image

2018-01-05: Nieuws van de Technische commissie voor senioren recreanten.

Het LRTT is een jaarlijks groots evenement dat specifiek wordt georganiseerd voor de recreanten van Badminton Nederland.

Beste sportvrienden,


Op zaterdag 10 maart 2018 vindt in Arnhem het altijd gezellige Landelijk Recreanten Team Toernooi van Badminton Nederland plaats. Kijk op LRTT website voor meer informatie.


Het zou leuk zijn om wederom met een grote groep van OSM deel te nemen. Ik verzoek jullie zo spoedig mogelijk aan te geven of jullie mee gaan. De deadline voor de inschrijving is 10 februari 2018, maar ik wil het liefst deze maand de inschrijvingen nog insturen, omdat dit toernooi populair is en we al eens eerder te laat waren met aanmelden.


Je kunt je individueel, maar ook als team (minstens twee heren en twee dames) bij mij opgeven. Kosten voor dit toernooi bedragen € 42,50 per team (± €11 per persoon).


Voor degenen die het toernooi nog niet kennen, volgt hier een korte uitleg:
Het Landelijk Recreanten Team Toernooi (LRTT) is een jaarlijks groots evenement dat specifiek wordt georganiseerd voor “recreanten” van Badminton Nederland. Dit toernooi is voor velen onder de recreatieve badmintonspelers een begrip. Tijdens dit toernooi worden in een doordraaiend rooster dubbel- en mixpartijen gespeeld op tijd. Er wordt dus door alle deelnemers zoveel mogelijk gespeeld. Een hele dag intensief spelen tegen teams uit het hele land in een supergrote hal is voor velen dé jaarlijkse happening die niet gemist mag worden!!

Ik ontvang jullie aanmeldingen graag zo spoedig mogelijk!


Met vriendelijke groet,
Gerben van den Bosch
OSM Badminton

Plaats je reactie onder dit bericht