image

2017-11-28: Nieuws van het Bestuur voor senioren.

Verslag van het altijd gezellige Senioren Invitatie Toernooi

Het jaarlijkse invitatietoernooi bij OSM Badminton vond deze keer plaats op donderdag 23 november. Ook dit jaar hadden een aantal leden weer iemand meegebracht. Een leuke manier om vrienden, familie etc. eens kennis te laten maken met “jouw sport”. En wie er meegenomen wordt kan behoorlijk variëren. Zo had Ronald iemand meegenomen via de AH-actie. Gerben had de potentieel aanstaande schoonvader van zijn dochter meegenomen (ja, daar moet vast even over nagedacht worden) en Michael had iemand meegenomen omdat hij verder geen vrienden heeft (letterlijke woorden van zijn gaste, dus mag gepubliceerd worden). Dus voor volgend jaar weet nu iedereen dat je het zo gek niet kunt bedenken; iedereen is welkom!
Zo kwam ook Sjoerd Groneschild binnenwandelen. Sjoerd is ex-OSM lid en besloot deze avond weer eens gezellig mee te komen doen bij OSM. Voor voorzitter Marida Löwik was het geen moeilijke beslissing om deze ervaren speler aan beginnend OSM lid Cindy te koppelen.
De overige leden die dit jaar niet zo snel iemand hadden kunnen vinden om mee te nemen werden aan elkaar gekoppeld als eveneens “vaste dubbels”. En in deze combinaties werden er 6 partijen van 11 minuten gespeeld. Ervaren lid Arthur van der Heijden kwam wat laat binnenwandelen maar dit bleek achteraf allemaal goed uit te komen. Als een soort vliegende kiep (of vliegende shuttle, zo je wilt) viel Arthur in bij blessures en mensen die wat eerder wilden stoppen. Bedankt Arthur!
Na 6 rondes gespeeld te hebben, waarbij opviel dat de partijen stukken spannender waren dan in het jaar daarvoor, werd het tijd voor de prijsuitreiking.
Marida begon met het uitreiken van de aanmoedigingsprijs. Ondanks dat de uitslagen niet heel ver uit elkaar lagen was er toch één koppel met de laagste score.


En omdat het gedurende de avond was opgevallen dat er op de banen waar dit koppel speelde ook het meeste gelach te horen was heeft de jury unaniem besloten dat Marleen en haar gast Karin deze avond de aanmoedigingsprijs verdienden!
Plaats 2 ging naar ons ex-lid Sjoerd samen met een van onze nieuwste leden Cindy!
En de eerste plaats ging naar Gerben en zijn gast Ruben, die hebben laten zien dat fanatiek zijn uitstekend gecombineerd kan worden met heel veel plezier hebben.


Volgend jaar hopen we dat nog veel meer leden een niet-lid meebrengen! Marida heeft zich in ieder geval al voorgenomen om volgend jaar het goede voorbeeld te geven en dan écht zelf ook iemand mee te brengen.

Graag tot volgend jaar bij dit altijd mega-gezellige toernooi!

Alle foto's van het toernooi zijn in het fotoalbum te zien.

Plaats je reactie onder dit bericht