image

2017-10-29: Nieuws van de Technische commissie voor senioren recreanten.

Op donderdag 23 november vanaf 20:30 is het weer zover: dan begint het SIT-toernooi. Iedereen is welkom en mag een introducé meenemen!

Elk jaar hoort de organisatie weer hetzelfde; mensen vinden het zo jammer dat ze niet op tijd zagen dat dit leuke toernooi er weer aankwam. Want dan hadden ze zeker die ene persoon meegevraagd. Stop met wat je aan het doen was! Contacteer nú die ene persoon en vraag of hij/zij met je mee gaat naar de Safari-hal op 23 november. Het maakt niet uit wie die ene persoon is; het kan een vriend, je buurvrouw, familie of desnoods een wildvreemde zijn die je af en toe op straat tegenkomt. Met deze persoon speel je dan de hele avond als een koppel tegen de andere koppels.
Dit toernooi gaat puur om de gezelligheid! Dus het maakt niet uit of de persoon die jij uitnodigt nog nooit eerder badminton gespeeld heeft.


Alle aanwezige OSM'ers die toch geen introducé hebben kunnen vinden deelt de TC als koppels in. Het niet hebben van een introducé is dus geen reden om niet te komen. Al is het natuurlijk leuker als je wél iemand meebrengt.
Inschrijven vooraf is niet nodig, dat kan bij aanvang van het toernooi bij de wedstrijdtafel.


Graag tot ziens op de 23e!


De TC

Plaats je reactie onder dit bericht