image

2017-12-26: Nieuws van de Jeugdcommissie voor iedereen.

Voor de jeugd en daarna voor de senioren is een kersttoernooi georganiseerd.

Kerst-toernooi junioren en senioren van de vrijdag groep:


Op de laatste vrijdagtraining van het jaar hebben wij een kerst-toernooi georganiseerd om het jaar op een gezellige manier af te sluiten. Irmgard van Moorselaar en Jaron Klerks hebben achter de tafel geholpen en Pieter van Moorselaar en Dave Tse hebben op de baan geholpen. De trainers Uun en Elano hebben ook meegespeeld. Het was heel bijzonder om de trainer als speelpartner te mogen hebben.
We hebben iedereen met elkaar laten spelen in wisselende dubbels in sets van 8 minuten per ronde.


Na 7 ronden gespeeld te hebben zijn de winnaars:
1e: Daisy Tang
2e: Carlijn Huibers
3e: Jasper Vrij
De aanmoedigingsprijs was voor: Jacky-Dean Schouteten
Aan het einde van de jeugdtraining en voor het begin van de seniorentraining was het een mooi moment om de trainers voor hun leerzame trainingen te bedanken met een gezamenlijk kado van beide groepen. Julie de Kock en Ingeborg Steen hebben Uun Santosa en Elano Nijkamp een grote kerstster en een kadobon aangeboden.
Ook mochten de groepsfoto's dit keer niet ontbreken. Eerst is een foto gemaakt van de jeugd. Daarna is een foto met alle seniorspelers gemaakt. En tot slot is een overzichtsfoto met iedereen gemaakt. Alle foto’s zijn in het fotoalbum te zien:

Deel 2 van de avond kon nu beginnen. Met kerstmuziek op de achtergrond en in een goede bui gingen de senioren spelen in hetzelfde systeem ingedeeld als bij de jeugd. Ook dit keer hebben de trainers weer mee gespeeld. Dit keer moesten ze wel iets harder werken dan bij de jeugd.


De prijzen gingen na 7 ronden naar:
1e: Michael van der Valk
2e: Mieke Groen
3e: Jaron Klerks


Wij kunnen op een relaxed en super geslaagde avond met veel lachende spelers terug kijken.


Wij willen iedereen nog prettige kerstdagen en een goede jaarwisseling wensen. Tot 2018!


Plaats je reactie onder dit bericht