image

2007-09-21: Nieuws van de Technische commissie voor senioren recreanten.

De VJK gaat weer vanaf half januari van start. U kunt zich opgeven voor deze competitie tot 10 november.

De VJK is met name voor beginners een uitstekende gelegenheid om wat uitgebreider met badminton kennis te maken. Door eens tegen andere verenigingen te spelen doe je enorm veel ervaring op. Uiteraard verwachten wij ook weer de inschrijvingen van onze oudgedienden.


In totaal worden er 8 wedstrijden gespeeld in de periode van half januari tot half mei, vier uit en vier thuis. De thuiswedstrijden worden op maandagavond in de OVVO-hal gespeeld van 20:00 tot 24:00. Een wedstrijd bestaat uit 8 partijen, twee maal een heren enkel, twee maal een dames enkel, een herendubbel en een damesdubbel en twee maal een gemengd dubbel. Een team bestaat uit minimaal 2 heren en 2 dames. Opgave per team is mogelijk, evenals individueel. Met het oog op de indeling, die door de bond wordt geregeld, is het van belang dat een team uit gelijkwaardige spelers bestaat. Het is namelijk voor de bond onmogelijk om in te schatten, waar een "gemengd" team moet worden ingedeeld, als men de spelers niet kent. Het moet niet zo zijn dat men iedere wedstrijd van de baan wordt geveegd of dat men dat met de tegenstander kan doen. Daar heb je geen plezier in en je leert er niets van. Ga dus op zoek naar spelers van je eigen niveau om een team samen te stellen. Verder is het ook mogelijk om je als reserve aan te melden voor "nood" gevallen.


Deelnemers aan de reguliere najaarscompetitie kunnen inschrijven mits ze niet hoger gespeeld hebben dan 3e klasse.


Voor meer inlichtingen kun je terecht bij Piet Elsendoorn.


Uiterste inschrijfdatum is 10 november 2007. Kosten voor deelname (bondsbijdrage) zijn ongeveer 20 euro per team, direct te voldoen bij inschrijving.


Download hier het VJK inschrijfformulier

Plaats je reactie onder dit bericht