image

Inschrijven gestart voor de VJC 2018

2017-11-29: Nieuws van de Technische commissie voor senioren competitie.

De Voorjaarscompetitie gaat vanaf half januari 2018 van start. Je kan je opgeven voor deze competitie tot uiterlijk 13 december 2017.

De VJC is met name voor beginners een uitstekende gelegenheid om wat uitgebreider met badminton kennis te maken. Door eens tegen andere verenigingen te spelen doe je enorm veel ervaring op. Uiteraard verwachten wij ook weer de inschrijvingen van onze oudgedienden.


In totaal worden er acht wedstrijden gespeeld in de periode van half januari - half mei, vier uit en vier thuis. De thuiswedstrijden worden op donderdagavond in de Safari-hal gespeeld van 20:30 tot 22:30/23:00 (afhankelijk van het aantal thuisspelende teams). Een gemengd team bestaat uit minimaal 2 heren en 2 dames (vanaf 16 jaar). Een wedstrijd bestaat uit 8 partijen: twee maal een herenenkel, twee maal een damesenkel, een herendubbel en een damesdubbel en twee maal een gemengd dubbel. Een herenteam bestaat uit minimaal 4 heren en zij spelen 4 enkelpartijen en 4 dubbels.


Opgave per team is mogelijk, maar ook individueel en daarnaast kan je je als reserve aanmelden om in te vallen als een lid van een VJC-team een keer niet kan spelen. Met het oog op de indeling, die door de bond wordt geregeld, is het van belang dat een team uit gelijkwaardige spelers bestaat. Het moet niet zo zijn dat de ene speler iedere wedstrijd van de baan wordt geveegd of dat de ander dat met de tegenstander kan doen. Daar heb je geen plezier in en je leert er niets van. Ga dus op zoek naar spelers van je eigen niveau om een team samen te stellen. Voor het opgeven moet de volgorde overeenkomen met de speelsterkte, sterkste speler bovenaan.


Uiterste inschrijfdatum voor de bond is 15 december 2017, maar ik zou graag uiterlijk 13 december de inschrijvingen ontvangen hebben. Kosten voor deelname (bondsbijdrage) zijn € 41,00 per team, direct te voldoen bij inschrijving. Aanmelding en betaling (of inlichtingen) bij Gerben van den Bosch. Heb je nog vragen? Spreek me aan in de zaal of gebruik de contactpagina om het formulier in te vullen.


Met vriendelijke groet,
Gerben van den Bosch
Recreantencompetitieleider OSM Badminton

Plaats je reactie onder dit bericht