image

2017-12-21: Nieuws van het Bestuur voor iedereen.

Goede voornemens voor 2018? Dan is badminton een prima keuze, het is intensief sporten met plezier. In januari zijn er open dagen en als je dan lid wordt, is er een speciaal actie-aanbod.

Veel mensen denken bij badminton enkel aan het shuttletje overslaan op de camping. Tellen tot hoeveel je komt: achtennegentig, negenennegentig, honderd!!! Maar badminton is meer, veel meer. Het is de snelste racketsport ter wereld en zeer goed voor de conditie. Badminton is een flitsende sport, een sport waarbij gezweet kan worden, een gezonde sport, een sociale sport, een volwassen sport, een olympische sport, een eigentijdse sport en bovendien een sport die snel te leren is. OSM Badminton is de grootste badmintonvereniging in Stichtse Vecht. De 200 badmintonners sporten op bijna elke dag van de week in de sporthallen van Maarssen-Dorp en Maarssenbroek. Het niveau varieert: het eerste competitieteam speelt in de hoofdklasse, maar er zijn ook puur recreatieve badmintonners die elke week langskomen voor een leuke en gezellige badmintonavond.


Badminton is sporten met plezier voor alle leeftijden. Vanaf een jaar of 6 kunnen kinderen het oppakken en onze oudste badmintonner is inmiddels over de 80. Binnenkort zijn er open dagen en komen we met een speciaal actiepakket. Nieuwsgierig? Kom vrijblijvend kijken op de open dagen.


Jeugd
De jeugd van OSM (van 6 tot 18 jaar) speelt elke zaterdagochtend in de Safari-hal in Bisonspoor. Ze krijgen een training van Geert-Jan Fluitman, één van de vele trainers van OSM, en er is gelegenheid om wedstrijdjes te spelen. Gedurende het seizoen organiseren we diverse toernooien voor de jeugd, zoals het Sinterklaas- en Oliebollentoernooi. En tijdens de clubkampioenschappen maakt iedereen kans op een prijs, dankzij de vele verschillende poules waarin gespeeld kan worden. Talentvolle en ambitieuze jeugdspelers kunnen op woensdag- en vrijdagavond extra trainingen volgen op verschillende niveaus en meedoen aan de regionale competitie, die van september tot en met januari gespeeld wordt.


Open ochtend
Kinderen die willen ontdekken hoe leuk badminton is, zijn van harte welkom op de open ochtend op zaterdag 13 januari in de Safari-hal, om 8.30 uur voor jeugd tot en met 12 jaar en om 9.45 uur voor jeugd van 13 tot 18 jaar. Beide groepen krijgen een korte inleiding over badminton en gaan daarna snel aan de slag onder begeleiding van onze trainers. Je hebt alleen gymkleding nodig, de vereniging zorgt voor rackets en shuttles. Kun je niet op deze open dag, dan mag je natuurlijk ook op een gewone speeldag komen. Het is dan wel handig dat je even een afspraak via onze website maakt, zodat we weten dat je komt.


Volwassenen
De speelavonden voor volwassenen zijn op maandag in de OVVO-hal en op donderdag in de Safari-hal. Kan je een keer op de ene dag niet, dan ga je gewoon een paar dagen later. Of je komt op beide avonden spelen, nog beter! Door ons uitgebalanceerde labelsysteem kunnen mensen die alleen komen, snel en zonder problemen meespelen. Op deze avonden zijn ook trainingen te volgen die zich richten op de beginnende en recreatieve spelers. Voor de competatieve spelers geeft de bekende trainer Uun Santosa pittige trainingen op woensdag- en vrijdagavond. Behalve de speelavonden en trainingen organiseert de vereniging diverse toernooien voor haar leden. Zo zijn er ruimschoots mogelijkheden om deze leuke sport te beoefenen en is er voor elk wat wils.


Open avonden
OSM Badminton organiseert twee open avonden voor volwassenen: op donderdag 11 januari in de Safari-hal en op maandag 15 januari in de OVVO-hal. Beide avonden beginnen om 20.30 uur met een korte inleiding over badminton en onze vereniging. Als je sportkleding en -schoenen meeneemt, kan je direct meespelen onder leiding van een van onze vele trainers. Wij zorgen voor rackets en alle andere benodigdheden.


Actiepakket
OSM badminton begint het jaar met een magnifiek aanbod: een gratis racket! Het racket krijgen de volwassenen samen met de beginnerscursus én de contributie tot juli én het inschrijfgeld voor het actiebedrag van 180 euro. Voor de jeugd geldt een soortgelijk aanbod: voor slechts 120 euro krijgen ze het racket en kunnen ze een half jaar elke zaterdag trainen en spelen. OSM doet ook mee voor de U-pas en geeft aan U-pashouders een grote korting, die bij kinderen zo ver kan oplopen dat die niets hoeven te betalen! Op de open dagen leggen we je vrijblijvend alles uit. Kan je niet op een van de genoemde dagen, dan zijn er voldoende andere mogelijkheden om een keer te komen kijken of proefspelen.

Plaats je reactie onder dit bericht