-Mannen1: Alex Sung, Martijn Koenis, Michael van der Valk en Pieter van Moorselaar. OSM-NJC5: Ineke Spall, Ria Galesloot, Cor Bras en Joep Simons.

foto

Oliebollen bij OSM Badminton.

21-01-17: Artikel - VAR (PDF, 83 kB).

Verslag van het oliebollentoernooi met de winnaars: Daphne van Schaik en haar vader.

foto

SOM blij met clinics van OSM

14-01-17: Artikel - Vechtstroom (PDF, 872 kB).

OSM Badminton stelde haar trainers Geert-Jan Fluitman en Ronald Koenis beschikbaar om clinics te geven aan de kinderen van Sport Opvang Maarssen (SOM).

foto

OSM Badminton opent 2017 met champagne

08-01-17: Artikel - Vechtstroom (PDF, 475 kB).

Verslag van het champagnetoernooi, georganiseerd door Marida Löwik, gesteund door Shirley Klerks. Met Mieke Groen was er ook weer na een lange ziekte. Na zeven speelronden gingen de taarten naar Ineke Spall, Lenette Rietveld, Monique Fokker, Susan van Mil, Arjen van Doremalen, Jaron Klerks, Marvin Spitsbaard en de 80-jarige(!) Sandor Musto.

foto

Open dagen OSM Badminton in het nieuwe jaar

01-01-17: Artikel - VAR (PDF, 772 kB).

Aankondigingen van de open dagen in januari.

foto

Beginners OSM Badminton schitteren op toernooi

26-11-16: Artikel - VAR (PDF, 883 kB).

John van Rooijen en Ronald Koenis organiseerden het beginnerstoernooi met als deelnemers o.m. Jari van Blom, Sander Wiegeraad, Birgit Kooijmans en Petra Jochemsen.

foto

Het is allemaal laagdrempelig bij OSM Badminton

11-11-16: Artikel - een krant (PDF, 854 kB).

Artikel over de open avond met Marida Löwik in de hoofdrol.

foto

OSM-J6 speelt sprankelend badminton

09-11-16: Artikel - Vechtstroom (PDF, 236 kB).

Het jongste team van OSM met Yorinde van Moorselaar, Jaden Zimmerman, Sverre Dalhuisen en Timon Klee staat derde in de poule en speelde een sprankelende partij tegen de nr. 2 Castellum J10.

foto

OSM pakt eerste prijs op Dutch Open

27-10-16: Artikel - VAR (PDF, 195 kB).

Het team met Janke Scharff, Suzanne Postma, Arjen van Doremalen en Gerben van den Bosch won de eerste prijs op het 7e Mixed Recreanten Team Toernooi (MRTT).

foto

Europees badmintonkampioen

19-10-16: Artikel - Vechtstroom (PDF, 272 kB).

Uun Santosa uit Maarssen heeft op het Europees kampioenschap badminton voor Veteranen in Slovenië twee titels in de wacht gesleept: in het herenenkel en de herendubbel.

foto

OSM-1 op stoom

05-10-16: Artikel - Vechtstroom (PDF, 298 kB).

Het eerste team van OSM Badminton won de eerste twee wedstrijden en nestelt zich daarmee in de top van de competitie. In OSM-1 spelen Jenny Fleuren, Marida Löwik, Jaron Klerks en Ton Schut. In hun wedstrijd tegen BC70 Veluwe kon Ton niet meespelen en viel Jeffrey Schijven voor hem in.

foto

De week in beeld

05-10-16: Artikel - Vechtstroom (PDF, 157 kB).

Er kwamen zaterdag veel vriendjes en vriendinnetjes mee naar de speciale dag van OSM Badminton: er waren maar liefst 42 spelers en dat zorgde voor een gezellig toernooi.

foto

Open dagen badminton- vereniging OSM

07-09-16: Artikel - Vechtstroom (PDF, 272 kB).

Emma Rademaker en Gerben van den Bosch op de foto bij een artikel over het openingstoernooi en de open dagen.

foto

Sport en cultuur in Safari

07-09-16: Artikel - Vechtstroom (PDF, 152 kB).

Artikel over het SafariFestival, waarbij ook OSM Badminton clinics aan bood.

foto

Olympisch sporten start bij OSM Badminton

28-08-16: Artikel - VAR (PDF, 262 kB).

Aankondiging van OSM's activiteiten op het SafariFestival en de open dagen.

foto

Groots SafariFestival op zondag 4 september

30-06-16: Artikel - VAR (PDF, 107 kB).

Aankondiging van het SafariFestval, waar OSM Badminton ook aan mee doet.

foto

Sportief festival in Maarssen

29-06-16: Artikel - Vechtstroom (PDF, 176 kB).

Aankondiging van het SafariFestval, waar OSM Badminton ook aan mee doet.

foto

Jeugdclubkampioenen bij OSM Badminton

08-06-16: Artikel - Vechtstroom (PDF, 129 kB).

Behalve een mooie foto van Ingeborg Steen en Selma Steen staan in dit verslag van de Jeugdclubkampioenschappen alle bekerwinnaars: jeugdclubkampioen Alex Sung en ook: Carlijn Huibers, Daisy Tang, Daphne van Schaik, Jasmijn van Moorselaar, Joyce Sung, Yorinde van Moorselaar, Kiki Tse, Berend van Brenk, Danny Edelbroek, Dave Tse, Jamie Edelbroek, Jeroen Merlijn, Jip van der Horst, Jits Karczewski, Lars van Doremalen, Lorenzo Luijsterburg, Sven Maatman en Sam Roks.

foto

Drie kampioensteams bij OSM Badminton

24-04-16: Artikel - VAR (PDF, 300 kB).

Artikel over de kampioensteams van OSM Badminton in de voorjaarscompetitie. Het herenteam met Arjen van Doremalen, Gerben van den Bosch, Michael van der Valk en Pieter van Moorselaar. OSM-VJC5 met Mieke Groen, Susan van Mil, Dawa Sherpa en Kasper Luijsterburg. En ook OSM-VJC6 met Ineke Spall, Ria Galesloot, Cor Bras en Joep Simons mocht zich even kampioen noemen.

foto

Tweede OSM Badminton Open Jeugdtoernooi groot succes

19-03-16: Artikel - Vechtstroom (PDF, 224 kB).

OSM Badminton organiseerde onlangs haar tweede Open Jeugdtoernooi. Met 117 deelnemers en ruim 300 wedstrijden werd het een groot succes. Ook de talenten van OSM Badminton zelf hebben prijzen in de wacht gesleept: Jasmijn van Moorselaar, Joyce Sung, Julie de Kock, Lara Hoven, Stefanie Kip, Berend van Brenk, Danny Edelbroek, Jaron Klerks, Jits Karczeweski en Lorenzo Luijsterburg. In de hoogste categorie mannenenkel won OSM-speler Alex Sung.

foto

Nieuwe clubkampioenen bij OSM Badminton

13-03-16: Artikel - VAR (PDF, 157 kB).

De jaarlijkse clubkampioenschappen bij OSM Badminton leverde nieuwe clubkampioenen enkelspel op: Janke Scharff en Martijn Koenis. In de overige categorieën wonnen: José van Ek, Susan van Mil, Suzanne Postma, Gerben van den Bosch, Joep Simons, Leen Schipper, Marvin Spitsbaard en Ronald Koenis.

foto

Zilver voor jeugdteam OSM

09-03-16: Artikel - Vechtstroom (PDF, 226 kB).

OSM-J3, bestaande uit Ingeborg Steen, Joyce Sung, Dave Tse en Lars van Doremalen, deed mee aan de regiokampioenschappen en behaalde de tweede plaats.

foto

Kampioenen in Badminton

24-02-16: Artikel - Vechtstroom (PDF, 148 kB).

OSM-NJC5, dat bestaat uit Mieke Groen, Susan van Mil, Dawa Sherpa en Kasper Luijsterburg, werd kampioen terwijl zij pas voor de tweede keer in deze samenstelling aan de competitie mee deden.

foto

Knallen met de lens

17-02-16: Artikel - Vechtstroom (PDF, 149 kB).

In de recreantencompetitie wist OSM-NJC6 hun stunt van vorig jaar te herhalen: Ineke Spall, Ria Galesloot, Cor Bras en Joep Simons, bij elkaar goed voor meer dan 125 jaar badmintonervaring, wonnen hun poule!

foto

Badminton open dagen met gratis racket!

07-01-16: Artikel - VAR (PDF, 182 kB).

OSM Badminton, de grootste badmintonvereniging in gemeente Stichtse Vecht organiseert een drietal open dagen in januari. In januari biedt de vereniging een speciaal actiepakket aan gericht op startende badmintonners met trainingen en een gratis racket.

foto

Pieten op bezoek bij OSM Badminton

07-12-15: Artikel - VAR (PDF, 199 kB).

Zaterdag 5 december was de jeugd van OSM Badminton actief op het Sinterklaastoernooi. Pieten bezochten het toernooi en feliciteerden de winnaars: Rickie Duijvestijn, Rick Kamphuis en Jits Karczewski.

foto

Druk bezocht invitatietoernooi bij OSM Badminton

19-11-15: Artikel - VAR (PDF, 255 kB).

Op het jaarlijkse Senioren Invitatie Toernooi, georganiseerd door Marida Löwik, bleek dat Pieter van Moorselaar met zijn dubbelpartner Godfried de meeste punten had gescoord. Andere prijswinnaars waren Peter Wesenaar met zijn zoon Daniël en Saskia Bosdijk met invaller Alex Sung.

foto

Goud voor Uun Santosa op WK Badminton Veteranen

08-10-15: Artikel - VAR (PDF, 196 kB).

OSM Badminton bij monde van Martijn Koenis heeft haar hoofdtrainer Uun Santosa gehuldigd voor het behalen van de wereldtitel herendubbel in de categorie boven de 55 jaar op het WK Badminton Veteranen 2015 in Zweden.

foto

Eerste van OSM Badminton gehavend naar de winst

24-09-15: Artikel - VAR (PDF, 259 kB).

Het eerste senioren competitieteam kwam om een heel bijzondere reden gehavend uit de startblokken: Sinta Komala én Uun Santosa spelen deze week in Denemarken op het WK Veteranen. De rest van het team: Charmain Klerks, Geovanni Nijkamp en Martijn Koenis vonden in Melissa Santosa een goede invalster en wonnen met 5-3.

foto

Voorbeschouwing World Senior Championships 2015

17-09-15: Artikel - Internet (PDF, 201 kB).

Op de website BadmintonVeteranen stond deze voorbeschouwing van de World Senior Championships 2015 waarin o.m. Sinta Komala, Fineke Selles en Ruud Faas langs komen.

foto

OSM Badminton goed van start

10-09-15: Artikel - VAR (PDF, 278 kB).

Artikel over de opening: het Openingstoernooi met winnaars Laura Eefting, Ria Galesloot, Arjen van Doremalen en Geert-Jan Fluitman en het festival Safari in Beweging. OSM Badminton gaf daar vier clinics en hoopt de enthousiaste spelers terug te zien op de open dagen.

foto

Kennismaken met Badminton

05-09-15: Artikel - Vechtstroom (PDF, 121 kB).

Artikel over de open dagen.

foto

Kennismaken met badminton bij OSM

03-09-15: Artikel - VAR (PDF, 143 kB).

Artikel over onze open dagen op 7, 10 en 12 september.

foto

Drukbezochte jeugdclubkampioenschappen OSM Badminton

04-06-15: Artikel - VAR (PDF, 280 kB).

Artikel over de jeugdclubkampioenschappen en daaruit kwamen Selma Steen en Alex Sung naar voren als de overall jeugdclubkampioenen. Winnaar in de andere categorieën zijn: Daisy Tang, Ingeborg Steen, Joyce Sung, Nicole Tang, Rickie Duijvestijn, Sophia Filius, Boris Holleman, Dave Tse, Jaron Klerks, Jeroen Merlijn, Jip van der Horst, Jits Karczewski, Lorenzo Fava, Mees Heusinkveld, Stan van Doremalen en Sven Maatman. Naast deze topspelers, hebben ook de andere jeugdspelers zich ingezet en om dit te belonen was er voor elke speler een medaille. Meer foto’s en uitslagen staan op de site van OSM Badminton

foto

Nieuw talent op tulptoernooi OSM Badminton

07-05-15: Artikel - VAR (PDF, 281 kB).

Op het Tulptoernooi gingen de bossen tulpen dit keer naar Hang Phan, Vivian Lu, Henny Hilhorst en Niels Evers. Drie van de vier zijn dit jaar nieuw bij de club gekomen en konden hun talent dus goed laten zien.

foto

Ook OSM-VJC2 ongeslagen kampioen!

30-04-15: Artikel - VAR (PDF, 288 kB).

Ondanks of juist dankzij vier invallers heeft ook het tweede team van OSM Badminton met Marida Löwik, Laura Eefting, Peter Sijm en Ronald Koenis het kampioenschap in de voorjaarscompetitie binnengehaald.

foto

Open badminton-clinics in de Nationale Sportweek

23-04-15: Artikel - VAR (PDF, 184 kB).

OSM Badminton organiseerde op zaterdag 25 april twee clinics voor de jeugd in het kader van de Nationale Sportweek 2015 met als thema: Ik neem je mee.

foto

OSM-VJC3 nu al kampioen!

16-04-15: Artikel - VAR (PDF, 243 kB).

Het derde team van OSM Badminton met José van Ek, Monique Fokker, Eric van der Valk en Leen Schipper is – met nog één wedstrijd te gaan – al niet meer in te halen in hun poule.

foto

Eerste OSM Open Jeugdtoernooi druk bezocht

02-04-15: Artikel - VAR (PDF, 256 kB).

Eerste OSM Open Jeugdtoernooiwas een groot succes. Veel jeugdspelers van OSM Badminton zelf deden natuurlijk ook mee. Zo wonnen Berend van Brenk, Jits Karczewski en Lorenzo Luijsterburg bekers in de categorieën onder-11. Onder-13 vielen Ingeborg Steen, Joyce Sung, Rickie Duijvestijn, Boris Holleman, Dave Tse, Jeroen Merlijn en Sylvan Luijsterburg in de prijzen. Onder-17: Anouk van Verseveld, Juliëtte Sijtsma, Selma Steen, Dylan van Rooijen, Stan van Nieuwenhoven en toernooiwinnaar: Sven Maatman.

foto

Invallers houden OSM-VJC2 op stoom in competitie

19-03-15: Artikel - VAR (PDF, 194 kB).

OSM-VJC2 met Marida Löwik, Laura Eefting, Peter Sijm en Ronald Koenis draaien goed in de competitie met de hulp van veel invallers.

foto

OSM-VJC3 revancheert tegen Bereshuttle!

12-03-15: Artikel - VAR (PDF, 176 kB).

OSM-VJC3 met José van Ek, Monique Fokker, Eric van der Valk en Leen Schipper nam revanche tegen Bereshuttle-2 uit Benschop.

foto

Clubkampioenen bij OSM Badminton!

18-02-15: Artikel - VAR (PDF, 317 kB).

Mieke Groen en Alex Sung zijn de clubkampioenen van 2015! De winnaars in de andere categorieën zijn: Pieter van Moorselaar; Susan van Mil & Vivian Lu; Ronald Koenis & Tim Koenis; Cor Bras & Joep Simons en Susan van Mil & Kasper Luijsterburg.

foto

Eerste jeugdteam OSM Badminton kampioen!

29-01-15: Artikel - VAR (PDF, 198 kB).

Het eerste jeugdteam OSM-J1 behield de ongeslagen status: Anouk van Verseveld, Selma Steen, Dylan van Rooijen, Stan van Nieuwenhoven en Sven Maatman zijn kampioen.

foto

Kampioenschap in Najaarscompetitie OSM Badminton

22-01-15: Artikel - VAR (PDF, 231 kB).

Het zeer ervaren najaarscompetitieteam van Ineke Spall, Ria Galesloot, Cor Bras en Joep Simons is kampioen geworden.

foto

OSM badminton verwelkomt 2015

15-01-15: Artikel - VAR (PDF, 108 kB).

Verslag van het champagne-toernooi, georganiseerd door Marida Löwik en Rob Wegman en met de nieuwjaarstoespraak van Alexander van Leijenhorst. De taarten gingen naar de winnaars Ria Galesloot en Henny Hilhorst. Ook Janke Scharff, Ineke Spall, Sorur Gholampour en Peter Sijm, Piet Elsendoorn en Philip Nunn vielen in de prijzen.

foto

Oliebollen en Open dagen bij OSM badminton

08-01-15: Artikel - VAR (PDF, 348 kB).

Verslag van het oliebollentoernooi voor de jeugd.In deze editie was de top 3 weggelegd voor de broertjes Stan van Doremalen en Lars van Doremalen, Dorien de Brouwer met haar vader Fred, en de eeuwige roem ging naar Daphne van Schaik met haar vader Richard. Aangevuld met de aankondiging van de open dagen in januari bij OSM Badminton.

foto

OSM Badminton open dagen

07-01-15: Artikel - Vechtstroom (PDF, 166 kB).

Aankondiging van de open dagen in januari bij OSM Badminton in de Vechtstroom.

foto

Open badmintondagen in januari

24-12-14: Artikel - VAR (PDF, 76 kB).

Aankondiging van de open dagen in januari bij OSM Badminton.

foto

OSM-NJC2 pakt mooie winst!

11-12-14: Artikel - VAR (PDF, 205 kB).

Het tweede team dat namens OSM Badminton deelneemt aan de najaarscompetitie bestaat uit José van Ek, Monique Fokker, Eric van der Valk en Leen Schipper. In de wedstrijd tegen Luck Raeck 2 liet een geblesseerde Leen zich in het enkelspel vervangen door Michael van der Valk. En toch pakte het team een mooie winst!

foto

Sinterklaastoernooi bij OSM Badminton

04-12-14: Artikel - VAR (PDF, 171 kB).

De zaterdagjeugd heeft op de laatste speeldag vóór 5 december altijd een drukbezocht Sinterklaastoernooi. Pieten hadden speculaaspoppen voor Danny Edelbroek, Leila en Tinka Holleman en een chocoladeletter voor iedereen.

foto

Recreanten OSM Badminton goed op dreef

13-11-14: Artikel - VAR (PDF, 128 kB).

Verslag over het eerste team van de najaarscompetitie met Laura Eefting, Marida Löwik, Peter Sijm en Ronald Koenis.

foto

Vriendjes en vriendinnetjes badmintonnen op OSM toernooi

06-11-14: Artikel - VAR (PDF, 194 kB).

Verslag van het vriendjes-/vriendinnetjestoernooi met Lars van Doremalen en vriend Thomas; Emmie van Zijtveld en vriendin Serlina; Daphne van Schaik, Lorenzo Kruithof, Yorinde van Moorselaar en Xynthia Holswilder.

foto

Derde jeugdteam OSM Badminton pakt punten

10-10-14: Artikel - VAR (PDF, 117 kB).

OSM-J3 beleefde een spannende start van de competitie. Voor Renée Dijker, Daphne van Schaik, Jaden Meijer en Mart Vos is het namelijk de eerste keer dat ze aan de badmintonjeugdcompetitie meedoen.

foto

Competitie goed van start voor OSM-J2

02-10-14: Artikel - VAR (PDF, 114 kB).

In het tweede jeugdteam van OSM Badminton zijn Isabel Ramkema en Juliëtte Sijtsma de ervaren krachten, terwijl het voor Sjoerd Leenders, Koen Langerak en Oscar de Bloois de eerste keer is dat ze aan een competitie meedoen.

foto

Safarifestival groot succes bij OSM Badminton

11-09-14: Artikel - VAR (PDF, 123 kB).

Verslag van het leuke Safarifestival met een mooie groepsfoto van de clinic van Dennis en Arless Tjin Asjoe met daarop: Martijn Koenis, Nico Oosterwijk, Peter Sijmen, Kasper Luijsterburg, Janke Scharff, Feye Hoekstra, Sylvan Luijsterburg, Kim van den Handel, Ronald Koenis, Tim Koenis, Uun Santosa, Marida Löwik, Mart Vos, Jaden Meijer en Lorenzo Luijsterburg.

foto

Badminton bij OSM

10-09-14: Artikel - een krant (PDF, 144 kB).

Over onze badmintonclinics op het SafariFestival met trainers Uun Santosa en Ronald Koenis.

foto

Volop actie bij OSM Badminton

04-09-14: Artikel - VAR (PDF, 106 kB).

Aankondiging Safarifestival en open dagen.

foto

Safarifestival voor iedereen

03-09-14: Artikel - een krant (PDF, 189 kB).

Aankondiging van het SafariFestival waar OSM Badminton ook aan deel zal nemen.

foto

Gratis badmintonnen of tafeltennissen in Maartensdijk

03-09-14: Artikel - een krant (PDF, 259 kB).

Ronald Koenis start als trainer bij Badminton Club Reflex in Maartensdijk.

foto

Zilver voor jeugdteam OSM Badminton op NK

26-06-14: Artikel - VAR (PDF, 279 kB).

Jeugdteam OSM-J1 kwam op het NK uit in de categorie Onder-15. Anouk van Verseveld, Selma Steen, Dylan van Rooijen, Stan van Nieuwenhoven en Sven Maatman werden tweede. In de Eerste klasse werd OSM-1 zonder de geblesseerde Geovanni Nijkamp, maar wel met Charmain Klerks, Marsha de Coo, Deon Ha en Martijn Koenis net uitgeschakeld door de latere nummer twee.

foto

Clubkampioenen bij OSM Badminton

30-05-14: Artikel - VAR (PDF, 223 kB).

De clubkampioenen bij de jeugd zijn Selma Steen en Alex Sung, en bij de senioren: Kim van den Handel en Geovanni Nijkamp.

foto

Winnaars OSM Badminton Tulptoernooi

08-05-14: Artikel - VAR (PDF, 42 kB).

OSM Badminton organiseert regelmatig gezelligheidstoernooien, waaronder in de afgelopen week het Tulptoernooi. Na een hele avond van intensief badmintonnen waren dit de prijswinnaars: Igor Hoogeveen, Sabine Bosman, Lara Hoekstra en Gerben van den Bosch.

foto

Ook OSM-VJC5 kampioen!

01-05-14: Artikel - VAR (PDF, 181 kB).

OSM-VJC5 heeft ook haar poule gewonnen. Marijke Mos, Mieke Groen, Dawa Sherpa, Michael van der Valk en Peter Blaasse kunnen hun handdoek ophalen.

foto

Derde VJC-kampioensteam bij OSM Badminton!

24-04-14: Artikel - VAR (PDF, 302 kB).

Ook OSM-VJC3 is kampioen geworden! José van Ek, Monique Fokker, Eric van der Valk en Leen Schipper spelen voor het vierde jaar met elkaar en met succes, want dit is het tweede kampioenschap dat ze behaalden.

foto

Tweede van OSM Badminton ook kampioen!

17-04-14: Artikel - VAR (PDF, 112 kB).

Direct na het eerste team, heeft ook het tweede team van OSM Badminton het kampioenschap in de voorjaarscompetitie gepakt. Lara Hoekstra, Linda Beijert, Hans Roberti, Peter Sijm en Ronald Koenis draaiden dit seizoen erg goed.

foto

Eerste recreantenteam van OSM Badminton kampioen!

10-04-14: Artikel - VAR (PDF, 110 kB).

Het eerste team OSM-VJC1 is kampioen geworden. Het team bestaat uit: Janke Scharff, Gerben van den Bosch, Marida Löwik en Arjen van Doremalen.

foto

Badmintonjeugd wint prijzen in Tiel!

03-04-14: Artikel - VAR (PDF, 115 kB).

De jeugd van OSM Badminton was aanwezig op het jaarlijkse toernooi in Tiel bij BC Thiela. In eerdere edities was OSM succesvol en ook dit jaar wisten Anouk van Verseveld, Floor Hagenaars, Joyce Sung, Selma Steen, Alex Sung, Stan van Nieuwenhoven en Sven Maatman flink wat bekers mee naar huis te nemen.

foto

Jeugd OSM Badminton scoort op regionaal kampioenschap!

13-03-14: Artikel - VAR (PDF, 174 kB).

OSM-J1 met Anouk van Verseveld, Selma Steen, Dylan van Rooijen, Stan van Nieuwenhoven en Sven Maatman is regionaal kampioen geworden. OSM-J2 met Floor Hagenaars, Isabel Ramkema, Juliëtte Sijtsma, Alex Sung en Jaron Klerks, en OSM-J3: Ingeborg Steen, Joyce Sung, Boris Holleman en Jeroen Merlijn werden allebei tweede.

foto

OSM Badminton-1 ook regionaal kampioen!

06-03-14: Artikel - VAR (PDF, 180 kB).

Verslag van het behalen van het kampioenschap van regio Centrum door OSM-1 met trainer Uun Santosa en de spelers Charmain Klerks, Marsha de Coo, Deon Ha, Geovanni Nijkamp en Martijn Koenis.

foto

OSM-NJC4 kampioen in recreantencompetitie!

20-02-14: Artikel - VAR (PDF, 85 kB).

In de najaarscompetitie bleef OSM-NCJ4 ongeslagen! In het team spelen Ella Lawalata, Marijke Mos, Mieke Groen, Dawa Sherpa, Michael van der Valk en Peter Blaasse.

foto

OSM-J3 kampioen in de laatste wedstrijd!

06-02-14: Artikel - VAR (PDF, 166 kB).

Ook het derde jeugdteam van OSM werd kampioen. Jeroen Merlijn kon er op de laatste speeldag niet bij zijn. Maar zijn vervanger Dave Tse pakte met Boris Holleman, Ingeborg Steen en Joyce Sung toch de winst.

foto

OSM-J1 ongeslagen kampioen!

30-01-14: Artikel - VAR (PDF, 223 kB).

Ook in haar laatste wedstrijd bleef OSM-J1 met Stan van Nieuwenhoven, Anouk van Verseveld, Dylan van Rooijen, Selma Steen en Sven Maatman ongeslagen.

foto

OSM-J2 viert kampioensfeest!

23-01-14: Artikel - VAR (PDF, 218 kB).

Verslag van de kampioenswedstrijd van OSM-J2 met Floor Hagenaars, Isabel Ramkema, Juliëtte Sijtsma, Alex Sung en Jaron Klerks.

foto

Eerste van OSM Badminton is eerste!

16-01-14: Artikel - VAR (PDF, 178 kB).

Verslag van de kampioenswedstrijd van OSM-1: Charmain Klerks, Marsha de Coo, Deon Ha, Geovanni Nijkamp en Martijn Koenis.

foto

Oliebollen, champagne en open dagen bij OSM Badminton!

09-01-14: Artikel - VAR (PDF, 223 kB).

Verslag van het oliebollentoernooi en champagne-evenement, en de aankondiging van de open dagen van januari 2014.

foto

Goede voornemens? Kom kijken bij OSM Badminton!

03-01-14: Artikel - VAR (PDF, 93 kB).

Aankondiging van de open dagen van januari 2014.

foto

OSM-teams op stoom in badmintoncompetitie

10-10-13: Artikel - VAR (PDF, 115 kB).

OSM Badminton heeft dit najaar tien teams in verschillende competities. Het jonge seniorenteam OSM-2 bestaat uit Emma Rademaker, Jadine Smit, Kim van den Handel, Feye Hoekstra en Tim Koenis. Afgelopen weekend speelden ze tegen de studentenvereniging Helios

foto

Shuttle-uitdeelactie van OSM Badminton

12-09-13: Artikel - VAR (PDF, 77 kB).

Over onze uitdeelactie van shuttles aan het winkelend publiek.

foto

Veel acties bij OSM Badminton

05-09-13: Artikel - VAR (PDF, 146 kB).

Aankondiging open dagen en actiepakket september 2013.

foto

Seizoen OSM Badminton bijna van start

29-08-13: Artikel - VAR (PDF, 312 kB).

Vanaf september begint het seizoen voor OSM Badminton. Trainers, zoals Uun Santosa en Ronald Koenis zijn al actief in de voorbereiding.

foto

OSM Badminton sluit seizoen af in stijl

04-07-13: Artikel - VAR (PDF, 360 kB).

Het slottoernooi kende de verrassende winnaars Claudia Helmond en Sandor Musto. Het recreantenteam OSM-VJC3 met Fardau Breshamer, Linda Beijert, Ronald Koenis en Peter Sijm werd gehuldigd.

foto

Bekerfestijn bij clubkampioenschappen OSM Badminton

06-06-13: Artikel - VAR (PDF, 389 kB).

Afgelopen weekend streden de fanatieke badmintonners van OSM Badminton op de jaarlijkse clubkampioenschappen. Jaron Klerks, Floor Hagenaars werden clubkampioen bij de jeugd en Kim van den Handel en Geovanni Nijkamp bij de senioren.

foto

Kampioen bij OSM Badminton op laatste competitiedag!

09-05-13: Artikel - VAR (PDF, 128 kB).

Linda Beijert, Lara Hoekstra, Hans Roberti, Ronald Koenis en Peter Sijm werden kampioen op de allerlaatste competitiedag.

foto

Successen op Castellum Open voor de OSM Badminton

25-04-13: Artikel - VAR (PDF, 137 kB).

Ook dit jaar deed een groot aantal spelers en speelsters van OSM Badminton mee aan het Castellum Jeugd Open: Joyce Sung, Julie de Kock, Jeroen Merlijn, Boris Holleman, Amber Bargerbos, Anouk van Verseveld, Isabel Ramkema, Juliëtte Sijtsma, Selma Steen, Alex Sung, Jaron Klerks en Sven Maatman.

foto

Tulptoernooi zet badmintonrecreanten in de bloemetjes

18-04-13: Artikel - VAR (PDF, 228 kB).

Verslag van het Tulptoernooi onder leiding van Marida Löwik. Arjen van Doremalen en Ria Galesloot wonnen deze editie.

foto

Derde van OSM Badminton is goed bezig

04-04-13: Artikel - VAR (PDF, 226 kB).

Linda Beijert, Lara Hoekstra, Hans Roberti, Ronald Koenis en Peter Sijm badmintonden de return tegen Ricochet uit Wijk bij Duurstede.

foto

Weer prijs voor OSM op Thiela jeugdtoernooi

28-03-13: Artikel - VAR (PDF, 168 kB).

OSM Badminton was op het jaarlijkse Thiela jeugdtoernooi in Tiel met Julie de Kock, Joyce Sung, Alex Sung en Jaron Klerks. Ze wonnen de wisselbeker.

foto

Vijfde van OSM scoort goed

21-03-13: Artikel - VAR (PDF, 104 kB).

Het vijfde team van OSM met Ineke Spall, Ria Galesloot, Cor Bras en Joep Simons, speelde tegen BC-Leerdam. Ineke moest afhaken, Laura Eefting nam haar plaats in.

foto

MFA Bisonspoor heet nu Safari

20-03-13: Artikel - AD/Utrechts Nieuwsblad (PDF, 28 kB).

Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar het MFA Bisonspoor heet vanaf nu Safari.

foto

Elano Nijkamp maakt dubbele dubbelslag

14-03-13: Artikel - VAR (PDF, 79 kB).

Elano Nijkamp wint op twee toernooien twee eerste prijzen.

foto

OSM zeer succesvol op toernooi voor kampioensteams

07-03-13: Artikel - VAR (PDF, 151 kB).

Alle vier kampioensteams van OSM Badminton deden mee aan de kampioenschappen voor competitieteams van regio Centrum. OSM-5 met Amber Bargerbos, Kim van den Handel, Chihao Kuo en Gilles de Kock werd Regiokampioen!

foto

Badmintonkampioenen in de bloemen

28-02-13: Artikel - VAR (PDF, 179 kB).

Secretaris Peter Sijm zette onze kampioensteams in de bloemen: OSM-2: Marsha de Coo, Martijn Koenis, Charmain Klerks en Deon Ha OSM-3: Sabine Bosman, Jesper van Breugel, Lotte Bargerbos, Ton Schut en Pedro Meyer OSM-4: Tim Koenis, Emma Rademaker, Feye Hoekstra en Jadine Smit OSM-5: Gilles de Kock, Chihao Kuo, Kim van den Handel en Amber Bargerbos.

foto

Tweede van OSM Badminton timmert aan de weg

21-02-13: Artikel - VAR (PDF, 143 kB).

Dit jaar vormen Laura Eefting, Marida Löwik, Jeffrey Schijven en Willem Bosch het tweede team dat voor OSM Badminton uitkomt in de voorjaarscompetitie. Twee wedstrijdverslagen van dit team dat hard aan de weg timmert.

foto

Voorjaarscompetitie OSM Badminton goed van start

14-02-13: Artikel - VAR (PDF, 182 kB).

Verslag van de eerste wedstrijd van het eerste VJC-team van OSM met Janke Scharff, Sabine Bosman, Gerben van den Bosch en Wouter Tengeler.

foto

MFA Bisonspoor eind deze maand klaar

07-02-13: Artikel - VAR (PDF, 128 kB).

Medio maart moet alles in de nieuwe sporthal draaien en kunnen clubs en scholen terecht in de nieuwe combinatie.

foto

Kirsten van der Valk in finale landskampioenschap badminton

31-01-13: Artikel - VAR (PDF, 124 kB).

Kirsten van der Valk hielp BC Amersfoort aan een finaleplaats voor het landskampioenschap.

foto

Vierde van OSM Badminton is vierde kampioen

31-01-13: Artikel - VAR (PDF, 623 kB).

OSM-4, met Emma Rademaker, Jadine Smit, Feye Hoekstra en Tim Koenis, is al het vierde team van OSM Badminton dat dit seizoen kampioen is geworden.

foto

Nóg meer kampioenen bij OSM Badminton

24-01-13: Artikel - VAR (PDF, 793 kB).

Het team van Lotte Bargerbos, Sabine Bosman, Jesper van Breugel, Pedro Meyer en Ton Schut is al het derde kampioensteam bij de Maarssense badmintonvereniging!

foto

Kampioenen en open trainingen bij OSM Badminton

17-01-13: Artikel - VAR (PDF, 213 kB).

OSM-5 met Amber Bargerbos, Kim van den Handel, Chihao Kuo en Gilles de Kock, heeft afgelopen weekend na hun overwinning van 7-1 tegen Iduna, zoveel punten gehaald, dat ze niet meer zijn in te halen in hun poule.

foto

Open dagen bij OSM Badminton

10-01-13: Artikel - VAR (PDF, 99 kB).

Aankondiging open dagen.

foto

Recreanten presteren in uitwedstrijden

03-01-13: Artikel - VAR (PDF, 160 kB).

Het team van José van Ek, Monique Fokker, Eric van der Valk en Leen Schipper speelt om de tweede plek in de recreantencompetitie.

foto

Tweede van OSM Badminton al vroeg kampioen

20-12-12: Artikel - VAR (PDF, 118 kB).

In OSM-2 spelen Charmain Klerks, Marsha de Coo, Deon Ha en Martijn Koenis. Was het vorig jaar nog vechten om in de tweede klasse te blijven, dit competitieseizoen was het team in alle wedstrijden beter dan de tegenstanders. Verslag van de kampioenswedstrijd met Ron de Coo, de vader van Marsha, in de gelederen.

foto

Ook recreanten winnen bij OSM Badminton

13-12-12: Artikel - VAR (PDF, 180 kB).

Bij OSM Badminton doen dit najaar twee recreantenteams mee in een verkorte competitie. OSM-NJC1: Linda Beijert, Marida Löwik, Hans Roberti, Peter Sijm en Ronald Koenis namen het zonder de afwezige Tjok Hartog op tegen het eerste van BV Houten.

foto

Beginners op toernooi bij OSM Badminton

15-11-12: Artikel - VAR (PDF, 201 kB).

Ter afsluiting van de beginnerstraining organiseerde OSM Badminton een toernooi voor de groep badmintonners die dit najaar is gestart bij de Maarssense vereniging. Het toernooi stond onder leiding van de trainers Geert-Jan Fluitman en Ronald Koenis. De beste vier waren: Jan Keller, Paul Schardijn, Ilse Pool en Gus Schardijn.

foto

Goed competitieweekend voor OSM Badminton

01-11-12: Artikel - VAR (PDF, 117 kB).

OSM Badminton heeft 12 teams in de competitie en kende een uitstekend competitieweekend. Twee verslagen van afgelopen zaterdag: van OSM-J1 met Robin Popescu, Merlijn Elderhuis, Dylan van Rooijen, Anne Kaldenbach en Jenny Fleuren. En van OSM-4: Emma Rademaker, Jadine Smit, Feye Hoekstra en Tim Koenis.

foto

OSM Badminton piekt op landelijk toernooi

18-10-12: Artikel - VAR (PDF, 288 kB).

Afgelopen zaterdag was het jaarlijkse MRTT (Mixed Recreanten Teams Toernooi) in het Topsportcentrum Almere met drie teams van OSM: Janke Scharff, Linda Beijert, Gerben van den Bosch en Wouter Tengeler vormden het eerste team. Laura Eefting, Hans Roberti, Peter Sijm en een wisselende dame vormden team 2 en het derde team bestond uit José van Ek, Monique Fokker, Eric van der Valk en Peter Blaasse. Op dezelfde dag werd aan Daan Maatman het Sportleider-2 diploma uitgereikt en functioneerde John van Rooijen als lijnrechter op het Dutch Open.

foto

Veel vriendjes en vriendinnetjes bij OSM Badminton

11-10-12: Artikel - VAR (PDF, 181 kB).

Verslag van het vriendjes- en vriendinnetjestoernooi met Romano Fava, Gino Fava, Rosa Veldhuizen en Mart Vos bij de prijswinnaars. Het was weer een geslaagd toernooi! Diezelfde speelde het team OSM-5 met Amber Bargerbos, Kim van den Handel, Chihao Kuo en Gilles de Kock hun competitiewedstrijd tegen DVS.

foto

OSM-NCJ2 onder druk in eerste wedstrijd

04-10-12: Artikel - VAR (PDF, 215 kB).

OSM-NJC2 met José van Ek, Monique Fokker, Eric van der Valk en Leen Schipper trad voor het eerst dit seizoen aan tegen De Bereshuttle-2 uit Benschop.

foto

OSM-4 thuis in derde klasse

27-09-12: Artikel - VAR (PDF, 266 kB).

Het vierde team van OSM Badminton maakt dit jaar de overstap van de jeugd naar de volwassenen en wel meteen in de derde klasse. Het team met Emma Rademaker, Jadine Smit, Feye Hoekstra en Tim Koenis speelde thuis tegen een geroutineerd derdeklasse-team: Hercules-5 uit Utrecht. Nu konden ze kijken wat het echte niveau in deze klasse is. Helaas was Emma ziek, Laura Eefting viel voor haar in.

foto

Competitie OSM kent een prima start

20-09-12: Artikel - VAR (PDF, 230 kB).

Twee verslagen van de eerste competitiewedstrijden van de jeugdige teams OSM-2 (Charmain Klerks, Martijn Koenis, Marsha de Coo en Deon Ha) en OSM-5 (Amber Bargerbos, Kim van den Handel, Chihao Kuo en Gilles de Kock).

foto

OSM badminton gestart met enthousiasme

13-09-12: Artikel - VAR (PDF, 249 kB).

Heel enthousiast openden de recreanten van OSM Badminton het seizoen met een gezellig recreantentoernooi. Een bijzondere avond voor Fardau Breshamer, Hans Roberti, Peter Sijm en georganiseerd door Janke Scharff, José van Ek en Ronald Koenis.

foto

Starterspakket bij OSM badminton

06-09-12: Artikel - VAR (PDF, 290 kB).

Wilt u meer bewegen en houdt u van gezelligheid? Dan is badmintonnen bij OSM Badminton een goede keuze. Bijna elke dag wordt er wel gebadmintond bij deze Maarssense vereniging en daardoor is er genoeg plaats voor nieuwe leden. Met een aantrekkelijk welkomstpakket wil de vereniging de drempel voor nieuwe leden laag houden. Nieuwsgierig? Kom vrijblijvend kijken op de open dagen.

foto

Preview Eredivisie 2012-2013

03-09-12: Artikel - Clear (PDF, 737 kB).

De ploegen van de Eredivisie presenteren zich. Bij BC Amersfoort speelt Kirsten van der Valk in het eerste mee.

foto

OSM Badminton in voorbereiding voor nieuw seizoen

23-08-12: Artikel - VAR (PDF, 228 kB).

Vanaf september start voor OSM Badminton het nieuwe seizoen. De vereniging is druk bezig met de seizoensvoorbereiding die start met een openingstoernooi en drie open dagen.

foto

Bekerfestival bij clubkampioenschappen OSM Badminton

28-06-12: Artikel - VAR (PDF, 969 kB).

Een verslag van de jeugdclubkampioenschappen, gewonnen door de jeugdclubkampioenen Amber Bargerbos en Merlijn Elderhuis. Maar er waren veel meer winnaars, bekers gingen ook naar: Alex Sung, Anne Kaldenbach, Bas van Kraaikamp, Berend van Brenk, Boris Holleman, Danny Edelbroek, Dave Tse, Dorien de Brouwer, Dylan van Rooijen, Floor Hagenaars, Isabel Ramkema, Jadine Smit, Jan Rademaker, Jaron Klerks, Jelle Boersma, Jelle Bosman, Jenny Fleuren, Jeroen Merlijn, Jip van der Horst, Jippe Hagenaars, Jodi Ko, Joyce Sung, Juliëtte Sijtsma, Laura van Hattem, Ramon van de Engel, Romano Klink, Romy Stokvis, Rosa Veldhuizen, Sjoerd Leenders, Sven Maatman, Sylvan Luijsterburg en Tamara Agterberg. Bij de senioren werden Charmain Klerks en Martijn Koenis clubkampioen. Ook Geovanni Nijkamp, Gerben van den Bosch, Deon Ha, Tim Koenis, Janke Scharff, Eric van der Valk, Peter Blaasse, Laura Eefting en Ton Schut streden mee voor de prijzen.

foto

Jeugdclubkampioenen bij OSM Badminton

21-06-12: Artikel - VAR (PDF, 717 kB).

Een verslag van de jeugdclubkampioenschappen, gewonnen door de jeugdclubkampioenen Amber Bargerbos en Merlijn Elderhuis. Maar er waren veel meer winnaars, bekers gingen ook naar: Alex Sung, Anne Kaldenbach, Bas van Kraaikamp, Berend van Brenk, Boris Holleman, Danny Edelbroek, Dave Tse, Dorien de Brouwer, Dylan van Rooijen, Floor Hagenaars, Isabel Ramkema, Jadine Smit, Jan Rademaker, Jaron Klerks, Jelle Boersma, Jelle Bosman, Jenny Fleuren, Jeroen Merlijn, Jip van der Horst, Jippe Hagenaars, Jodi Ko, Joyce Sung, Juliëtte Sijtsma, Laura van Hattem, Ramon van de Engel, Romano Klink, Romy Stokvis, Rosa Veldhuizen, Sjoerd Leenders, Sven Maatman, Sylvan Luijsterburg en Tamara Agterberg.

foto

OSM Badminton strijdvaardig op NK Jeugd

07-06-12: Artikel - VAR (PDF, 139 kB).

Op 2 en 3 juni streden Gilles de Kock, Deon Ha, Kirsten van der Valk en Elano Nijkamp om de Nationale titels voor de aanstormende badmintonjeugdtalenten.

foto

OSM Badminton zet de bloemetjes buiten op Tulptoernooi

17-05-12: Artikel - VAR (PDF, 444 kB).

Maandag 7 mei werd alweer het vierde recreantentoernooi van het seizoen gehouden bij OSM badminton: het Tulptoernooi. Alle banen waren vol door de grote opkomst: meer dan 30 deelnemers, variërend van beginnende spelers tot ervaren rotten. De uiteindelijke winnaar: Hans Roberti. Tjok Hartog en Romano Fava vielen ook in de prijzen.

foto

VJC-team van OSM Badminton pakt achtste titel op rij

26-04-12: Artikel - VAR (PDF, 240 kB).

Afgelopen maandag veroverde het eerste team van OSM Badminton voor de achtste keer op rij het kampioenschap van hun poule in de voorjaarscompetitie. Dit jaar speelde Sabine Bosman voor het eerst in het team OSM-VJC1, waar Janke Scharff, Gerben van den Bosch en Wouter Tengeler al jarenlang vaste spelers in zijn.

foto

Prijzen voor OSM-jeugd op toernooi Geldermalsen

19-04-12: Artikel - VAR (PDF, 389 kB).

Op zondag 15 april won de delegatie van de jeugd van OSM Badminton veel prijzen op het BVG-toernooi in Geldermalsen. In de leeftijdscategorie onder-13 speelden Anouk van Verseveld, Floor Hagenaars, Jan Rademaker, Stan van Nieuwenhoven en Sven Maatman. Bij de jeugd onder-17 stonden Emma Rademaker, Jadine Smit, Feye Hoekstra en Tim Koenis op de baan.

foto

OSM-jeugd opnieuw succesvol in Tiel

05-04-12: Artikel - VAR (PDF, 264 kB).

Het jaarlijkse Thiela-toernooi kent een wisselbeker voor de badmintonvereniging die de meeste prijzen weet te pakken. Zou het de jeugd van OSM Badminton lukken om de wisselbeker weer te winnen? OSM was dit jaar vertegenwoordigd door Amber Bargerbos, Isabel Ramkema, Juliëtte Sijtsma, Kim van den Handel, Alex Sung, Chihao Kuo, Deon Ha en Jaron Klerks.

foto

Successen voor OSM Badminton op allerlei toernooien

22-03-12: Artikel - VAR (PDF, 362 kB).

Het toernooienseizoen is losgebarsten: - Uun Santosa won de titel Nederlands veteranenkampioen 45+ en ook de dubbel met Andy Tan. - Deon Ha pakte twee eerste prijzen op de 3e Smashing Junior Open 2012. Jodi Ko werd er tweede bij de damesdubbel onder-13. - Op het Castellum Open voor senioren pakten Charmain Klerks en Marsha de Coo de tweede prijs bij de damesdubbel cat 6. Martijn Koenis deed hetzelfde in de herendubbel cat 6 samen met Koen van der Zwan. - In de finale van het beginnerstoernooi van OSM Badminton won Nico Oosterwijk van Marika de Hoop.

foto

OSM pakt eerste plaats op landelijk recreantentoernooi

15-03-12: Artikel - VAR (PDF, 352 kB).

OSM was met veel teams op het Landelijk Recreanten Team Toernooi Team 1: Sabine Bosman, Janke Scharff, Wouter Tengeler en Gerben van den Bosch. Team 2: Wilma Elsendoorn, Laura Eefting, Willem Bosch en Piet Elsendoorn. Team 3: José van Ek, Monique Fokker, Eric van der Valk en Leen Schipper. Team 4: Peter Sijm, Peter Blaasse en Hans Roberti. Team 1 wist de eerste prijs te pakken.

foto

Bouw MFA Bisonspoor op schema!

11-03-12: Artikel - Gemeente Stichtse Vecht (PDF, 4 MB).

Eind 2012 komen de grote bouwactiviteiten tot een eind. Begin 2013 opent in het hart van Maarssenbroek een moderne accommodatie waar Stichtse Vecht trots op kan zijn.

foto

OSM-J1 verplettert tegenstand op regionaal kampioenschap

08-03-12: Artikel - VAR (PDF, 300 kB).

In Nijmegen verpletterde OSM-J1 met Emma Rademaker, Jadine Smit, Kim van den Handel, Deon Ha, Feye Hoekstra en Tim Koenis, de tegenstanders in de hoogste jeugdklasse op het regionale kampioenschappen voor jeugdcompetitieteams van regio Centrum.

foto

Landelijk Recreanten Team Toernooi 2012

05-03-12: Artikel - Internet (PDF, 349 kB).

Verslag van de Landelijk Recreanten Team Toernooi 2012, waar het eerste team van OSM met Janke Scharff, Sabine Bosman, Gerben van den Bosch en Wouter Tengeler de eerste prijs wonnen.

foto

Regionale jeugdkampioenen bij OSM Badminton

23-02-12: Artikel - VAR (PDF, 302 kB).

Op de Regionale Jeugdkampioenschappen van de regio Centrum zijn Jodi Ko, Amber Bargerbos en Elano Nijkamp regiokampioen geworden. Daarnaast hoge klasseringen voor Charmain Klerks, Deon Ha, Gilles de Kock en Martin van der Zwan en goede prestaties van Kim van den Handel, Selma Steen, Alex Sung, Jaron Klerks en Sven Maatman.

foto

Voortgangsrapportage MFA Bisonspoor, januari 2012

18-02-12: Artikel - Gemeente Stichtse Vecht (PDF, 2 MB).

In deze voortgangsrapportage bouw MFA Bisonspoor een overzicht van wat er in de bouw van het nieuwe MFA Bisonpoor aan voortgang is geboekt. Een streefdatum in december 2012 is nog steeds haalbaar. Contractueel dient de aannemer de accommodatie uiterlijk 20 maart 2013 op te leveren.

foto

OSM Badminton goed gestart in voorjaarscompetitie

16-02-12: Artikel - VAR (PDF, 224 kB).

De voorjaarscompetitie (VJC) is begonnen, een competitie bedoeld voor de recreatieve badmintonner. OSM is dit jaar vertegenwoordigd door vier teams. OSM-VJC1: Janke Scharff, Sabine Bosman, Gerben van den Bosch en Wouter Tengeler OSM-VJC2: José van Ek, Monique Fokker, Eric van der Valk en Leen Schipper OSM-VJC3: Laura Eefting, Wilma Elsendoorn, Piet Elsendoorn en Willem Bosch met invaller Martin van Gorkom OSM-VJC4: Ineke Spall, Ria Galesloot, Cor Bras en Joep Simons. Van het laatste team een wedstrijdverslag.

foto

Jeugdcompetitie OSM Badminton afgesloten

02-02-12: Artikel - VAR (PDF, 390 kB).

Afgelopen weekend sloot de jeugd van OSM Badminton het competitieseizoen af met prachtige wedstrijden van: OSM-J1: Emma Rademaker, Jadine Smit, Deon Ha, Feye Hoekstra en Tim Koenis. OSM-J2: Amber Bargerbos, Kim van den Handel, Chihao Kuo en Gilles de Kock. OSM-J3: Anne Kaldenbach, Mandeley Mol, Merlijn Elderhuis, Robin Popescu, Jenny Fleuren en Dylan van Rooijen. OSM-J4: Anouk van Verseveld, Floor Hagenaars, Selma Steen, Jan Rademaker, Stan van Nieuwenhoven en Sven Maatman. OSM-J5: Isabel Ramkema, Jodi Ko, Juliëtte Sijtsma, Alex Sung, Jaron Klerks en Jip van der Horst. PSM_J6: Ingeborg Steen, Julie de Kock, Laura van Hattem, Tamara Agterberg, Boris Holleman, Jan-Willem Siero, Jeroen Merlijn en Robin Roestenburg.

foto

Kirsten van der Valk in thriller bij playoffs badminton

02-02-12: Artikel - VAR (PDF, 131 kB).

Een verslag van de playoffs voor de finaleplaats in de eredivisie van badminton, waarbij Kirsten van der Valk een belangrijke rol speelde.

foto

Kampioenen bij OSM Badminton

26-01-12: Artikel - VAR (PDF, 246 kB).

Twee kampioensteam bij OSM. Het eerste jeugdteam is dit weekend kampioen geworden. Het andere kampioensteam is OSM-NJC1 met José van Ek, Monique Fokker, Eric van der Valk en Leen Schipper.

foto

OSM Badminton doet goede zaken

19-01-12: Artikel - VAR (PDF, 283 kB).

De poule-koploper OSM-J1 met Emma Rademaker, Jadine Smit, Deon Ha, Feye Hoekstra en Tim Koenis, doet goede zaken tegen de nummer 2: Leusder BC-J1. Het kampioenschap kan het team niet meer ontgaan.

foto

Badmintoninloop

11-01-12: Artikel - AD/Utrechts Nieuwsblad (PDF, 36 kB).

Aankondiging open avond & open ochtend.

foto

Badmintonners knallen het nieuwe jaar in

05-01-12: Artikel - VAR (PDF, 168 kB).

Het champagnetoernooi bij OSM Badminton was een heel gezellig en geslaagd evenement. Organisatoren Rowin Niewerth, José van Ek en Tim Koenis lieten na afloop de champagneflessen knallen voor de jaarlijkse proost, waarna de winnaars: Rob Smeets, Janke Scharff, Marida Löwik en Gerben van den Bosch hun taarten in ontvangst namen en meteen konden uitdelen voor bij de champagne.

foto

Kirsten van der Valk wint internationaal jeugdtoernooi badminton

05-01-12: Artikel - VAR (PDF, 109 kB).

Tussen Kerst en oudjaar werd in Hoensbroek een van de grootste internationale jeugd-badmintontoernooien in Europa gespeeld. De 17-jarige Kirsten van der Valk uit Maarssen deed mee en won in de categorie tot en met 19 jaar damesenkel.

foto

Oliebollen, champagne en open dagen

29-12-11: Artikel - VAR (PDF, 143 kB).

Bij OSM Badminton wordt al druk gewerkt aan het nieuwe jaar. Voor de volwassenen start het jaar met het traditionele champagnetoernooi en voor de jeugd het al even traditionele oliebollentoernooi. Daarna zijn er de open dagen.

foto

Badmintonwijsheid bij tweede team OSM

15-12-11: Artikel - VAR (PDF, 161 kB).

OSM-2 dat vecht om uit de degradatiezone te blijven, moest afgelopen zaterdag op bezoek bij DVS-4, dat tweede in de poule staat. OSM-2 team bestond dit keer uit Amber Bargerbos, Lotte Bargerbos, Charmain Klerks, Martijn Koenis en Martin van der Zwan. Lees meer over de wijsheid binnen dit team.

foto

Lekker badminton van tweede team OSM

24-11-11: Artikel - VAR (PDF, 220 kB).

Slechts drie spelers van het tweede team van OSM Badminton konden afgelopen weekend naar Vleuten. Charmain Klerks, Martijn Koenis en Martin van der Zwan moesten daarom een beroep doen op invalster Janke Scharff die een sleutelrol vervulde.

foto

Geslaagd beginnerstoernooi bij OSM Badminton

17-11-11: Artikel - VAR (PDF, 115 kB).

Maandag 7 november was er een beginnerstoernooi bij OSM Badminton. In onderlinge partijen streden Judith van Amerongen, Nick Koers, Jarno Tensen, Janny Weijburg, Sander Koster, Karin Meijer, Gabriël van Berkum, Jaap Beintema, Lenette Rietveld, Edwin Roestenburg, Elwin van Gorkom en Monica Stellaard om de eer. Nick won de finale van runner-up Sander.

foto

Drie titels voor Van der Valk

16-11-11: Artikel - AD/Utrechts Nieuwsblad (PDF, 34 kB).

Kirsten van der Valk uit Maarssen heeft drie regiotitels in het badmintondistrict centrum veroverd.

foto

Eerste jeugdteam OSM verslaat koploper

10-11-11: Artikel - VAR (PDF, 285 kB).

Het eerste jeugdteam van OSM Badminton met Emma Rademaker, Jadine Smit, Deon Ha, Feye Hoekstra en Tim Koenis staat tweede in de hoogste jeugdklasse en versloeg de koploper Leusder BC-J1 met 7-1.

foto

Mooie score voor OSM-J2

03-11-11: Artikel - VAR (PDF, 222 kB).

Het tweede jeugdteam van OSM Badminton met Amber Bargerbos, Kim van den Handel, Chihao Kuo en Gilles de Kock behaalde een mooie score tegen Houten.

foto

OSM scoort op Dutch Open

27-10-11: Artikel - VAR (PDF, 150 kB).

Op de Dutch Open scoorde OSM Badminton twee keer: op zaterdag wonnen Marida Löwik, Sabine Bosman, Gerben van den Bosch en Wouter Tengeler het recreantentoernooi en een dag later wisten Fineke Selles (voormalig OSM-speelster) en Andy Tan met hun gelegenheidsteam het veteranentoernooi op hun naam te schrijven.

foto

OSM-NJC1 houdt goede vorm vast

20-10-11: Artikel - VAR (PDF, 214 kB).

Het team van José van Ek, invalster Janke Scharff, Eric van der Valk en Leen Schipper heeft de goede vorm te pakken in de najaarscompetitie.

foto

OSM-J1 badmintont op topniveau

13-10-11: Artikel - VAR (PDF, 284 kB).

OSM eerste jeugdteam: Emma Rademaker en Jadine Smit, Deon Ha, Feye Hoekstra en Tim Koenis won weer een wedstrijd in de hoogste jeugdklasse.

foto

Vierde jeugdteam OSM Badminton timmert aan de weg

06-10-11: Artikel - VAR (PDF, 245 kB).

Floor Hagenaars, Selma Steen, Jan Rademaker en Sven Maatman namen de honneurs voor OSM-J4 waar, Anouk van Verseveld en Stan van Nieuwenhoven vierden allebei hun verjaardag en daarom waren zij er niet bij. Toch won het team met 7-1

foto

Nieuw jeugdteam scoort voor OSM Badminton

22-09-11: Artikel - VAR (PDF, 279 kB).

Afgelopen weekend speelde het vijfde jeugdteam van OSM met Jodi Ko, Jaron Klerks, Isabel Ramkema, Juliëtte Sijtsma, Alex Sung en Jip van der Horstde speelden hun eerste competitiewedstrijd van het seizoen.

foto

Klinkende medailles voor OSM Badminton

15-09-11: Artikel - VAR (PDF, 956 kB).

De jeugd van OSM sleepte flink wat medailles weg op het opwarmtoernooi in Houten. Lees meer over Jodi Ko, Jaron Klerks, Deon Ha, Kim van den Handel, Amber Bargerbos, Jadine Smit, Tim Koenis en Charmain Klerks.

foto

Prachtige overwinning 5-3 BCAmersfoort in Almere

10-09-11: Artikel - BCA (PDF, 112 kB).

Kirsten van der Valk droeg haar steentje bij aan de eerste overwinning van BCAmersfoort in de eredivisie.

foto

Dubbel zilver voor Uun Santosa op WK Badminton Veteranen

08-09-11: Artikel - VAR (PDF, 661 kB).

Uun Santosa is bezig aan zijn tweede badmintoncarrière en beleefde vorige week een hoogtepunt op het WK Badminton voor veteranen in Vancouver, Canada. In dezelfde Olympic Oval waar de Nederlanders in 2010 medailles haalden op de Olympische Spelen, behaalde Uun twee zilveren medailles, in de klasse 55+ herendubbel en herenenkel.

foto

Hoensbroek: topprestaties Nottelman en Broeke

03-09-11: Artikel - Clear (PDF, 160 kB).

Ilse Huijser won namens OSM Badminton het vrouwenenkel in de categorie 3 van Carlton GT Satelite te Hoensbroek.

foto

‘Hattricks’ voor Alida, Luuk, Imke en Ella in Haarlem

03-09-11: Artikel - Clear (PDF, 72 kB).

Charmain Klerks behaalde plek 3/4 bij gemengd dubbel onder 15 op Junior master in Haarlem.

foto

Starterspakket bij OSM badminton

01-09-11: Artikel - VAR (PDF, 125 kB).

Wilt u meer bewegen en houdt u van gezelligheid? Dan is badmintonnen bij OSM Badminton een goede keuze. Bijna elke dag wordt er wel gebadmintond bij deze Maarssense vereniging en daardoor is er genoeg plaats voor nieuwe leden. Met een aantrekkelijk welkomstpakket wil de vereniging de drempel voor nieuwe leden laag houden. Nieuwsgierig? Kom vrijblijvend kijken op de open dagen.

foto

Gemeente Stichtse Vecht steunt topbadmintonster Kirsten van der Valk

01-09-11: Artikel - VAR (PDF, 139 kB).

Het nieuwe badmintonseizoen is de 17-jarige topbadmintonster Kirsten van der Valk uit Maarssen begonnen met een uitbreiding van de trainingen met medewerking van de gemeente Stichtse Vecht .

foto

Rob Ridder: Alles is awesome...

01-09-11: Artikel - Internet (PDF, 4 MB).

Alle artikelen die op PietRidder.nl zijn verschenen over de deelname van Uun Santosa aan het WK Badminton in Vancouver, Canada. Veel van de hand van Rob Ridder, de dubbelpartner van Uun.

foto

MAARSSEN - Open avond OSM

31-08-11: Artikel - AD/Utrechts Nieuwsblad (PDF, 34 kB).

Opnieuw aandacht in de Utrechtse editie van het AD voor de open avonden.

foto

GOUD EN ZILVER OP WK - 'Seniors' stelen de show in Olympic Oval

29-08-11: Artikel - Clear (PDF, 229 kB).

Marjan Ridder (2), Rob Ridder (1) en Tjitte Weistra (1) hebben in de Olympic Oval in het Canadese Richmond (Vancouver) goud veroverd tijdens de wereldkampioenschappen badminton voor 'seniors' (veteranen). Voorts waren er tweede plaatsen voor Rob en Uun Santosa in het dubbel en Uun in de single.

foto

OSM Badminton gaat spannend seizoen tegemoet

25-08-11: Artikel - VAR (PDF, 165 kB).

Er staat het komend badmintonseizoen veel op het spel voor OSM Badminton. Niet alleen moet het eerste team haar nieuw verworven positie in de landelijke competitie verdedigen, maar OSM maakt ook kans op het wereldkampioenschap veteranen, in de persoon van haar trainer Uun Santosa. Daarnaast is iedereen bezig met de seizoensvoorbereiding die start met een openingstoernooi en drie open dagen.

foto

MAARSSEN - Badminton bij OSM

23-08-11: Artikel - AD/Utrechts Nieuwsblad (PDF, 34 kB).

Ook het AD besteedt in de Utrechtse editie aandacht aan onze open dagen.

foto

Dankzij mijn techniek kan ik meekomen met jongere spelers

18-08-11: Artikel - Internet (PDF, 151 kB).

Een uitgebreid interview met Uun Santosa.

foto

OSM Badminton piekt op seizoenseinde

30-06-11: Artikel - VAR (PDF, 230 kB).

OSM-1 onder aanvoering van Uun Santosa naar zilver op NK en het recreanten slottoernooi, georganiseerd door Janke Scharff en Ronald Koenis kende de prijswinnaars Ria Galesloot, Alexander van Leijenhorst en medaillewinnaar Sandor Musto.

foto

4 Nederlanders naar de Wereld Veteranen Kampioenschappen 2011

27-06-11: Artikel - Clear (PDF, 80 kB).

Uun Santosa naar WK Veteranen.

foto

Voortgangsrapportage van de Multifunctionele Accommodatie Bisonspoor

18-06-11: Artikel - Gemeente Stichtse Vecht (PDF, 342 kB).

Publicatie van de gemeente over de voortgang van de Multifunctionele Accommodatie Bisonspoor. Dinsdag 28 juni wordt de eerste paal geslagen.

foto

Jeugd slaat toe op Clubkampioenschappen OSM Badminton

01-06-11: Artikel - VAR (PDF, 622 kB).

Verslag van de clubkampioenschappen over de strijd tussen Amber Bargerbos, Charmain Klerks, Emma Rademakers, Jadine Smit en Kim van den Handel en de finale bij de jongens tussen Tim Koenis en Deon Ha. Bij de senioren werd Janke Scharff overtuigend clubkampioene en Geovanni Nijkamp won terecht bij de heren.

foto

Nieuw bij OSM Badminton: het Tulptoernooi

26-05-11: Artikel - VAR (PDF, 182 kB).

Janke Scharff en José van Ek organiseerden het Tulptoernooi met winnaars: Ineke Spall en Eric van der Valk en ook vermeld worden: Beppie Langeraar en Alexander van Leijenhorst.

foto

Kirsten van der Valk Nederlands Jeugd Kampioen badminton

26-05-11: Artikel - VAR (PDF, 107 kB).

Kirsten van der Valk is voor het derde jaar op rij Nederlands Jeugd Kampioen badminton geworden.

foto

Vijfde kampioenschap op rij voor OSM Badminton team

05-05-11: Artikel - VAR (PDF, 204 kB).

In de voorjaarscompetitie spelen Janke Scharff, Linda Elsendoorn, Gerben van den Bosch en Wouter Tengeler al vijf jaar met elkaar in team OSM-VJC1. Afgelopen vrijdag zijn ze voor de vijfde keer op rij kampioen in hun poule geworden. Een verslag van de kampioenswedstrijd.

foto

Kirsten van der Valk heeft een nieuwe sponsor in MR Badminton gevonden !!!

29-04-11: Artikel - Internet (PDF, 362 kB).

Ook MR Badminton gaat Kirsten van der Valk sponsoren (met foto's van Jan Nijkamp).

foto

OSM Badminton op RSL Iduna Badminton Open

28-04-11: Artikel - VAR (PDF, 41 kB).

OSM badminton was op het drukbezochte RSL Iduna Badminton Open in Utrecht vertegenwoordigd door Welling Oei, Agoes Yap, Elano Nijkamp, Geovanni Nijkamp, en ex-OSMers Fineke Selles en Ronald Kieft. Welling en Elano bereikten de finale.

foto

Sterk badminton van Kirsten van der Valk

28-04-11: Artikel - VAR (PDF, 144 kB).

Een overzicht van de toernooiprestaties van Kirsten van der Valk.

foto

Successen voor OSM Badminton op Castellum Open

21-04-11: Artikel - VAR (PDF, 476 kB).

De jeugd van OSM was met een grote delegatie aangetreden op het Castellum Open. In dit verslag zien we Amber Bargerbos, Charmain Klerks, Emma Rademaker, Jadine Smit, Kim van den Handel, Deon Ha en Gilles de Kock. En ook ex-OSMers Michelle Timmer en Tim Timmer.

foto

OSM Badminton: voorjaarscompetitie in volle gang

14-04-11: Artikel - VAR (PDF, 215 kB).

Een overzicht van de voorjaarscompetitie: OSM-VJC team 1, bestaande uit Gerben van den Bosch, Wouter Tengeler, Janke Scharff en Linda Elsendoorn is nog ongeslagen. OSM-VJC team 2 met Eric van der Valk, Leen Schipper, José van Ek en Monique Fokker spelen dit jaar voor het eerst als team samen. De basis van OSM-VJC team 3 wordt gevormd door Joep Simons, Ineke Spall en Ria Galesloot. Het zijn spelers die al jaren samen een team vormen, dit jaar aangevuld met Cor Bras.

foto

Succes OSM Badminton op BVG jeugdtoernooi

07-04-11: Artikel - VAR (PDF, 453 kB).

Selma Steen, Deon Ha en Sven Maatman deden het uitstekend op het toernooi van BV Geldermalsen.

foto

Thiela jeugdtoernooi met ups en downs

31-03-11: Artikel - VAR (PDF, 498 kB).

In Tiel verdedigden Anouk van Verseveld, Floor Hagenaars, Selma Steen, Dylan van Rooijen, Jaron Klerks, Steven Levelt, Amber Bargerbos, Charmain Klerks, Jadine Smit, Emma Rademaker, Tim Koenis en Feye Hoekstra de wisselbeker van het Thiela toernooi. Dat lukte niet ondanks tweede plaatsen voor Charmain, Emma en 2x Jadine. Belangrijkste oorzaak waren de blessures van Charmain & Feye.

foto

Uitstekende uitgangspositie / Recordkampioen naar finale

28-03-11: Artikel - Clear (PDF, 302 kB).

Kirsten van der Valk speelde voor BC Amersfoort mee in de play offs/halve finale, maar kon Amersfoort niet naar de finale slaan.

foto

OSM Badminton op uitnodiging naar Arnhem

24-03-11: Artikel - VAR (PDF, 102 kB).

Verslag van de BLRTT waar Janke Scharff, José van Ek, Monique Fokker, Eric van der Valk, Gerben van den Bosch en Leen Schipper de eer van OSM hoog hielden.

foto

Tijdelijke Sporthal Daalseweide in gebruik

24-03-11: Artikel - VAR (PDF, 104 kB).

De officiële in gebruik name van de Tijdelijke Sporthal Daalseweide.

foto

Persbijeenkomst Tijdelijke sporthal en voortgang MFA Bisonsport

22-03-11: Artikel - Gemeente Stichtse Vecht (PDF, 492 kB).

Presentatie over de TSD en de MFA met foto's waarop we Jan Rademaker herkennen.

foto

Nick ondanks blaar naar titel

21-03-11: Artikel - Clear (PDF, 848 kB).

Kirsten van der Valk haalt de Clear als "Sterke Kirsten" i.v.m. halve finaleplaats in de Carlton AA Drink Satellite toernooi te Amersfoort.

foto

Kirsten van der Valk in halve finale Satellite Amersfoort

20-03-11: Artikel - BCA (PDF, 85 kB).

Ook BC Amersfoort bericht over Kirsten van der Valk die de halve finale van de Satellite Amersfoort bereikte.

foto

Ook OSM Badminton naar nieuwe sporthal Daalseweide

17-03-11: Artikel - VAR (PDF, 131 kB).

Ook OSM Badminton gaat verhuizen naar de Tijdelijke Sporthal Daalseweide (met een leuke foto van Sandor Musto).

foto

Echtpaar Van Soerland speelt op hoofdrol op NVK 2011

14-03-11: Artikel - Clear (PDF, 2 MB).

Clear geeft aandacht aan het NVK met onder meer de uitslag van Uun Santosa & een foto van Jan Nijkamp.

foto

Toppers naar Amersfoort Satellite

14-03-11: Artikel - Clear (PDF, 812 kB).

Zaterdag 19 en zondag 20 maart organiseert BC Amersfoort in Sporthal Juliana van Stolberg het jaarlijkse internationale satellitetoernooi. Veel toppers gaan er spelen, waaronder Kirsten van der Valk, Yannic Smeets, Elano Nijkamp en Geovanni Nijkamp.

foto

Overwinning BCAmersfoort in Wijchen

13-03-11: Artikel - BCA (PDF, 112 kB).

Het eerste van BC Amersfoort wist te winnen van Smashing met Kirsten van der Valk in de gelederen en goed voor winst in de damesenkel.

foto

Regiokampioenschap voor het eerste van OSM

10-03-11: Artikel - VAR (PDF, 499 kB).

Verslag in de VAR over het regiokampioenschap van OSM-1: Ilse Huijser, Maaike Weijmans, Welling Oei, Agoes Yap, Uun Santosa en invaller Andy Tan

foto

Slopersploegen staan klaar voor Bisonsport

10-03-11: Artikel - VAR (PDF, 67 kB).

Bisonspoor gaat vanaf 21 maart tegen de vlakte

foto

Marc Caljouw heerst in Amstelveen

07-03-11: Artikel - Clear (PDF, 1 MB).

Ook aandacht in de Clear voor het Junior masters, waarbij Deon Ha (met Koen van der Zwan) en Kirsten van der Valk een eerste prijs behaalden.

foto

OSM Badminton voor jong en oud!

17-02-11: Artikel - VAR (PDF, 42 kB).

De prestaties van alle competitieteams: OSM-J1 (Emma Rademaker, Eva Levelt, Jadine Smit, Feye Hoekstra en Tim Koenis): derde. OSM-J2 (Astrid van Tienen, Lara Hoekstra, Antoine van Dijk, Eric Meijlink en Jelle Kuipers): 2 wedstrijden gewonnen. OSM-J3: kampioen, zie eerdere artikelen. OSM-J4 (Amber Kooiman, Floor Hagenaars, Dylan van Rooijen, Merlijn Elderhuis en Steven Levelt): wonnen de laatste wedstrijd. OSM-J5 (Anouk van Verseveld, Selma Steen, Jan Rademaker, Stan van Nieuwenhoven en Sven Maatman): derde. OSM-1 (Ilse Huijser, Maaike Weijmans, Welling Oei, Stenly Tumbelake, Agoes Yap en Uun Santosa): kampioen. OSM-2 (Lotte Bargerbos, Martijn Koenis en Ton Schut): degradatie afgewend. OSM-3 (Bart Lammers, Geert-Jan Fluitman, Jesper van Breugel en Rowin Niewerth): terug naar 2e klasse. OSM-4 (Edwin van Tienen, Elmar de Bos, Frits Linden, Michiel Lantinga en Patrick Bakkers): vierde.

foto

Hattrick voor Fernando Michiels en Naomi Rensink bij RJK Centrum

14-02-11: Artikel - Clear (PDF, 701 kB).

Jaron Klerks is regiokampioen(!) geworden in de herendubbel Onder-11. Elano Nijkamp werd tweede in de herenenkel onder-17. En zijn vader Jan Nijkamp tekent weer voor de foto's, die staan (binnenkort) op www.staaterop.nl.

foto

Recreanten goed gestart in de voorjaarscompetitie badminton

10-02-11: Artikel - VAR (PDF, 216 kB).

Het tweede team van OSM bestaande uit Eric van der Valk (teamcaptain), Leen Schipper, José van Ek en Monique Fokker zijn in een prachtige outfit gestoken door hun sponsor Schipco BV. Ze begonnen goed aan de voorjaarscompetitie met een 8-0 overwinning op de studenten van Helios-5.

foto

Kirsten van der Valk ‘back on the track’ en bij beste 16 op NK-senioren badminto

10-02-11: Artikel - VAR (PDF, 133 kB).

Kirsten van der Valk is na een ziekteperiode weer terug in de badmintontop op het NK.

foto

OSM Badminton J3 nu al kampioen

03-02-11: Artikel - VAR (PDF, 370 kB).

Het derde jeugdteam van OSM: Amber Bargerbos, Charmain Klerks, Kim van den Handel, Chihao Kuo, Cyril de Kock en Gilles de Kock, heeft ondanks de vele blessures een week voor het einde van de competitie het kampioenschap binnengehaald.

foto

Bouwen in Bisonspoor

02-02-11: Artikel - Gemeente Stichtse Vecht (PDF, 5 MB).

Er wordt een tijdelijke sporthal op sportpark Daalseweide (volgens normen NOC*NSF), met kleed en wasaccommodatie gebouwd. De tijdelijke sporthal op sportpark Daalseweide gaat open op maandag 7 maart aanstaande. Tot en met 6 maart kan er nog gewoon gesport worden in Bisonsport. In de week van 28 februari t/m 6 maart kunt u als vereniging enige hinder van de verhuizing ondervinden. De gemeente vraagt uw begrip hiervoor.

foto

Badminton Academy Amersfoort

31-01-11: Artikel - Clear (PDF, 1 MB).

Presentatie van de Badminton Academy Amersfoort onder voorzitterschap van André van der Valk met in de selectie o.a. Kirsten van der Valk en Elano Nijkamp.

foto

BCAmersfoort 12 en 13 kampioen

24-01-11: Artikel - BCA (PDF, 61 kB).

Elano Nijkamp en Geovanni Nijkamp kampioen bij BC Amersfoort.

foto

Derde jeugdteam OSM Badminton succesvol

20-01-11: Artikel - VAR (PDF, 470 kB).

OSM-J3 heeft veel blessures (Kim van den Handel, Cyril de Kock en Charmain Klerks) en net dit weekend moest Chihao Kuo zich afmelden. Maar toch haalde de twee overgebleven spelers Amber Bargerbos en Gilles de Kock met veel invallers (Hema Venugopal, Dylan van Rooijen en Jaron Klerks) genoeg punten om het kampioenschap nu al bijna veilig te stellen.

foto

Noodsporthal sportpark in sportpark Daalseweide in maart gereed

20-01-11: Artikel - VAR (PDF, 75 kB).

Naar verwachting kan de hal vanaf begin maart in gebruik worden genomen.

foto

Yannic in wedstrijd van de week

17-01-11: Artikel - Clear (PDF, 1 MB).

Yannic Smeets speelde met Invictus 1 tegen Elo United 1, een wedstrijd die in Clear werd gepubliceerd onder het kopje 'Wedstrijd van de week'.

foto

Badmintonnen met champagne

13-01-11: Artikel - VAR (PDF, 149 kB).

Verslag van het champagnetoernooi

foto

Badminton = sporten met plezier

23-12-10: Artikel - VAR (PDF, 43 kB).

Is sporten ook één van jouw goede voornemens voor 2011? Dan is badminton een prima keuze, sporten met plezier.

foto

Op weg naar de Olympische spelen 2016

21-12-10: Artikel - een krant (PDF, 623 kB).

Uit de BadmintonInfo: een interview met Kirsten van der Valk door Paula Rip.

foto

Overgang naar tijdelijke hal

09-12-10: Artikel - gemeente Maarssen (PDF, 73 kB).

De Bisonsporthal blijft tenminste tot 14 februari in gebruik voor sportverenigingen.

foto

Uitnodiging Kampioenendag

03-12-10: Artikel - gemeente Maarssen (PDF, 59 kB).

Volgende week woensdag 8 december wordt de Maarssense Kampioenendag 2010 gehouden in het Niftarlake College en begint om 19.30 uur, de zaal gaat open om 19.00 uur. Het belooft een gevarieerd programma te worden. Naast de uitreiking van de jaarlijkse sportpenning en de huldiging van diverse sporters (wellicht ook sporters van uw vereniging) worden er verschillende optredens gegeven.

foto

Jeugdteams OSM Badminton halen topuitslagen

25-11-10: Artikel - VAR (PDF, 558 kB).

Zowel OSM-J1 (Emma Rademaker, Eva Levelt, Jadine Smit, Feye Hoekstra en Tim Koenis) als OSM-J3 (Amber Bargerbos, Charmain Klerks, Kim van den Handel, Chihao Kuo en Ciryl & Gilles de Kock) pakte een 8-0 overwinning.

foto

Regiokampioenschappen 2010 Centrum - Kirsten & Eli triomferen in enkelspel

23-11-10: Artikel - Clear (PDF, 205 kB).

Uitgebreid verslag van de organisatie over de regiokampioenschappen waar Kirsten van der Valk eerste werd.

foto

Kirsten van der Valk en Eli Mambwe Regio Kampioen Centrum

15-11-10: Artikel - BCA (PDF, 26 kB).

In de hoogste damesklasse pakte Kirsten van der Valk de titel en is regionaal kampioene!

foto

Nieuwbouw Bisonsport snel van start

04-11-10: Artikel - VAR (PDF, 153 kB).

De gemeenteraad heeft 1 november besloten dat de MFA er komt. Wanneer precies de Bisonhal dicht gaat is nog niet bekend, maar men mikt op 1 januari.

foto

Badminton Dutch Open: Maarssenaar Uun Santosa in veteranen-strijd

04-11-10: Artikel - VAR (PDF, 163 kB).

Verslag over Uun Santosa op het veteranentoernooi op de Dutch Open.

foto

MFA Bisonspoor

02-11-10: Artikel - gemeente Maarssen (PDF, 159 kB).

Brief van de gemeente waarin wordt bevestigd dat de Bisonsporthal wordt verbouwd tot een MFA. De verwachting is dat medio januari de activiteiten verhuizen naar de tijdelijke sporthal op de sportpark Daalseweide.

foto

Geslaagd Junior Masterstoernooi in Amersfoort

25-10-10: Artikel - Clear (PDF, 184 kB).

Kirsten van der Valk was de verwachte winnares U17 op het grootse (275 deelnemers) Junior Masters-toernooi in Amersfoort.

foto

Eerste jeugdteam OSM badminton in problemen

21-10-10: Artikel - VAR (PDF, 759 kB).

OSM-J1 heeft twee langdurig geblesseerden: Eva Levelt en Feye Hoekstra. Daarom namen Emma Rademaker, Jadine Smit en Tim Koenis de invaller Jelle Kuipers mee naar IJsselstein voor de wedstrijd tegen het eerste van Apollo.

foto

Tweede team OSM badminton speelt puike pot

14-10-10: Artikel - VAR (PDF, 326 kB).

OSM-2, het team met de drie spelers Lotte Bargerbos, Martijn Koenis en Ton Schut, speelde met invalster Janke Scharff een puike pot tegen Irene.

foto

Op naar de top voor OSM Badminton

07-10-10: Artikel - VAR (PDF, 340 kB).

Verslag van de wedstrijd die OSM-J3 (Amber Bargerbos, Charmain Klerks, Chihao Kuo en Gilles de Kock) speelde. Cyril de Kock viel in bij het eerste jeugdteam en helaas was Kim van den Handel nog steeds geblesseerd, maar ze kwam haar teammaatjes wel aanmoedigen!

foto

Badmintonseizoen voor Kirsten van der Valk op stoom

07-10-10: Artikel - VAR (PDF, 101 kB).

Voor de 16-jarige Maarssense Kirsten van der Valk draait het badmintonseizoen na de zomerstop inmiddels op volle toeren met veel toernooien en competitiewedstrijden.

foto

Tijdelijke huisvesting Bisonsport

06-10-10: Artikel - gemeente Maarssen (PDF, 429 kB).

Om de gebruikers van sporthal Bisonsport daarover te informeren heeft de gemeente bijgaande folder gemaakt. Daarin staat waar wij de komende twee jaar terecht kunnen.

foto

Winst voor BCAmersfoort 1 en 2

04-10-10: Artikel - BCA (PDF, 84 kB).

Weer mocht Kirsten van der Valk invallen bij het eerste team en weer pakte ze een wedstrijdpunt, nu nadat ze in het tweede team ook al goed had gescoord.

foto

Invictus kent moeizame start in eerste divisie

27-09-10: Artikel - AD/Utrechts Nieuwsblad (PDF, 264 kB).

Invictus eerste team met teamcaptain (en ex-OSMer) Yannic Smeets heeft een moeilijke start in de eerste divisie.

foto

Nederlandse deelnemers Yonex Dutch Open 2010

27-09-10: Artikel - Clear (PDF, 55 kB).

ex-OSMster Kirsten van der Valk gaat deelnemen aan de Dutch Open, het belangrijkste toernooi in Nederland. Ze heeft zich ingeschreven voor de damesenkel en het gemengd dubbel met Marco de Jager.

foto

Goede start voor nieuwe sterren bij OSM Badminton

23-09-10: Artikel - VAR (PDF, 654 kB).

Waarin het nieuwe OSM-1 team zich voorstelt: Ilse Huijser, Maaike Weijmans, Welling Oei, Stenly Tumbelake, Agoes Yap en coach Gerald Kountul.

foto

Benauwde overwinning BC Amersfoort

19-09-10: Artikel - BCA (PDF, 87 kB).

BC Amersfoort wint mede dankzij de winstpartij van Kirsten van der Valk.

foto

Zilver en goud voor OSM Badminton

16-09-10: Artikel - VAR (PDF, 588 kB).

OSM-jeugd scoort in Houten met goud voor Amber Bargerbos, Charmain Klerks, Kim van den Handel en Tim Koenis. Zilver voor Feye Hoekstra (2x) in de dubbel met Tim en de mix met Jadine Smit.

foto

Starterpakket bij OSM Badminton

26-08-10: Artikel - VAR (PDF, 44 kB).

Wilt u meer bewegen en houdt u van gezelligheid? Dan is badminton spelen bij OSM Badminton een goede keuze.

foto

Jeugdteam OSM Badminton naar zilver op NK onder 17

01-07-10: Artikel - VAR (PDF, 203 kB).

Emma Rademaker (15), Jadine Smit (14), Feye Hoekstra (15) en Tim Koenis (14) behalen zilveren plak op het Nederlands Kampioenschap voor competitieteams.

foto

Nationaal kampioenschap voor regioteams 2010

28-06-10: Artikel - Clear (PDF, 579 kB).

Het verslag van Badminton Nederland over het NK voor regioteams waarin OSM-J3 (Emma Rademaker, Jadine Smit, Feye Hoekstra en Tim Koenis) de tweede plaats haalden in de klasse onder-17.

foto

De NK-prijswinnaars van BC Amersfoort

14-06-10: Artikel - Clear (PDF, 192 kB).

De NK-prijswinnaars van BC Amersfoort, waaronder Kirsten van der Valk.

foto

Geslaagde clubkampioenschappen bij OSM Badminton

10-06-10: Artikel - VAR (PDF, 930 kB).

Verslag van de clubkampioenschappen met: Juliëtte Sijtsma, Ingeborg Steen, Robin Popescu, Jaron Klerks, Jip van der Horst, Jelle Bosma, Sven Maatman, Steven Levelt, Selma Steen, Hema Venugopal, Jan Rademaker, Eric Meijlink, Antoine van Dijk, Lisanne Sandvliet, Charmain Klerks, Lara Hoekstra, Cyril de Kock, Kim van den Handel, Mandely Mol, Eva Levelt, Martijn Koenis, Tim Koenis, Amber Bargerbos, Feye Hoekstra, Lotte Bargerbos, Elano Nijkamp, Geovanni Nijkamp, Linda Elsendoorn, Janke Scharff en Gerben van den Bosch.

foto

Titel op NJK badminton voor Kirsten van der Valk

27-05-10: Artikel - VAR (PDF, 101 kB).

Verslag van de overwinning die Kirsten van der Valk haalde op de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen.

foto

Sensatie bij Soraya–Kirsten in Bergen op Zoom

17-05-10: Artikel - Clear (PDF, 89 kB).

Kirsten van der Valk speelt een sensationele finale op het Cooling down Satellite toernooi. Een toeschouwer: "Dit maakt het damesbadminton weer interessant als publiekssport.". Er is ook een videoverslagje op badmintonline.

foto

Vette winst in Veenendaal voor OSM Badminton

12-05-10: Artikel - VAR (PDF, 675 kB).

Kim van den Handel, Charmain Klerks, Emma Rademaker, Jadine Smit, Feye Hoekstra, Tim Koenis en Elano Nijkamp streden om de prijzen op het Nationaal Jeugdtoernooi van BC Veenendaal.

foto

Eerste Smashing Junior een groots succes!

26-04-10: Artikel - Clear (PDF, 51 kB).

De prestaties van onze jeugd hebben de clear gehaald. Lees meer over Gilles de Kock, Charmain Klerks en Elano Nijkamp. En ook komen Kim van den Handel, Cyril de Kock en Amber Bargerbos in lijst van winnaars voor.

foto

Eerste voorjaarscompetitieteam van OSM Badminton nu al kampioen

22-04-10: Artikel - VAR (PDF, 42 kB).

Met nog een wedstrijd te gaan heeft OSM-VJC1 (Janke Scharff, Linda Elsendoorn, Gerben van den Bosch en Wouter Tengeler) genoeg punten bij elkaar gebadmintond om het kampioenschap in de voorjaarscompetitie nu al te vieren.

foto

Veel finales voor OSM Badminton

15-04-10: Artikel - VAR (PDF, 116 kB).

Afgelopen weekend was de OSM Badminton-jeugd present op het BGZ-toernooi in Arnhem. Net zoals in Tiel gingen veel OSMers met een beker naar huis. Met Gilles de Kock, Amber Bargerbos, Charmain Klerks, Cyril de Kock, Emma Rademaker, Jadine Smit, Feye Hoekstra & Tim Koenis, Elano Nijkamp en Martijn Koenis.

foto

Bekerregen voor OSM Badminton

08-04-10: Artikel - VAR (PDF, 176 kB).

Over badmintonners die allemaal in de prijzen vielen: Charmain Klerks, Amber Bargerbos, Gilles de Kock, Kim van den Handel, Chihao Kuo, Cyril de Kock, Steven Levelt, Eva Levelt, Elano Nijkamp, Emma Rademaker, Jadine Smit, Feye Hoekstra & Tim Koenis.

foto

Kirsten in playoffs

31-03-10: Artikel - een krant (PDF, 2 MB).

Kirsten van der Valk draaide mee in de play-offs voor BC Amersfoort, de strijd om de titel in de Nederlandse eredivisie.

foto

OSM Badminton: team 2 weer in opmars

25-03-10: Artikel - VAR (PDF, 40 kB).

In dit krantenartikel bijzondere aandacht voor team 2, dat bestaat uit Laura Eefting, Wilma Elsendoorn, Piet Elsendoorn en Willem Bosch.

foto

OSM Badminton naar Nederlands Kampioenschap

18-03-10: Artikel - VAR (PDF, 320 kB).

Verslag van de slotdag regiojeugdcompetitie met de teams OSM-J7 (Anouk van Verseveld, Selma Steen, Jan Rademaker, Jaron Klerks, Stan van Nieuwenhoven en Sven Maatman), OSM-J6 (Kim van den Handel, Amber Kooiman, Chihao Kuo en Steven Levelt) en OSM-J3 (Emma Rademaker, Jadine Smit, Feye Hoekstra & Tim Koenis).

foto

The End

14-03-10: Artikel - Invictus (PDF, 56 kB).

Opnieuw mocht Yannic Smeets invallen in de eredivisie. Mede door zijn inzet heeft Invictus zich kunnen handhaven op het hoogste niveau van de landelijke competitie

foto

Voorjaarscompetitie badminton: OSM-VJC1 aan de top

05-03-10: Artikel - VAR (PDF, 40 kB).

OSM-VJC1 met Janke Scharff, Linda Elsendoorn, Gerben van den Bosch en Wouter Tengeler lijkt alweer op weg naar het kampioenschap.

foto

NKV: Veel bekende namen aan de start

01-03-10: Artikel - Clear (PDF, 59 kB).

Uun Santosa zal weer spelen op de Nederlandse kampioenschappen veteranen.

foto

Goede start dubbelweekend BCAmersfoort

28-02-10: Artikel - BCA (PDF, 111 kB).

Kirsten van der Valk valt in en wint 2 punten voor BCAmersfoort in de Eredivisie.

foto

Badminton Academy Amersfoort in nieuw jasje

22-02-10: Artikel - Clear (PDF, 400 kB).

De badminton academy Amersfoort kent een nieuwe organisatiestructuur met André van der Valk in het bestuur.

foto

Onverwachte titel op regiokampioenschappen voor OSM badminton

18-02-10: Artikel - VAR (PDF, 348 kB).

Een verslag van de verrichtingen van Amber Bargerbos, Amber Kooiman, Charmain Klerks, Kim van den Handel, Lotte Bargerbos, Elano Nijkamp, Gilles de Kock en Martijn Koenis op het RJK.

foto

Twee punten uit dubbelweekend...

07-02-10: Artikel - Invictus (PDF, 65 kB).

Yannic Smeets invalbeurt bij het eerste van Invictus levert hem de eerste winst in de eredivisie op.

foto

Kirsten van der Valk bij laatste 16 op NK-badminton senioren

04-02-10: Artikel - VAR (PDF, 80 kB).

Verslag van André van der Valk over het optreden van Kirsten op het NK.

foto

'Eerste ronde Yoa Jie, zo mooi'

01-02-10: Artikel - AD/Utrechts Nieuwsblad (PDF, 460 kB).

Het verslag in het AD van het optreden van Kirsten van der Valk op het NK

foto

Kampioenen bij OSM Badminton

29-01-10: Artikel - VAR (PDF, 406 kB).

Verslag van de kampioensdag in de Bisonhal met OSM-J7 (Anouk van Verseveld, Selma Steen, Jan Rademaker, Stan van Nieuwenhoven, Jaron Klerks en Sven Maatman ), OSM-J3 (Emma Rademaker, Jadine Smit, Feye Hoekstra & Tim Koenis) en OSM-2 (Cherelle Selles, Fineke Selles Erik Pelgrim & Martijn van Geelen).

foto

Mirakel bij eerste jeugdteam OSM Badminton

21-01-10: Artikel - VAR (PDF, 165 kB).

Kim van den Handel & Feye Hoekstra waren mirakelse invallers die Lotte Bargerbos en Martijn Koenis van OSM-J1 bijstonden, omdat Eva Levelt en Elano Nijkamp geblesseerd waren.

foto

Sterk internationaal toernooi en knap debuut in eredivisie badminton voor Kirste

21-01-10: Artikel - VAR (PDF, 77 kB).

Sterk internationaal toernooi en knap debuut in eredivisie badminton voor Kirsten van der Valk.

foto

Knappe overwinning van gehandicapt BCAmersfoort

17-01-10: Artikel - BCA (PDF, 91 kB).

Een zeer opmerkelijk debuut in de Eredivisie van ex-OSMster Kirsten van der Valk!

foto

Zesde jeugdteam van OSM Badminton kampioen?

14-01-10: Artikel - VAR (PDF, 248 kB).

OSM-J6 (Kim van den Handel, Amber Kooiman, Chihao Kuo, Steven Levelt, dit keer zonder de geblesseerde Dylan van Rooijen) spelen een spannende wedstrijd, omdat ze kampioen zouden kunnen worden.

foto

Goede voornemens bij OSM Badminton

07-01-10: Artikel - VAR (PDF, 164 kB).

Afgelopen zaterdag konden veel ouders van badmintonnende kinderen meteen werken aan hun goede voornemens voor het nieuwe jaar. Het oliebollentoernooi werd gewonnen door Merlijn Elderhuis met zijn moeder Ineke. Binnenkort zijn er open dagen en deze maand geldt een speciaal actie-aanbod.

foto

Badminton = sporten met plezier

30-12-09: Artikel - VAR (PDF, 56 kB).

Is sporten ook één van jouw goede voornemens voor 2010? Dan is badminton een uitstekende keuze, het is sporten met plezier!

foto

Derde team OSM Badminton zet tegenstanders op degradatie

17-12-09: Artikel - VAR (PDF, 195 kB).

OSM-3 (Ton Schut, Fineke Selles, Geovanni Nijkamp en Sandra Galesloot) zet de tegenstander op degradatie en blijft er daardoor zelf uit.

foto

Maarssen ademt sport

17-12-09: Artikel - VAR (PDF, 112 kB).

Kirsten van der Valk op uitreiking Maarssense sportpenning.

foto

Op halve kracht toch nog een punt..

13-12-09: Artikel - Invictus (PDF, 68 kB).

Yannic Smeets dubbelt in de Eredivisie.

foto

Zevende jeugdteam van OSM Badminton in winning mood

10-12-09: Artikel - VAR (PDF, 166 kB).

Over OSM-J7 met Anouk van Verseveld, Sven Maatman, Jaron Klerks, Selma Steen, Jan Rademaker en Stan van Nieuwenhoven.

foto

Wie neem je mee naar het OSM Badminton invitatietoernooi?

26-11-09: Artikel - VAR (PDF, 256 kB).

Lees met wie Roy Nieraeth, Peter Wesenaar, Marida Löwik, AnneJet Bennink, Wim van Emmerik, Elano Nijkamp, Frits Linden, Wouter Tengeler, Marijke Mos en Hayco Plantinga speelden op het SMIT olv van Bart Lammers.

foto

OSM Badminton J5 tegen Castellum

12-11-09: Artikel - VAR (PDF, 221 kB).

Zonder Jillian Stokman streed OSM-J5 (Cyril de Kock, Gilles de Kock, Charmain Klerks en Amber Bargerbos) tegenover Castellum-J5 met o.a. Michelle Timmer (ex-OSM).

foto

OSM Badminton J6 ongeslagen!

05-11-09: Artikel - VAR (PDF, 751 kB).

Verslag van het team van Amber Kooiman, Kim van den Handel, Chihao Kuo, Dylan van Rooijen en Steven Levelt.

foto

Invictus BC neemt geen afstand van TFS Barendrecht

25-10-09: Artikel - Invictus (PDF, 67 kB).

Yannic Smeets in de eredivisie.

foto

OSM-J1 badmintont naar winst

15-10-09: Artikel - VAR (PDF, 181 kB).

Over OSM-J1: Eva Levelt, Lotte Bargerbos, Elano Nijkamp, Martijn Koenis en invalster Emma Rademaker.

foto

Pure winst voor OSM Badminton

08-10-09: Artikel - VAR (PDF, 43 kB).

Over OSM-J5: Amber Bargerbos, Charmain Klerks, Cyril de Kock, Jillian Stokman en Gilles de Kock en OSM-2 met Cherelle Selles, Esmee de Graaf, Martijn van Geelen en Erik Pelgrim

foto

OSM wint in Najaarscompetitie badminton

01-10-09: Artikel - VAR (PDF, 56 kB).

Over OSM-J3: Emma Rademaker, Jadine Smit, Feye Hoekstra en Tim Koenis.

foto

Een stijgende lijn

27-09-09: Artikel - Invictus (PDF, 57 kB).

Over de tweede wedstrijd van Yannic Smeets in de eredivisie.

foto

Culemborg begint met zware kluif

25-09-09: Artikel - AD/Utrechts Nieuwsblad (PDF, 34 kB).

Uun Santosa trainer van het eerste team van BC Culemborg.

foto

Najaarscompetitie badminton van start

24-09-09: Artikel - VAR (PDF, 155 kB).

Over OSM-J6: Floor Hagenaars, Amber Kooiman, Chihao Kuo en Steven Levelt. en OSM-3: Cindy Galesloot, Fineke Selles, Geovanni Nijkamp en Ton Schut.

foto

INVICTUS - VAN ZIJDERVELD 0 - 8

21-09-09: Artikel - Clear (PDF, 67 kB).

Verslag van de eerste wedstrijd van Yannic Smeets in de eredivisie.

foto

Yannic Smeets is een belofte voor de toekomst

21-09-09: Artikel - AD/Utrechts Nieuwsblad (PDF, 1 MB).

Debuut van Yannic Smeets in de eredivisie.

foto

Bekerregen bij OSM badminton

17-09-09: Artikel - VAR (PDF, 151 kB).

Bekers voor: Charmain Klerks, Amber Bargerbos, Cyril de Kock, Gilles de Kock, Feye Hoekstra, Tim Koenis, Eva Levelt en Emma Rademaker.

foto

OSM badminton start seizoen met aantrekkelijke actie

10-09-09: Artikel - VAR (PDF, 56 kB).

OSM Badminton start het seizoen met een aantrekkelijke aanbieding.

foto

Badmintonschool Utrecht van start

30-08-09: Artikel - Badmintonschool Utrecht (PDF, 423 kB).

Een nieuwsbrief van de Badmintonschool Utrecht.

foto

OSMer Elano Nijkamp wint Heuvelrugtoernooi

18-06-09: Artikel - VAR (PDF, 116 kB).

Het hing in de lucht, en nu is het zo ver: Elano Nijkamp wint een groot jeugdtoernooi.

foto

NK Badminton voor scholen

16-06-09: Artikel - Clear (PDF, 114 kB).

Ook in de Clear aandacht voor het winnende schoolteam van het Niftarlake College Maarssen met met daarin de (ex-)OSM-ers: Linda Lancee, Elmar de Bos, Melissa Santosa, Kirsten van der Valk en coach Djandry Esmeijer, aangevuld met Castellumspeler Jesper Lamme.

foto

Overzicht van de kampioenen in de Voorjaarscompetitie

02-06-09: Artikel - Clear (PDF, 91 kB).

Janke Scharff & Gerben van den Bosch nemen hun prijs in ontvangst.

foto

Clubkampioenen bij OSM Badminton

28-05-09: Artikel - VAR (PDF, 178 kB).

Een verslag over de clubkampioenschappen 2009.

foto

Kirsten van der Valk wint internationaal badmintontoernooi

21-05-09: Artikel - VAR (PDF, 92 kB).

Kirsten van der Valk zegeviert in een groot driedaags internationaal jeugd badmintontoernooi in het Belgische Edegem.

foto

OSM Badminton heeft weer twee kampioensteams

07-05-09: Artikel - VAR (PDF, 56 kB).

Over VJC Team 1: Janke Scharff, Linda Elsendoorn, Gerben van den Bosch en Wouter Tengeler. En VJC Team 2 met Monique Vrancken, Ria Rijkse, Rosa Essens, Dawa Sherpa, Michel Post en Peter Blaasse

foto

Veel speed bij OSM Badminton

30-04-09: Artikel - VAR (PDF, 194 kB).

Ronald Koenis organiseerde deze drukbezochte clinic Speedbadminton, die goed in elkaar stak volgens Daan Maatman.

foto

Yannic Smeets naar Invictus & Carlton ondersteunt Kirsten van der Valk

13-04-09: Artikel - Clear (PDF, 257 kB).

Over de transfer van Yannic Smeets naar eredivisionist Invictus en dat Carlton nu ook Kirsten van der Valk ondersteunt.

foto

Veel bekers voor OSM op badmintontoernooi

09-04-09: Artikel - VAR (PDF, 426 kB).

Ook op de BGZ-toernooi haalden Charmain Klerks, Cyril de Kock, Martijn Koenis en Elano Nijkamp de nodige bekers op...

foto

Sterspeelster Yao Jie keert terug bij badmintonclub Amersfoort

07-04-09: Artikel - AD/Utrechts Nieuwsblad (PDF, 41 kB).

BC Amersfoort legde niet alleen Yao Jie, maar ook Kirsten van der Valk voor het komende seizoen vast.

foto

2 titels voor Kirsten van der Valk op NJK badminton

02-04-09: Artikel - VAR (PDF, 952 kB).

Kirsten van der Valk pakt twee titels op het goed bezette Nederlands Jeugd Kampioenschap badminton.

foto

OSM sterk in badmintoncompetitie

26-03-09: Artikel - VAR (PDF, 133 kB).

Het gaat erg goed in de voorjaarscompetitie met het eerste team van OSM: Gerben van den Bosch, Wouter Tengeler, Janke Scharff en invalster Ingrid Janssen. Ook Eva Levelt, Elano Nijkamp, Amber Bargerbos en Charmain Klerks speelden goed, maar zij deden dat bij het Tiels Glashandel Toernooi.

foto

Uun Santosa pakt titels NVK

19-03-09: Artikel - VAR (PDF, 145 kB).

Uun Santosa is trainer bij onder meer OSM Badminton en haalde goede resultaten op het Nederlands Veteranen Kampioenschap.

foto

Spannende slotdag voor competitiejeugd OSM

05-03-09: Artikel - VAR (PDF, 166 kB).

Zilver voor OSM-J3: Martijn Koenis, Eva Levelt, Elano Nijkamp en Lotte Bargerbos en een derde plaats voor OSM-J4: Emma Rademaker, Jadine Smit, Feye Hoekstra en Tim Koenis.

foto

Kirsten sterk tijdens 8-Nations badmintontoernooi

26-02-09: Artikel - VAR (PDF, 54 kB).

Finaleplaatsen voor Kirsten van der Valk tijdens 8-Nations.

foto

OSM-jeugd op de regiokampioenschappen

19-02-09: Artikel - VAR (PDF, 392 kB).

Lees hoe Kim van den Handel, Gilles de Kock en Charmain Klerks prijzen pakken op de regiokampioenschappen, waar Kirsten van der Valk onbedreigd kampioene werd onder de 17 jaar.

foto

OSM aan de speed

05-02-09: Artikel - VAR (PDF, 438 kB).

Een grote delegatie van OSM ging speeden, lees de quotes van Kim van den Handel, Tim Koenis en Feye Hoekstra.

foto

Selectie 8 Nations Toernooi

02-02-09: Artikel - Clear (PDF, 56 kB).

Kirsten van der Valk in de selectie van het 8 Nations Toernooi.

foto

OSM badminton sluit competitie mooi af

29-01-09: Artikel - VAR (PDF, 362 kB).

OSM-J4 (Emma Rademaker, Jadine Smit, Tim Koenis & Feye Hoekstra) wordt kampioen in de allerlaatste najaarscompetitiewedstrijd van het seizoen!

foto

Toenemende spanning bij badminton

22-01-09: Artikel - VAR (PDF, 136 kB).

OSM-J7 (Amber Bargerbos, Charmain Klerks, Cyril de Kock en Jillian Stokman) op het vinketouw.

foto

Kampioen bij OSM badminton

15-01-09: Artikel - VAR (PDF, 159 kB).

Al in de twaalfde speelweek is OSM-J3, bestaande uit Eva Levelt, Lara Hoekstra, Lotte Bargerbos, Elano Nijkamp & Martijn Koenis, kampioen geworden van hun poule.

foto

Badminton bij goede voornemens

31-12-08: Artikel - VAR (PDF, 63 kB).

De nieuwjaarsaanbieding.

foto

Badminton op jouw school

18-12-08: Artikel - VAR (PDF, 42 kB).

OSM Badminton uit Maarssen start met een nieuw initiatief: badmintonlessen op locatie. Daarnaast een kort verslag van OSM-J8 met Gilles de Kock en drie invallers: Lisanne Sandvliet, Amber Kooiman en Dylan van Rooijen.

foto

Zwarte Pieten bij OSM badminton

04-12-08: Artikel - VAR (PDF, 503 kB).

De zaterdagjeugd van OSM Badminton kreeg bezoek van Zwarte Pieten tijden het Sinterklaastoernooi, die werd gewonnen door: Charmain Klerks, Eline Daas, Selma Steen, Floren van Luipen, Gilles de Kock, Stan van Nieuwenhoven en Yannick Pasman. Zij kregen een lekkere speculaaspop. De dag erna speelde OSM-J3: Lotte Bargerbos, Elano Nijkamp, Martijn Koenis en Lara Hoekstra die inviel voor Eva Levelt.

foto

OSM badmintont ondanks sneeuw

27-11-08: Artikel - VAR (PDF, 510 kB).

Door de winterse buien reed het derde team van OSM: Esmee de Graaf, Fineke Selles, Geovanni Nijkamp, Robbert Cuypers en Ton Schut (Sandra Galesloot was verhinderd) naar Bilthoven voor de wedstrijd tegen Irene3.

foto

OSM bij drie badmintontoernooien

20-11-08: Artikel - VAR (PDF, 321 kB).

Over het SMIT, gewonnen door in poule 1: Elano Nijkamp en Agnes Nijkamp; poule 2: Roy Nieraeth en Bas Nieraeth; poule 3: Ronald Koenis en Michel Post. Het beginnerstoernooi, olv John van Rooijen, werd gewonnen door Heleen Boone. En trainer Uun Santosa vertegenwoordigde Nederland op de Six Nations Seniors.

foto

Ze hebben liever een weekendje vrij

17-11-08: Artikel - AD/Utrechts Nieuwsblad (PDF, 84 kB).

Een uitspraak van Everlien Salawan Bessie over de afwezigheid van spelers op de regiokampioenschappen. Yannic Smeets was er wel en hoe: drie titels voor hem!

foto

OSM Badminton op kampioenskoers

13-11-08: Artikel - VAR (PDF, 467 kB).

OSM-J4 (Emma Rademaker, Jadine Smit, Tim Koenis en Feye Hoekstra) speelde een spannende wedstrijd tegen BAN.

foto

OSM Badminton slaat haar slag

06-11-08: Artikel - VAR (PDF, 38 kB).

OSM-J7 was in het nieuw gestoken: de mannen Cyril de Kock en Jillian Stokman en de meiden Charmain Klerks en Amber Bargerbos. OSM2 (Cherelle Selles, Cindy Galesloot, Erik Pelgrim en Martijn van Geelen) nam het op tegen Iduna.

foto

OSM Badminton goed in poules

23-10-08: Artikel - VAR (PDF, 86 kB).

Over het laagste team OSM-J8: Gilles de Kock (9), Hema Venugopal (11), Kim van den Handel (10) en Chihao Kuo (10) en invaller Dylan van Rooijen (10). En over het hoogste team OSM1 dat zonder Niels Eijkelkamp en Sietske Lammers speelde, waardoor Jeroen Bouma, Ronald Kieft, Nadine Hagenbeek en invalster Masha den Hartog voor een zware opgave stonden.

foto

Terugkijken op de jeugdsuccessen in Denemarken

20-10-08: Artikel - Clear (PDF, 110 kB).

Yannic Smeets wist als gastspeler het Nederlands jeugdteam onder 17 naar brons te spelen.

foto

European Senior Championship 2008

09-10-08: Artikel - VAR (PDF, 178 kB).

Volg de belevenissen van Uun Santosa op de Europese veteranen kampioenschappen.

foto

Turbulente start nieuw badmintonseizoen voor Kirsten van der Valk

18-09-08: Artikel - VAR (PDF, 107 kB).

Over de internationale toernooien van Kirsten van der Valk.

foto

BC Culemborg gaat voor "kleine successen"

11-09-08: Artikel - AD/Utrechts Nieuwsblad (PDF, 77 kB).

Over de aspiraties van BC Culemborg, getraind door Uun Santosa.

foto

Sporters moeten meer fietsen

10-09-08: Artikel - een krant (PDF, 173 kB).

Over de aftrap van deze campagne onder andere bij OSM Badminton.

foto

Kirsten van der Valk sluit badmintonseizoen winnend af

02-05-08: Artikel - VAR (PDF, 40 kB).

Over de successen van Kirsten van der Valk bij twee nationale toernooien.

foto

Goed Ned. Jeugdkampioenschap badminton en sponsor voor Kirsten van der Valk

24-04-08: Artikel - VAR (PDF, 100 kB).

Meer nieuws over Kirsten van der Valk.

foto

Nieuwe clubkampioenen bij OSM

24-04-08: Artikel - VAR (PDF, 42 kB).

Lees over de strijd die is geleverd door: Carmen Popescu, Debbie Lancee, Linda Elsendoorn, Wilma Elsendoorn, Lotte Bargerbos, Emma Rademaker, Geovanni Nijkamp, Ton Schut, Martijn Koenis en Elano Nijkamp.

foto

OSM heeft eerste clubkampioenschappen voor beginners

17-04-08: Artikel - VAR (PDF, 473 kB).

Bij de beginners zijn de clubkampioenen bekend: Saskia Berkouwer en Ivo Vleeschouwers.

foto

Badminton van Kirsten van der Valk op sterk internationaal niveau

07-03-08: Artikel - VAR (PDF, 72 kB).

Over de deelname van Kirsten van der Valk aan het Junior Masters in Hoensbroek.

foto

OSM grossiert in 2e plaatsen

31-01-08: Artikel - VAR (PDF, 64 kB).

Veel tweede plaatsen, maar ook een eerste van OSM-J5 met Emma Rademaker, Jadine Smit, Feye Hoekstra en Tim Koenis.

foto

De eerste kampioenen in de regio

30-01-08: Artikel - AD/Utrechts Nieuwsblad (PDF, 225 kB).

BC Culemborg nu al eerste onder hun nieuwe trainer Uun Santosa.

foto

Culemborg terug in Topliga

27-01-08: Artikel - AD/Utrechts Nieuwsblad (PDF, 41 kB).

Succes voor trainer Uun Santosa: zijn team van BC Culemborg gaat naar de Topliga.

foto

Sporten met plezier bij OSM

10-01-08: Artikel - VAR (PDF, 41 kB).

Onze nieuwjaarsaanbieding.

foto

Badminton met veel mogelijkheden

20-12-07: Artikel - VAR (PDF, 42 kB).

De nieuwjaarsaanbieding.

foto

Verwachte uitslagen bij eerste teams OSM

13-12-07: Artikel - VAR (PDF, 40 kB).

Over de thuiswedstrijden met OSM-1: Jeroen Bouma, Sietske Lammers, Mirjam Limbeek-Biezepol, Niels Eijkelkamp. en OMS-J1: Geovanni Nijkamp, Thomas van Aarssen, Vincent de Waard, Kim de Graaf en Cynthia de Graaf (en Lotte Bargerbos).

foto

Maarssense sportpenning voor badmintonster Kirsten van der Valk

06-12-07: Artikel - VAR (PDF, 66 kB).

Kirsten van der Valk heeft dit jaar de beste sportprestatie geleverd!

foto

Familiedag Badmintoncompetitie

29-11-07: Artikel - VAR (PDF, 41 kB).

Over de thuiswedstrijden met onder meer: Thomas van Aarssen, Cynthia de Graaf, Eva Levelt en Hema Venugopal.

foto

BC Culemborg gruwt van gedachte aan promotie

26-11-07: Artikel - AD/Utrechts Nieuwsblad (PDF, 48 kB).

Het is een zware last met Uun Santosa als trainer: kan je zomaar promoveren naar de TopLiga...

foto

Badmintonners in en uit sterk

15-11-07: Artikel - VAR (PDF, 40 kB).

Met OSM-1: Jeroen Bouma, Sietske Lammers, Mirjam Limbeek-Biezepol, Niels Eijkelkamp. en OSM-J3: Edwin van Tienen, Roald Vendrik, Mandy Vester en Linda Lancee. en OSM-J2: Davy Fung, Patrick Bakkers, Paul Christ, Elmar de Bos en Gideon Groenendijk.

foto

Badmintonners weer slagvaardig

08-11-07: Artikel - VAR (PDF, 40 kB).

Over de thuiswedstrijden met onder meer: Maaike Beukers, Cherelle Selles, Tjardy Esmeijer, Jeroen Bouma, Cindy Galesloot en Gideon Groenendijk.

foto

Kirsten van der Valk op Danish junior cup badminton

25-10-07: Artikel - VAR (PDF, 463 kB).

Verslag van Kirsten van der Valk op het Danish junior.

foto

Badmintonners weer op ramkoers

18-10-07: Artikel - VAR (PDF, 40 kB).

Over het herenteam OSM-5 (jesper van Breugel, Bart Lammers, Geert-Jan Fluitman en Winfred van Tienen) dat de koppositie in de poule heeft genomen; de mix van Ton Schut & Sandra Galesloot en over de zware wedstrijd van OSM-J4 (Lotte Bargerbos, Eva Levelt, Elano Nijkamp & Martijn Koenis).

foto

Bijltesdag bij Badmintonners thuis

11-10-07: Artikel - VAR (PDF, 40 kB).

Veel verliespartijen thuis (o.a. van OSM-J2 met OSM-J2:Davy Fung, Patrick Bakkers, Paul Christ, Elmar de Bos en Gideon Groenendijk) en ook nog een oogblessure van Erik Pelgrim, maar ook lichtpuntjes: Cherelle Selles pakte een spannende set met 30-29 en uit werden wel veel wedstrijden gewonnen.

foto

Het college serveert

11-10-07: Artikel - VAR (PDF, 667 kB).

De wethouders van gemeente Maarssen sloegen een shuttletje mee bij OSM.

foto

College slaat stevig van zich af in Bisonsport

10-10-07: Artikel - Vechtstroom (PDF, 714 kB).

Het college van Burgemeester en Wethouders bezocht OSM Badminton. Ze werden ontvangen door Alexander van Leijenhorst en Ronald Koenis en kregen training van Melissa Santosa en Rowin Niewerth. Elano Nijkamp speelde een partijtje tegen wethouder en voormalig voorzitter Erik van Esterik.

foto

Vanaf tribune genieten van competitie

04-10-07: Artikel - VAR (PDF, 40 kB).

Over OSM-4: Ton Schut, Camiel Buschgens, Sandra Galesloot en Maaike Plouvier, en over OSM-J1: Geovanni Nijkamp, Thomas van Aarssen, Vincent de Waard, Kim de Graaf en Cynthia de Graaf.

foto

College op bezoek bij OSM Badminton

02-10-07: Artikel - gemeente Maarssen (PDF, 19 kB).

Het College van Burgemeester & Wethouders (met oud-speler Erik van Esterik) bezoekt OSM Badminton onder begeleiding van Uun Santosa en Melissa Santosa.

foto

Goede start competitie

27-09-07: Artikel - VAR (PDF, 39 kB).

Over de daverende start van het eerste team van OSM (Mirjam Limbeek-Biezepol, Sietske Lammers, Niels Eijkelkamp en Ronald Kieft) en OSM-J7 begon met een 8-0 overwinning op Houten.

foto

Badmintonners klaar voor de duels

13-09-07: Artikel - VAR (PDF, 634 kB).

Artikel over een extra open dag op 13 september.

foto

OSM opent badmintonseizoen

06-09-07: Artikel - VAR (PDF, 691 kB).

Artikel over de open dagen.

foto

Human AwarD team promoveert opnieuw

30-08-07: Artikel - VAR (PDF, 438 kB).

De plannen voor het eerste team van OSM met aan het woord Marcel Jansen namens de sponsor Human AwarD, speler Jeroen Bouma en voorzitter Alexander van Leijenhorst.

foto

Uun Santosa gaat aan de slag bij BC Culemborg

16-02-07: Artikel - AD/Utrechts Nieuwsblad (PDF, 42 kB).

Onze Uun Santosa gaat samen met Jan Regtien de eerste twee teams van BC Culemborg trainen. Melissa Santosa gaat spelen in het tweede team.

foto

Laatste ronde badmintoncompetitie

01-02-07: Artikel - VAR (PDF, 497 kB).

Terugblik op de resultaten van de competitie met onder meer Eric Pelgrim, Ellen Lemmers, Geovanni Nijkamp en Elmar de Bos.

foto

Jeugdige badmintonners in de lift

18-01-07: Artikel - VAR (PDF, 588 kB).

Jeugdteams bij OSM, zoals OSM-J5 met Elano Nijkamp, Lars de Graaf, Lotte Bargerbos, Eva Levelt en OSM-J6 met Tim Koenis, Erik de Beurs, Feye Hoekstra, Emma Rademakers en Jadine Smit.

foto

Badminton voor iedereen

04-01-07: Artikel - VAR (PDF, 547 kB).

Artikel over de open dagen.

foto

Belangrijke zege OSM badmintonners

21-12-06: Artikel - VAR (PDF, 426 kB).

OSM-2 met Cindy Galesloot, Mirjam Limbeek-Biezepol, Jeroen Bouma en Niels Eijkelkamp wist met invalster Sietske Lammers door voorsprong te nemen in een zware poule tegen Amersfoort-12 met daarin de ijzersterke ex-OSMster Kirsten van der Valk.

foto

Badmintonners in de return

14-12-06: Artikel - VAR (PDF, 364 kB).

OSM-J6 met Emma Rademakers, Jadine Smit, Tim Koenis, Erik de Beurs en Feye Hoekstra speelde de return tegen Leerdam. OSM-J5 speelde hun return tegen 't Slot, de nummer 1 van de poule met Eva Levelt, Lotte Bargerbos, Elano Nijkamp en wederom Tim Koenis, die inviel voor Lars de Graaf.

foto

Prima prestaties OSM badmintonners

19-10-06: Artikel - VAR (PDF, 619 kB).

Het team OSM-1 met Emy Eijkelkamp, Sietske Lammers, Martijn van Geelen en Ronald Kieft haalde met de nieuwe spelers Erik Pelgrim en Ellen Lemmers een mooi resultaat. OSM-J3 met Elmar de Bos, Davy Fung, Martijn Koenis, Kristel van der Blom en Sheralyn Kers ging als een speer tegen Badso uit Soesterberg.

foto

Mooi badminton en winst voor OSM

12-10-06: Artikel - VAR (PDF, 356 kB).

Het herenteam van Bart Lammers, Geert-Jan Fluitman, Jesper van Breugel en Winfred van Tienen wonnen in Loosdrecht. OSM-J3 met Kristel van der Blom, Sheralyn Kers, Davy Fung, Elmar de Bos en Martijn Koenis boekte met een 8-0 zege tegen ’t Slot uit Zeist. OSM-J6 met FEmma Rademaker, Jadine Smit, Erik de Beurs, Feye Hoekstra en Tim Koenis speelde tegen Amersfoort-J16.

foto

Weer winst voor OSM Human Awards

05-10-06: Artikel - VAR (PDF, 681 kB).

Weer winst voor OSM-2 met Cindy Galesloot, Mirjam Limbeek-Biezepol, Jeroen Bouma en Niels Eijkelkamp. Het jongste team met Charmain Klerks, Daphne van Amerongen, Lisanne Wiemelink en Gilles de Kock had het moeilijker.

foto

Human Award badmintonteam wint in hoofdklasse

28-09-06: Artikel - VAR (PDF, 398 kB).

Na 2 jaar promotie speelt het team met Cindy Galesloot, Mirjam Limbeek-Biezepol, Jeroen Bouma en Niels Eijkelkamp in de hoofdklasse tegen Houten1 en wint meteen met 5-3.

foto

OSM2 continueert promotie kansen

11-09-06: Artikel - VAR (PDF, 345 kB).

OSM-2 met Niels Eijkelkamp, Jeroen Bouma, Cindy Galesloot en Mirjam Limbeek-Biezepol wonnen knap tegen concurrent. En veel spanning bij OSM-J6 met Erik de Beurs, Feye Hoekstra, Tim Koenis, Emma Rademakers en Jadine Smit.

foto

Gratis racket en training

31-08-06: Artikel - VAR (PDF, 361 kB).

OSM heeft weer plaats voor nieuwe leden.

foto

Vier nieuwe clubkampioenen bij OSM

06-04-06: Artikel - VAR (PDF, 385 kB).

De clubkampioenen: bij de jeugd: Kim de Graaf en Martijn Koenis, bij de senioren: Sietske Lammers en Niels Eijkelkamp.

foto

Human AwarD team 1 promoveert en zoekt dames!

30-03-06: Artikel - VAR (PDF, 429 kB).

OSM-1 en OSM-2 promoveren, maar zijn wel op zoek naar dames voor het volgende seizoen.

foto

Voorjaarscompetitie badminton ook gestart

23-02-06: Artikel - VAR (PDF, 410 kB).

OSM doet met 7 teams mee. OSM-VJC1 wint met 8-0 van Iduna in de eerste ronde. Hun tweede wedstrijd tegen Ricochet werd een winst van 6-2. Veel 3-setters voor OSM-VJC2 in hun wedstrijd tegen Irene.

foto

OSM-badmintonjeugd weer sterk op Junior Masters

16-02-06: Artikel - VAR (PDF, 767 kB).

Yannic Smeets deed mee in enkel, dubbel en mix in de categorie onder 15 en haalde twee zilveren medailles. Kirsten van der Valk speelde in de categorie tot en met 13 jaar en haalde in het enkel en dubbel twee keer goud.

foto

Kampioen badminton

02-02-06: Artikel - VAR (PDF, 612 kB).

De kampioenswedstrijden van OSM-J4: Emma Rademaker, Feye Hoekstra, Lars de Graaf, Tim Koenis en Tim Timmer. En OSM-2: Ronald Kieft, Martijn van Geelen, Sietske Lammers en Cindy Galesloot.

foto

Badmintonners hebben winst mee

13-10-05: Artikel - VAR (PDF, 393 kB).

OSM-4 met Marida Löwik, Nadine Hagenbeek, Tjardy Esmeijer en Yannic Smeets speelde tegen het eerste van Woudenberg. OSM-5 met Cherelle Selles, Fineke Selles, Jeffrey Schijven en Rowin Niewerth won tegen Ricochet.

foto

Nederlands Kampioen Badminton bij OSM

02-06-05: Artikel - VAR (PDF, 349 kB).

Kirsten van der Valk is Nederlands Kampioen geworden door haar goede prestaties op de Junior Master toernooien. Yannic Smeets, Serastiano Metekohy en Esmee de Graaf zijn ook hoog geëindigd.

foto

OSM-badmintonjeugd sterk op internationaal Junior Masters

19-05-05: Artikel - VAR (PDF, 479 kB).

Bij BECA in Arnhem deden Yannic Smeets (t/m 13) en Kirsten van der Valk (t/m 11) mee aan het laatste Junior Master toernooi. Esmee de Graaf en Serastiano MeteKohy konden door blessures niet meedoen. Kirsten won met haar vaste mixdubbelpartner Vincent de Vries uit Arnhem de finale.

foto

Badminton voor iedereen

05-01-05: Artikel - VAR (PDF, 395 kB).

Goed voornemen: kom kennis maken met OSM op de open avonden en ochtenden.

foto

OSM badmintonjeugd in de prijzen op nationaal niveau

28-10-04: Artikel - VAR (PDF, 548 kB).

Aan het Junior Master circuit bij Duinwijck in Haarlem deden Esmee de Graaf, Kirsten van der Valk en Yannic Smeets mee. Yannic werd eerste in de herenenkel t/m 13 en Kirsten pakte twee bekers: eerste in de damesenkel én eerste in de mixdubbel t/m 11.

foto

Gratis Rackets

02-09-04: Artikel - VAR (PDF, 446 kB).

OSM badminton heeft weer plaats voor nieuwe leden in alle leeftijden.

foto

OSM badminton

22-01-04: Artikel - VAR (PDF, 444 kB).

OSM-2 (Emy Eijkelkamp, Sietske Lammers, Gill ten Hoor, Martijn van Geelen en Ronald Kieft) nog steeds 1e in de poule na de wedstrijd tegen RAP. OSM-1 (Cindy Galesloot, Mirjam Limbeek-Biezepol, Niels Eijkelkamp en Ton Schut) tegen Irene in Bilthoven. OSM-3 (Marian van Huussen, Marida Löwik, Arthur van der Heijden, Martin van Gorkom en Pim de Graaf) had het zwaar uit tegen Helios.

foto

OSM deelt badmintonrackets uit

08-01-04: Artikel - VAR (PDF, 329 kB).

OSM badminton organiseert open avonden met een aanbieding

foto

OSM badminton jeugd 6 op weg naar de top

18-12-03: Artikel - VAR (PDF, 393 kB).

OSM heeft 6 jeugdteams in de competitie. OSM-J3 leden hebben veel last van blessures. Afgelopen weekend stonden Esmee de Graaf, Kim Krommert, Whitley Vonk, Tjardy Esmeijer en Yannic Smeets toch voltallig aan de start tegen Apollo. OSM-J2 en OSM-J3 kunnen zich gaan opmaken voor hun 4e districtskampioenschap. OSM-J6 staat op een verdiende 2e plaats en Kim de Graaf, Kirsten van der Valk, Martijn Koenis en Pim Versteeg moesten naar Leusden.

foto

OSM-1 badminton wint van koploper

04-12-03: Artikel - VAR (PDF, 442 kB).

OSM-1 speelde tegen Breukelen met twee invallers: Ronald Kieft en Gill ten Hoor. Mirjam Biezepol en Cindy Galesloot wonnen veel, zodat het erg spannend wordt in hun poule. OSM-J5 moest helemaal in Nunspeet spelen tegen Hellas. Marley Lobregt en een Piet speelden een hoofdrol.

foto

Badmintonners sluiten de eerste helft goed af

27-11-03: Artikel - VAR (PDF, 798 kB).

Het OSM-J2 team van teamcaptain Yoeri Tersteeg kwam steeds met goede winstcijfers uit de strijd en staan bovenaan in de poule. OSM-2 (Emy Eijkelkamp, Sietske Lammers, Gill ten Hoor, Martijn van Geelen en Ronald Kieft) speelde de derby tegen Castellum met 4 partijen die in 3-setters eindigden. OSM-J3 (Esmee de Graaf, Kim Krommert, Whitley Vonk, Tjardy Esmeijer en Yannic Smeets) wonnen tegen Zeewally.

foto

OSM badminton vervult onmogelijk taak

20-11-03: Artikel - VAR (PDF, 319 kB).

Het nieuwe medium e-mail is succesvol ingezet om RTC-status te verwerven. Op de inhaaldag speelde OSM-J3 zonder de geblesseerde Tjardy Esmeijer. Met invaller Vincent de Waard stonden Esmee de Graaf, Kim Krommert en Yannic Smeets voor een lastige opgave tegen Fortissimo.

foto

Pindakaas voor OSM-J5 badminton

13-11-03: Artikel - VAR (PDF, 486 kB).

Voor OSM-J5 (Cherelle Selles, Nadine Hagenbeek, Robbin Spaan, Jelte Hoekstra, Marley Lobregt en Wouter Miltenburg) wsa het 'helaas pindakaas' tegen Hoogland. OSM-J3 won net met hulp van Davy Fung. OSM-J6 (Kim de Graaf, Kirsten van der Valk, Martijn Koenis en Pim Versteeg) speelde tegen Fortissimo en hier was het voor de bezoekers 'helaas pindakaas'. En OSM-J2 won eenvoudig met 8-0.

foto

OSM 2 badminton blijft aan de kop

30-10-03: Artikel - VAR (PDF, 614 kB).

Vier teams van OSM voeren hun poule aan. OSM-2 moest hun positie tegen Kwinkslag uit Vinkeveen verdedigen. Emy Eijkelkamp, Sietske Lammers, Gill ten Hoor, Martijn van Geelen en Ronald Kieft wonnen met 5-3. OSM-3 moest tegen de koploper. Marida Löwik won haar single met veel moeite. Invalster Ingrid Janssen won ook haar single. OSM-4 boekten hun eerste overwinning, Proficiat aan Bart Lammers, Frits Linden, Jeffrey Schijven en Jesper van Breugel. OSM-J3 speelde tegen Apollo in Ijsselstein. OSM-J6 met Kim de Graaf, Kirsten van der Valk, Martijn Koenis en Pim Versteeg konden een 8-0 overwinning bijschrijven.

foto

OSM-1 moet nog wennen

02-10-03: Artikel - VAR (PDF, 346 kB).

OSM-1: Cindy Galesloot, Mirjam Limbeek-Biezepol, Niels Eijkelkamp en Ton Schut speelden tegen Breukelen. OSM-2: Emy Eijkelkamp, Sietske Lammers, Gill ten Hoor, Martijn van Geelen en Ronald Kieft haalde weer een overwinning. OSM-5: Cherelle Selles, Nadine Hagenbeek, Robbin Spaan, Jelte Hoekstra, Marley Lobregt en Wouter Miltenburg speelden tegen Hellas uit Nunspeet naar een 7-1 overwinning.

foto

Voordelig kennismaken met OSM badminton

04-09-03: Artikel - VAR (PDF, 301 kB).

Het badmintonseizoen is weer gestart met 130 seniorleden en bijna 100 jeugdleden een nieuw seizoen. Er zijn leuke lidmaatschaps-aanbiedingen.

foto

Pech voor badmintonner

28-05-03: Artikel - VAR (PDF, 392 kB).

Yannic Smeets speelde op het slottoernooi van de Junior-Masters tegen spelers uit omringende landen. Op de clubkampioenschappen speelde Elmar de Bos tegen Marley Lobrecht. Daarna moest Marley Lobrecht tegen Jelte Hoekstra, die de finale won. Rowin Niewerth werd clubkampioen bij de jongens door te winnen van Joeri Tersteeg en Jeffrey Schijven. Whitley Vonk won een marathonpartij tegen Esmee de Graaf. Sandra van Rooijen werd kampioen bij de meisjes na winst op Mariska Tersteeg en Melissa Santosa. Bij de senioren werd Martijn van Geelen clubkampioen met Ronald Kieft als runner-up. Wilma Elsendoorn won de damesfinale van Marida Löwik.

foto

OSMer geplaatst voor Junior Master Finale

22-05-03: Artikel - VAR (PDF, 629 kB).

Yannic Smeets heeft zich geplaatst voor de Junior Master Finale. Ook Melissa Santosa, Gill ten Hoor, Tjardi Esmeijer en Joeri Tersteeg deden mee in het kwalificatietoernooi.

foto

Weer kampioen bij OSM badminton

24-04-03: Artikel - VAR (PDF, 382 kB).

Verslagen van kampioen OSM-VJC4 (José Eijkelkamp, Linda Elsendoorn, Gijs Eijgenstein en Hans Roberti), OSM-VJC2 met invaller Willemien van Schuppen, en bijna-kampioen OSM-VJC1 (Laura Eefting, Nel Coenders, Saskia van Rouveroy, Hans Eijkelkamp en Piet Elsendoorn).

foto

OSM levert eerste poulewinnar

10-04-03: Artikel - VAR (PDF, 577 kB).

OSM-VJC5 (Fardau Breshamer, Josephine Bart, Cor Zagers en Geert-Jan Fluitman) is al kampioen. OSM-VJC2 (Agaath den Elzen, Wilma Elsendoorn, Frans den Elzen en Gerben van den Bosch) behaalde een overwinning. En OSM-VJC6 (Noëlle Veldhuizen, Suzanne van Nieuwenhoven, Coert Verduin en Roel Karsten) had het zwaar.

foto

OSM weer zonder verlies

20-03-03: Artikel - VAR (PDF, 619 kB).

Verslag van OSM-VJC5 (Fardau Breshamer, Josephine Bart, Cor Zagers en Geert-Jan Fluitman), OSM-VJC4 (José Eijkelkamp, Linda Elsendoorn, Gijs Eijgenstein en Hans Roberti) en OSM-VJC3 (Ineke Spall, Ria Galesloot, Dik Veer en Joep Simons) met invaller Sandor Musto.

foto

OSM huldigt zijn jeugd

20-02-03: Artikel - VAR (PDF, 669 kB).

OSM-J3 (Joyce van Rooijen, Priscilla van Wakeren, Sandra van Rooijen, Joeri Tersteeg en Rowin Niewerth) en OSM-J4 (Kim Krommert, Melissa Santosa, Tjardy Esmeijer en Yannic Smeets) zijn voor het derde achtereenvolgende keer kampioen geworden. OSM-VJC4 (José Eijkelkamp, Linda Elsendoorn, Gijs Eijgenstein en Hans Roberti) speelde met invaller Janke Scharff. En een verslag van OMS-VJC6 (Noëlle Veldhuizen, Suzanne van Nieuwenhoven, Coert Verduin en Roel Karsten)

foto

OSM start VJK met 6 teams

06-02-03: Artikel - VAR (PDF, 317 kB).

Start van de VJK met een foto van Gerben van den Bosch, Agaath den Elzen, Frans den Elzen en Wilma Elsendoorn.

foto

OSM nu al 2 keer kampioen

16-01-03: Artikel - VAR (PDF, 298 kB).

OSM-J3 en J4 zijn nu al niet meer in te halen. OSM-J3 haalde hun 12e overwinning van dit seizoen. Teamcaptain Joeri Tersteeg opende het duel tegen Fortissimo uit Cothen. OSM-J4 speelde tegen DVS met een verassend sterke heer tegenover Yannic Smeets. Hij mixte samen met Melissa Santosa. Uiteindelijk sloten ze af met een 6-2 overwinning.

foto

Champagne bij OSM badminton

09-01-03: Artikel - VAR (PDF, 371 kB).

Met een knallend Champagne toernooi werd in 7 poules gestreden. Laura Eefting, Ineke Spall, Gerben van den Bosch, Martin van Gorkum, Ronald Kieft, Wouter Tengelaar en Peter Wesenaar waren de winnaars. Voorzitter Alexander van Leijenhorst genoot en complimenteerde de Technische Commissie.

foto

OSM promoot badminton

02-01-03: Artikel - VAR (PDF, 534 kB).

Er zijn twee open avonden in januari. Sportkleding en sportschoenen (zonder zwarte zool) meenemen om onder leiding van de trainers Piet Elsendoorn, John van Rooijen of Uun Santosa vrijblijvend een training te volgen

foto

OSM badminton jeugd blijft winnen

05-09-02: Artikel - VAR (PDF, 794 kB).

De jeugd doet het goed: Melissa Santosa, Sandra van Rooijen, Joyce van Rooijen, Kim Krommert, Joeri Tersteeg, Rowin Niewerth, Gill ten Hoor, Yannic Smeets en Tjardi Esmeijer speelden met succes op jeugdtoernooien. Met Uun Santosa aan het roer zijn 6 spelers uitgenodigd voor de districtstrainingen op Papendal.

foto

OSM breidt weer trainingen uit

05-09-02: Artikel - VAR (PDF, 518 kB).

Veel extra trainingsuren dankzij een groot trainersteam bestaande uit Uun Santosa, John van Rooijen, Piet Elsendoorn, Rob Smeets, Sietske Lammers en Erik Pelgrom.

foto

OSM opent badmintonseizoen

05-09-02: Artikel - VAR (PDF, 454 kB).

Er zijn weer open dagen om onder leiding van de trainers Uun Santosa, Rob Smeets, Sietske Lammers, Erik Pelgrom, Piet Elsendoorn, John van Rooijen of Uun Santosa zelf te spelen.

foto

Jeugdafdeling OSM badminton levert eerste kampioen af

24-01-02: Artikel - VAR (PDF, 836 kB).

OSM-J4 heeft de titel binnengehaald door nummer twee Zeewally uit Zeewolde met 7-1 te verslaan. Hierdoor gaan Yannic Smeets, Tjardy Esmeijer, Kim Krommert en Melissa Santosa naar de districtsfinale. OSM-J1 en J2 staan tweede, OSM-J3 is bijna kampioen.

foto

OSM badminton houdt open avonden

10-01-02: Artikel - VAR (PDF, 649 kB).

Er zijn weer open avonden om kennis te maken met de badminton sport.

foto

OSM badminton voor die goede voornemens

03-01-02: Artikel - VAR (PDF, 573 kB).

Uitnodiging voor de open dagen met trainers Uun Santosa en nieuwe jeugdtrainer Niels Eijkelkamp.

foto

Weer plaats voor jeugd bij OSM badminton

06-09-01: Artikel - VAR (PDF, 656 kB).

Oproep voor de open dagen in september 2001.

foto

Successen OSM badminton

18-08-01: Artikel - VAR (PDF, 353 kB).

Successen voor: OSM-1: José Loomans, Ruth van der Valk, Eric van Dam, Rob Stevens en Ruud Meijer wonnen in Utrecht. OSM-2: Ingrid Levelt, Mirjam Limbeek-Biezepol, Jeroen Bouma en Niels Eijkelkamp wonnen met invalster José Eijkelkamp. OSM-J2: Ellen Lemmens, Mariska Tersteeg, Gill ten Hoor en Mark Eijgenstein wonnen van Castellum. Ook OSM-J3 en OSM-J4 wonnen.

foto

OSM badminton timmert flink aan de weg

01-08-01: Artikel - VAR (PDF, 712 kB).

Trotse voorzitter Alexander van Leijenhorst ziet door de komst van Uun Santosa het niveau van OSM met sprongen stijgen.

foto

Succes OSM badminton bij voorjaarscompetitie

17-05-01: Artikel - VAR (PDF, 547 kB).

OSM-VJC3 met Hans Roberti, Linda Elsendoorn, Jose Eijkelkamp en Gijs Eijgenstein werd kampioen.

foto

Clubkampioenschappen OSM badminton

03-05-01: Artikel - VAR (PDF, 738 kB).

Verslag van de senioren clubkampioenschappen. De uitslagen: Herenenkel Eric van Dam (competitie) en Martijn van Geelen (vergevorderd). Damesenkel Marjolein Herweijer (competitie), Linda Elsendoorn (vergevorderd), Janke Scharff (gevorderd), Anneke Velthuijsen (beginner). Herendubbel Gerben van den Bosch/Sandor Musto (vergevorderd), Henny Hilhorst/Arthur van der Heijden (gevorderd). Damesdubbel Jose Loomans/Ruth van der Valk (competitie), Emy Eijkelkamp/Mariëlle van Velzen (vergevorderd). Gemengd dubbel: Rob Stevens/Mirjam Limbeek-Biezepol (competitie), Erik Pelgrim/Marjolein Herweijer (vergevorderd), Anne-Jet Bennink/Maarten Hoogcarspel (gevorderd).

foto

OSM badminton heerst over district

15-03-01: Artikel - VAR (PDF, 883 kB).

Op de districtskampioenen waren drie jeugdteams: OSM-J5 met Tjardy Esmeijer, Melissa Santosa, Laurens Scheurs, en Yannic Smeets werden districtskampioen. OSM-J4 met Joyce van Rooijen, Priscilla van Wakeren, Sandra van Rooijen, Joeri Tersteeg en Rowin Niewerth werd derde. OSM-J2 met Emy Eijkelkamp, Mariëlle van Velzen, Ramon Penners en Steven Velthuijsen werden ook districtskampioen door de finale met 9-1 te winnen.

foto

Goede resultaten OSM Badminton

15-02-01: Artikel - VAR (PDF, 548 kB).

OSM-2 haalde bij de senioren voor de tweede keer op rij de titel. Cindy Galesloot, Mirjam Limbeek-Biezepol, Niels Eijkelkamp en Peter Anthony strijden in Nijmegen verder op het eindtoernooi. De jeugdafdeling bloeit mede dankzij de inspanningen van trainer Uun Santosa. OSM mag zich officieus de beste regionale club noemen. Vijf teams waarvan vier kampioen en een team eervol tweede. Door VAR genomineerd voor Talent van het jaar 2001. Vier teams spelen voorjaarscompetitie. OSM-VJC1 begon goed dankzij invaller Martin van Gorkum voor Gerben van den Bosch.

foto

OSM blijft rackets weggeven

25-01-01: Artikel - VAR (PDF, 938 kB).

Secretaris Ronald Koenis kon tevreden terugkijken op de vele nieuwe enthousiaste mensen om zo’n introductieavond te kunnen aanbieden. Veel leden beginnen over twee weken al met een beginnerstraining.

foto

OSM badminton wijdt nieuwe hal in

11-01-01: Artikel - VAR (PDF, 1 MB).

De nieuwe OVVO-hal is in gebruik genomen. Met korte interviews van secretaris Ronald Koenis, Fardau Breshamer en Anton van Hemert.

foto

Kampioenkansen voor badmintonjeugd OSM

11-01-01: Artikel - VAR (PDF, 226 kB).

OSM-J5 (Kim Krommert, Melissa Santosa, Laurens Schreurs, Tjardy Esmeijer en Yannic Smeets) en ook OSM-J2 wonnen en liggen op koers voor het kampioenschap. De senioren van OSM-3 waren kansloos tegen Doorn met 8-0. Alleen Ronald Kieft met Sandor Musto konden een derde set afdwingen.

foto

Goede resultaten OSM badminton

04-01-01: Artikel - VAR (PDF, 268 kB).

OSM-J1, J2, J4 en J5 maken goede kansen om kampioen te worden dit seizoen en OSM-J2 is momenteel tweede. En bij de senioren ligt OSM-2 aan kop.

foto

OSM badminton nu ook in Maarssen-dorp

04-01-01: Artikel - VAR (PDF, 620 kB).

Uitnodiging voor de open avond in onder meer de gloednieuwe OVVO-hal.

foto

OSM badminton

21-12-00: Artikel - VAR (PDF, 198 kB).

OSM-2 (Cindy Galesloot, Mirjam Limbeek-Biezepol, Niels Eijkelkamp en Peter Anthony) heeft een nuttige zege geboekt tegen nummer 2 DDS uit Leerdam. OSM-3 verloor, maar invaller Piet Elsendoorn won zijn single. OSM-J5 won van Houten.

foto

Badmintonners OSM onderdak in OVVO-sporthal

21-12-00: Artikel - VAR (PDF, 942 kB).

Het bestuur van OSM: voorzitter Alexander van Leijenhorst, secretaris Ronald Koenis en penningmeester Martin van Gorkum hebben een overeenkomst bereikt met OVVO voor het gebruik van hun sporthal.

foto

Badmintonners OSM jubileren met kampioenen

10-11-00: Artikel - VAR (PDF, 840 kB).

Zowel bij de senioren als de jeugd waren er diverse kampioenen. OSM-2 werd als laatste ploeg in de bloemetjes gezet door OSM voorzitter Alexander van Leijenhorst. Teamcaptain Berend Zegers ontbrak. Peter Anthony, Cindy Galesloot en Mirjam Limbeek-Biezepol waren wel aanwezig.

foto

OSM badminton deelt rackets uit

07-09-00: Artikel - VAR (PDF, 376 kB).

Aankondiging van de open avonden. De gratis rackets worden gesponsord door Sportzaak 211 aan de Amsterdamsestraatweg 211.

foto

OSM opent spannend badmintonseizoen

31-08-00: Artikel - VAR (PDF, 713 kB).

Aankondiging open avonden en de samenwerking bij de nieuw te bouwen OVVO-hal.

foto

Winnaars laddercompetitie sportzaak 211 bij badmintonners OSM

31-05-00: Artikel - VAR (PDF, 922 kB).

Gedurende het hele seizoen kunnen mix-dubbels elkaar uitdagen om hoger op de ladder te komen. Het duo Agaath den Elzen en Gerben van den Bosch was het sterkst. De tweede plaats was voor Nel Coenders met Piet Elsendoorn en de derde voor Ineke Spall en Adriaan Beljaars. Ze kregen een aantal fraaie sportartikelen beschikbaar gesteld door sportzaak 211.

foto

Clubkampioenschappen bij OSM Badminton

27-04-00: Artikel - VAR (PDF, 935 kB).

Niels Eijkelkamp is clubkampioen. Met Sandor Musto won hij ook het herendubbel. Een categorie lager ging de titel naar Ton Ton en de dubbel naar Arthur van der Heiden en Henny Hilhorst. Mirjam Limbeek-Biezepol is clubkampioene. Met Cindy Galesloot won zij ook het damesdubbel. Bij de gevorderden won Agaath den Elzen het enkelspel en Karlijn Eijkelkamp en Laura Eefting de damesdubbel. Het beste gemengd dubbel was Hans Bosma met Willemien van Schuppen en bij de recreanten Wim Wieland en Monique Wieland. En OSM-VJC5 (teamcaptain Geert-Jan Fluitman) won hun laatste wedstrijd.

foto

Kampioenen bij OSM Badminton

13-04-00: Artikel - VAR (PDF, 1 MB).

Het bestuur moest weer enkele bossen bloemen kopen voor OSM-2 met Mirjam Limbeek-Biezepol, Cindy Galesloot, Peter Anthony en Niels Eijkelkamp. Ook bij de districtskampioenschappen in Arnhem waren ze de sterkste. OSM-VJC3 met Wilma Elsendoorn, Agaath den Elzen, Frans den Elzen en Gerben van den Bosch werden ongeslagen kampioen. Voor de clubkampioenschappen heeft Hans Bosma van de technische commissie weer een strak schema in elkaar gedraaid.

foto

Badmintonners OSM presteren wisselvallig

30-03-00: Artikel - VAR (PDF, 348 kB).

In de voorjaarscompetitie voor recreanten speelde OSM-VJC5 4-4 gelijk tegen Inter Nos, OSM-VJC2 verloor met 7-1 van koploper Barneveld. OSM-VJC3 is zeker van het kampioenschap. De formatie van teamcaptain Gerben van den Bosch was veruit de sterkste. Bij OSM-VJC5 zijn de krachtsverschillen klein volgens teamcaptain Geert-Jan Fluitman na drie zeges met 5-3. Inter Nos hield het team op 4-4 met Jolanda van Baak terug van een blessure. Bij OSM-VJC2, kansloos met 7-1 tegen Barneveld, wist Marjolein Schuppen een punt te pakken. Het krachtsverschil was te groot concludeerde teamcaptain Willem Bosch.

foto

Geslaagde jubileumdag Badmintonners OSM

23-03-00: Artikel - VAR (PDF, 693 kB).

Ter ere van het 25-jarig bestaan waren er in de ochtenduren Shuttle-lympische Spelen voor de jeugd. Voor de senioren was er een clinic met enkele Nederlandse topspelers onder wie OSM-trainer Uun Santosa met uitleg over verschillende technieken bij badminton. Afsluitend een feestavond in wijkcentrum ’t Schuurtje.

foto

Badmintonners OSM blijven winnen

16-03-00: Artikel - VAR (PDF, 386 kB).

OSM-VJC3 had geen probleem met het Baarnse Inside en won met teamcaptain Gerben van den Bosch met 8-0. OSM-VJC4 met teamcaptain Linda Elsendoorn had een dubbel programma tegen Irene en Leerdam. Beide duels werden gewonnen met 5-3 en 7-1. OSM-VJC5 wint alle wedstrijden met 5-3. Zaterdag 18 maart word de grote jubileumdag gehouden met diverse activiteiten. De dag wordt afgesloten met een feestavond. In de jubileumkrant staat de clubhistorie beschreven door alle voorzitters en de trainers John van Rooijen en Uun Santosa.

foto

Badmintonners OSM 1 spelen al 20 jaar samen Voorjaarscompetitie

09-03-00: Artikel - VAR (PDF, 1 MB).

OSM-VJC1 speelt al 20 jaar in dezelfde samenstelling met Adriaan Beljaars, Ineke Spall, Dick Veer en Ria Galesloot. Invaller Piet Elsendoorn was op dreef en won alle partijen. OSM-VJC2 verloor met aardige 3-setters bij Leusden, concludeerde teamcaptain Willem Bosch. OSM-VJC4 boekte tegen Vianen een 8-0 winst met invalster Saskia van Rouveroy. OSM-VJC3 had geen probleem met het Baarnse Inside en won met teamcaptain Gerben van den Bosch en invaller Hans Roberti met 8-0. Ze gaan halverwege ongeslagen aan de kop. OSM-VJC5, teamcaptain Geert-Jan Fluitman, won met 5-3.

foto

Successen voor jeugd OSM badmintonners

03-02-00: Artikel - VAR (PDF, 692 kB).

OSM-J2 met Erik Pelgrim, Martijn van Geelen, Marjolein Herweijer en Sietske Lammers werd ongeslagen kampioen. OSM-J1 en OSM-J3 eindigden heel knap als tweede. Bij de senioren werd OSM-2 kampioen. OSM-3 met teamcaptain Cor Zagers, verloor hun laatste partij, maar OSM-4 wist wel te winnen. Ook OSM-1 (José Loomans, Ruth van der Valk, Eric van Dam en Ruud Meijer) won nipt hun laatste partij en eindigde als derde

foto

Badmintonners OSM beginnen 2000 met zeges en champagne

13-01-00: Artikel - VAR (PDF, 315 kB).

Verslag van OSM-1 (José Loomans, Ruth van der Valk, Eric van Dam en Ruud Meijer) en OSM-2 (Cindy Galesloot, Mirjam Limbeek-Biezepol, Berend Seegers en Peter Anthony) met invallers Ronald Kieft en Ruud Dalhuisen. Voorzitter Alexander van Leijenhorst kondigt op het traditionele champagnetoernooi dat OSM badminton dit jaar 25 jaar bestaat.

foto

Legionellabesmetting komt hard aan

13-01-00: Artikel - VAR (PDF, 460 kB).

Artikel over het sluiten van de hal i.v.m. legionella met een reactie van voorzitter Alexander van Leijenhorst.

foto

Gemeente laat met onderzoek naar legionella Bisonsport

03-06-99: Artikel - VAR (PDF, 592 kB).

OSM kan niet meer in de Bisonhal spelen, maar nog wel in de Fazantenkamphal.

foto

Nog geen ziektegevallen na legionellabesmetting in sportcomplex Bisonsport

27-05-99: Artikel - VAR (PDF, 659 kB).

Alexander van Leijenhorst: OSM hoopt op een snelle heropening van de Bisonhal anders kunnen we het seizoen wel afschrijven.

foto

Sterke voorjaarscompetitie voor Badmintonners OSM

12-05-99: Artikel - VAR (PDF, 695 kB).

OSM-VJC3 (José Eijkelkamp, Linda Elsendoorn, Gijs Eijgenstein en John van Rooijen) en OSM-VJC4 (Agaath den Elzen, Wilma Elsendoorn, Frans den Elzen en Wim Wieland) zijn kampioen. OSM-VJC6 gaat volgend jaar door aldus teamcaptain Geert-Jan Fluitman.

foto

Veel kampioenen bij OSM Badminton

29-04-99: Artikel - VAR (PDF, 613 kB).

Verslag van de clubkampioenschappen met o.m. Ronald Koenis, Hans Eijkelkamp, John van Rooijen, Sandor Musto, Berend Zegers, Peter Anthony, Cor Zagers, Wilma Elzendoorn, Linda Elzendoorn, Yvonne Bol en clubkampioenen Niels Eijkelkamp en Mirjam Limbeek-Biezepol. Kampioensteams OSM-VJC3 (José Eijkelkamp, Linda Elsendoorn, Gijs Eijgenstein en John van Rooijen) en OSM-VJC4 (Agaath den Elzen, Wilma Elsendoorn, Frans den Elzen en Wim Wieland) zijn in de bloemen gezet.

foto

Dankbetuiging burgemeester

08-03-99: Artikel - gemeente Maarssen (PDF, 307 kB).

Dankbetuiging van de burgemeester voor het meespelen bij OSM.

foto

Burgemeester Schouwenaar op werkbezoek bij Badmintonners OSM

04-03-99: Artikel - VAR (PDF, 843 kB).

De burgemeester maakte een trainingsavond mee in Bisonspoor onder begeleiding van Alexander van Leijenhorst en Ronald Koenis. Verder verslagen van OSM-VJC4 (Agaath den Elzen, Wilma Elsendoorn, Frans den Elzen en Wim Wieland) met invalster Erna Jurgens. En OSM-VJC2: Alice van der Ley, Nel Coenders, Douwe van der Ley en Piet Elsendoorn.

foto

Badmintonners OSM 3 handhaven ongeslagen status

28-01-99: Artikel - VAR (PDF, 1 MB).

Verslag van weer een gewonnen wedstrijd van OSM-3 (Gerard Kieft, Niels Eijkelkamp, Ronald Kieft en Sandor Musto).

foto

Badmintonners OSM 3 kampioen met overwinning op Kan

21-01-99: Artikel - VAR (PDF, 404 kB).

OSM-3 (Gerard Kieft, Niels Eijkelkamp, Ronald Kieft en Sandor Musto) is kampioen. Een verslag van hun kampioenswedstrijd. En een verslag van OSM-2 (Mirjam Limbeek-Biezepol, Yvonne Bol, Cor Zagers en Peter Anthony) tegen de Kwinkslag.

foto

Badmintonners OSM beginnen jaar goed met champagnetoernooi

14-01-99: Artikel - VAR (PDF, 1 MB).

Verslag van het champagnetoernooi en van de wedstrijden van OSM-3 (Gerard Kieft, Niels Eijkelkamp, Ronald Kieft en Sandor Musto) en OSM-2 met invaller Berend Zegers.

foto

Badminton de leukste manier om die goede voornemens na te komen

07-01-99: Artikel - VAR (PDF, 344 kB).

Uitnodiging voor de open avonden met trainers Uun Santosa en John van Rooijen.

foto

OSM Badminton met vijf teams in competitie

17-09-98: Artikel - VAR (PDF, 717 kB).

Aankondiging van de eerste wedstrijden van het seizoen onder leiding van Uun Santosa. De teams: OSM-1: José Loomans, Ruth van der Valk, Bart Voncken en Ruud Meijer. OSM-2: Mirjam Limbeek-Biezepol, Yvonne Bol, Cor Zagers en Peter Anthony. OSM-3: Gerard Kieft, Niels Eijkelkamp, Ronald Kieft en Sandor Musto.

foto

Opening badmintonseizoen bij OSM

03-09-98: Artikel - VAR (PDF, 437 kB).

Uitnodiging voor de open dagen met de nieuwe toptrainer Uun Santosa.

foto

OSM Badminton trekt toptrainer aan

02-09-98: Artikel - Vechtstroom (PDF, 669 kB).

Uitnodiging voor de open dagen met de nieuwe toptrainer Uun Santosa en John van Rooijen.

foto

Kampioenen bij OSM Badminton

09-04-98: Artikel - VAR (PDF, 2 MB).

Verslag van de clubkampioenschappen met heel veel winnaars: Suzanne tengnagel, Corinne de Ruiter, Harm-Jan van Dijk, Harry Pelgrim, Gerard Kieft, Gerben van den Bosch, Ria Galesloot, Ineke Spall, Sander van Waay, José Eijkelkamp, Joep Simons, Ernst Buijtendijk, Erik van Esterik, Martijn Overzet, Mariëlle van Velzen, Steven Velthuijsen, Emy Eijkelkamp, Ramon Penners, Martijn van Geelen, Pim van Dommeren, Jesper van Breugel, Marijn Kieft, Ramli Somers en Pauline van de Bosch. En verslagen van OSM-VJC1 (Marleen Hermans, Yvonne Bol, Gerben van den Bosch en Martijn Overzet) met invalster Alice van der Ley. En OSM-VJC4 (José Eijkelkamp, Linda Elsendoorn, Hans Eijkelkamp, Harm Tersteeg en Jacques Valkenburg)

foto

Badmintonners OSM 1 starten nieuwe jaar met fraaie zege op Koto Misi

15-01-98: Artikel - VAR (PDF, 947 kB).

Verslagen van OSM-1: José Loomans, Ruth van der Valk, Bart Voncken en Ruud Meijer. OSM-2: Maria van Amstel, Thea Walta, Arthur Dres en Rob Smeets met invalster Alice Palyama. OSM-4: Agaath den Elzen, Yvonne Bol, Frans den Elzen en Gerben van den Bosch. OSM-5: Gerard Kieft, Niels Eijkelkamp, Rogier de Snoo en Sandor Musto.

foto

Eerste verlies badmintonners OSM 1

31-12-97: Artikel - VAR (PDF, 382 kB).

Wedstrijdverslagen van OSM-1 (José Loomans, Ruth van der Valk, Bart Voncken en Ruud Meijer), OSM-2 (Maria van Amstel, Thea Walta, Arthur Dres en Rob Smeets) met invallers Susan Albers en Ernst Buijtendijk, OSM-4 (Agaath den Elzen, Yvonne Bol, Frans den Elzen en Gerben van den Bosch) en OSM-5 (Gerard Kieft, Niels Eijkelkamp, Rogier de Snoo en Sandor Musto).

foto

OSM Badminton

04-12-97: Artikel - VAR (PDF, 1 MB).

Voorzitter Erik van Esterik presenteert een clubshirt ontworpen door Jolande van Kollenburg, Wilma Elsendoorn en José van der Kraan. Verslag van OSM-1 (José Loomans, Ruth van der Valk, Bart Voncken en Ruud Meijer), OSM-2 (Maria van Amstel, Thea Walta, Arthur Dres en Rob Smeets), OSM-5 (Gerard Kieft, Niels Eijkelkamp, Rogier de Snoo en Sandor Musto) en OSM-J1 (Emy Eijkelkamp, Mariëlle van Velzen, Ramon Penners en Steven Velthuijsen).

foto

Badmintonners OSM 1 en 3 dicht bij kampioenschap

06-02-97: Artikel - VAR (PDF, 815 kB).

Verslagen van OSM-3 (Maria van Amstel, Thea Walta, Arthur Dres, Ernst Buijtendijk, Martin van Gorkom en Rob Smeets), OSM-4 (Alice Palyama, Pia Stäbler, Gerard Kieft en Sandor Musto), OSM-1 (José Loomans, Ruth van der Valk, Bart Voncken en Ruud Meijer), OSM-5 (Agaath den Elzen, Yvonne Bol, Frans den Elzen en Remco den Elzen) met invalster Alice van der Ley. En de aankondiging van de voorjaarscompetitie met teamcaptains Agaath den Elzen en Adriaan Beljaars.

foto

Badmintonners OSM 1 en 3 blijven winnen

17-10-96: Artikel - VAR (PDF, 373 kB).

Verslagen van: OSM-1: José Loomans, Ruth van der Valk, Bart Voncken en Ruud Meijer. OSM-3: Maria van Amstel, Thea Walta, Arthur Dres, Ernst Buijtendijk, Martin van Gorkom en Rob Smeets OSM-5: Agaath den Elzen, Yvonne Bol, Frans den Elzen en Remco den Elzen met invalster Alice van der Ley.

foto

Badmintonners OSM 1 starten met zege

10-10-96: Artikel - VAR (PDF, 450 kB).

Verslagen van: OSM-1: José Loomans, Ruth van der Valk, Bart Voncken en Ruud Meijer. OSM-2: Cindy Galesloot, Linda Schipper, Dennis van Thoor, Jochem Steman en Norman van de Brug. OSM-4: Alice Palyama, Pia Stäbler, Gerard Kieft en Sandor Musto met invalster José Eijkelkamp. OSM-5: Agaath den Elzen, Yvonne Bol, Frans den Elzen en Remco den Elzen.

foto

Opening badmintonseizoen OSM topdemonstratie

29-08-96: Artikel - VAR (PDF, 607 kB).

Uitnodiging voor de open dagen met een spectaculaire demonstratie van de clubkampioen en de trainer.

foto

Wisselende resultaten OSM Badminton

02-01-96: Artikel - VAR (PDF, 482 kB).

Verslagen van OSM-2 (José Loomans, Ruth van der Valk, Bart Voncken en Ruud Meijer), OSM-3 (Cindy Galesloot, Mirjam Limbeek-Biezepol, Dennis van Thoor en Dick van Dam), OSM-4 (Maria van Amstel, Thea Walta, Arthur Dres en Sandor Musto), OSM-5 (Agaath den Elzen, Yvonne Bol, Frans den Elzen en Remco den Elzen), OSM-J2 (Monique Fokker, Vanessa Simons, Eric van der Valk en Niels Eijkelkamp) en OSM-J1 (Linda Schipper, Sabina Wouda, Jochem Steman, Matthijs de Rooy en Niels de Leeuw).

foto

Badmintonners OSM 2 blijven winnen

07-12-95: Artikel - VAR (PDF, 724 kB).

Verslagen van: OSM-2: José Loomans, Ruth van der Valk, Bart Voncken en Ruud Meijer. OSM-3: Cindy Galesloot, Mirjam Limbeek-Biezepol, Dennis van Thoor en Dick van Dam. OSM-4: Maria van Amstel, Thea Walta, Arthur Dres en Sandor Musto. OSM-5: Agaath den Elzen, Yvonne Bol, Frans den Elzen en Remco den Elzen. OSM-6: Erik van Esterik, Geert-Jan Fluitman, Gerard Kieft, Krist Plaizier en Peter Anthony. OSM-J2: Monique Fokker, Vanessa Simons, Eric van der Valk en Niels Eijkelkamp.

foto

OSM Badmintonners Beljaars en Boogmans door bond onderscheiden

30-11-95: Artikel - VAR (PDF, 914 kB).

Adriaan Beljaars en Marianne Boogmans zijn door nieuwe voorzitter Erik van Esterik benoemd tot erelid en door de Nederlandse Badmintonbond ook onderscheiden met een bronzen speld.

foto

Badmintonners OSM 5 gered door dames. Puntendeling tegen De Kwinkslag

16-11-95: Artikel - VAR (PDF, 741 kB).

Verslag van: OSM-5: Agaath den Elzen, Yvonne Bol, Frans den Elzen en Remco den Elzen OSM-1: Sandra Galesloot, Tessa Wempe, Norman van de Brug en René Stokman, met invallers Dick van Dam en Thea Walta. OSM-3: Cindy Galesloot, Mirjam Limbeek-Biezepol, Dennis van Thoor en Dick van Dam. OSM-4: Maria van Amstel, Thea Walta, Arthur Dres en Sandor Musto met invaller Ernst Buitendijk. OSM-J1: Linda Schipper, Sabina Wouda, Jochem Steman, Matthijs de Rooy en Niels de Leeuw. OSM-J2: Monique Fokker, Vanessa Simons, Eric van der Valk en Niels Eijkelkamp.

foto

Badmintonners OSM 3 verliezen van Breukelen

09-11-95: Artikel - VAR (PDF, 625 kB).

Verslagen van: OSM-3: Cindy Galesloot, Mirjam Limbeek-Biezepol, Dennis van Thoor en Dick van Dam. OSM-1: Sandra Galesloot, Tessa Wempe, Norman van de Brug en René Stokman met invallers Alice Palyama en Marc Neijenhuis. OSM-4: Maria van Amstel, Thea Walta, Arthur Dres en Sandor Musto. OSM-5: Agaath den Elzen, Yvonne Bol, Frans den Elzen en Remco den Elzen.

foto

Bisonbar blijft voorlopig onveranderd

09-11-95: Artikel - VAR (PDF, 807 kB).

Nico Lubbers heeft de horeca-voorziening bij het zwembad en sporthal overgenomen van Erik Meurs.

foto

Badmintonners OSM 2 verliezen net van mede-koploper Kromme Rijnstreek

03-11-95: Artikel - VAR (PDF, 435 kB).

Verslagen van: OSM-2: José Loomans, Ruth van der Valk, Bart Voncken en Ruud Meijer. OSM-5: Agaath den Elzen, Yvonne Bol, Frans den Elzen en Remco den Elzen. OSM-1: Sandra Galesloot, Tessa Wempe, Norman van de Brug en René Stokman. OSM-3: Cindy Galesloot, Mirjam Limbeek-Biezepol, Dennis van Thoor en Dick van Dam. OSM-J2: Monique Fokker, Vanessa Simons, Eric van der Valk en Niels Eijkelkamp.

foto

Bisonbar over in andere handen

02-11-95: Artikel - VAR (PDF, 553 kB).

In april 1991 nam Erik Meursen de pacht van de Bisonbar over van Adri Huusen. Nu neemt Nico Lubbers de Bisonbar over.

foto

OSM 2 blijft koploper ondanks puntverlies tegen Kwinkslag

26-10-95: Artikel - VAR (PDF, 791 kB).

Verslagen van: OSM-2: José Loomans, Ruth van der Valk, Bart Voncken en Ruud Meijer. OSM-1: Sandra Galesloot, Tessa Wempe, Norman van de Brug en René Stokman met invalster Jose Loomans. OSM-4: Maria van Amstel, Thea Walta, Arthur Dres en Sandor Musto. OSM-5: Agaath den Elzen, Yvonne Bol, Frans den Elzen en Remco den Elzen met invalster Alice van der Ley.

foto

19950406 - Kampioenen 1995 van OSM-Badminton bekend

06-04-95: Artikel - VAR (PDF, 462 kB).

Verslag kampioenschappen met de jeugdspelers: Jochem Steman, Niels Eijkelkamp, Linda Schipper, Sabina Wouda, Matthijs de Rooy, Eric van der Valk, Vanessa Simons, Monique Fokker, Bas van Velzen, Niels de Leeuw, Femke van der Leij, Christa Strooij, Bart Kooijman, Stefan Priem, Katrien Redeke, Christine Steenstra, Mariëlle van Velzen, Daniël Zouteriks, Mark Pelgrim, Erik Pelgrim, Michiel Kemeling, Ivo Bleijenberg, Emile Ijsendoorn, Bas Berkel, Rob Grootendorst. Bij de senioren: Ernst Buytendijk, René Stokman, Tessa Wempe, José Loomans, Norman van de Brug, Bart Voncken, Ruud Meijers, Sandra Galesloot, Thea Walta, Maria van Amstel, Radna Spall, Adriaan Beljaars, Robert Pastoor, Ineke Spall, Erna Jurgens, Leon Dufrasnes, Ben Lockhorn, Henk Braxhoofden, Joep Simons, Renske Legerstee, Ria Galesloot, José Eijkelkamap, Gerard Kieft, Cor Zagers, Douwe van der Ley, Ronald Koenis, Anne Jet Hoogcarspel en Alice van der Ley.

foto

Voorjaarscompetitie badminton OSM 8 nog ongeslagen

09-03-95: Artikel - VAR (PDF, 932 kB).

Verslagen van OSM-VJC8: AnneJet Bennink, Martha Dijkstra, Cor Zagers, Erik van Esterik en Gerard Kieft. OSM-2: Erna Jurgens, Marianne Boogmans, Gijs Eijgenstein en John van Rooijen met invalster José Eijkelkamp.