image

2017-12-01: Nieuws van het Bestuur voor iedereen.

Deze expositie is in de Safarihal te zien.


Bij OSM badminton hebben we niet alleen een sporthart maar proberen we ons ook open te stellen voor kunst en cultuur. Iets wat prima samengaat.
Voormalig OSM-lid en kunstenaar Sjoerd Groneschild nam na zijn laatste kunststudie exchange in Kyoto (Japan) contact op met OSM met het aanbod dat hij namens onze vereniging een kleinschalige expositie kon houden in een van de sporthallen.
Het bestuur heeft uiteraard ingestemd met dit voorstel waarna contact opgenomen werd met Patrick Vergeer van Sportfondsen Stichtse Vecht met de vraag of zij bereid waren om ruimte beschikbaar te stellen voor deze expositie. Gelukkig stemden ook zij toe en konden zij de centrale hal van de Safari hal te Maarssen ter beschikking stellen.


En zo kwam het dat op een koude donderdagmiddag voorzitter Marida Löwik met een geleend bestelbusje naar de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht toog om daar de expositie te helpen verhuizen naar de Safarihal. Na wat passen en meten kon alles in één keer meegenomen worden gelukkig.


Bij aankomst bij de hal stond Patrick Vergeer hen al op te wachten en werd er een mooi plekje in de centrale hal gevonden om een en ander neer te zetten. Toen Sjoerd de papieren bescherming van de stellages had verwijderd werd meteen duidelijk dat deze expositie absoluut de nodige aandacht zal gaan trekken. Toevallige voorbijgangers bleven meteen al staan om een en ander van dichtbij te kunnen bekijken.


Wij als OSM Badminton zijn blij dat wij Sjoerd hierbij een helpende hand hebben kunnen bieden.


Geïnteresseerd geraakt in deze jonge kunstenaar? Meer informatie vind je op www.sjoerdgroneschild.com.


Vindt jouw sportclub het misschien ook leuk om een dergelijke expositie over jouw sport in de sporthal te hebben? Ook hiervoor kun je natuurlijk contact opnemen met Sjoerd via bovengenoemde website.


Via deze weg nog een extra bedankje voor Autobedrijf Taris www.autofirst-taris.nl voor het gratis ter beschikking stellen van hun bestelauto voor dit goede doel. Overigens kan de voorzitter dit bedrijf van harte aanbevelen voor al uw auto-onderhoud.


Meer foto's van de expositie zijn in het fotoalbum te zien.
De expositie zal nog tot ongeveer 15 december te zien zijn in de centrale hal van Sporthal MFA Safari (Bisonspoor 237, 3605 JM Maarssen).
We zijn uiteraard erg benieuwd naar jullie reacties op deze expositie, dus laat vooral even een berichtje achter onder dit nieuwsbericht.


Reacties

Sjoerd Groneschild reageerde op 10 december 2017 om 10:07 met:

Bedankt voor je reactie, Ronald! Graag had ik vandaag langs willen komen op de competitiewedstrijden om geinteresseerden persoonlijk te spreken en her en der vragen te beantwoorden, wat door de Code Oranje helaas misgelopen is. Donderdag neem ik het weer mee terug en in de tussentijd wacht ik op reactie van de volgende geinteresseerde vereniging :)


Ronald Koenis reageerde op 3 december 2017 om 14:13 met:

Ik was onder de indruk van de opstelling. Ik had de stukken al eerder gezien en op deze manier gepresenteerd zag het er top uit!


Plaats je reactie onder dit bericht