image

2018-01-17: Nieuws van het Bestuur voor iedereen.

Het nieuwe jaar geopend met het champagnetoernooi.

Op maandag 8 januari stond het jaarlijkse champagnetoernooi op het programma. In dit nieuwe jaar was de opkomst relatief laag, maar nog steeds 28 deelnemers. Een griepgolf, vakantiegangers en OSM’ers die net vandaag een uitwedstrijd moesten spelen, maakten dat het dit jaar een intiem en vooral intensief toernooi voor de deelnemers werd. Iedereen kon continue doorspelen. Geen verplichte pauzes.


In 7 rondes van 11 minuten werd gespeeld om de Hema-vlaaien. Er werd zoals gewoonlijk gespeeld met steeds wisselende dubbels, waardoor de deelnemers zoveel mogelijk met en tegen andere spelers konden spelen. De voorzitter blijft hier veel positieve reacties op ontvangen. Net als op de, sinds dit jaar nieuwe Toss-avonden. Blijkbaar vinden we het leuk om een beetje door elkaar gegooid te worden en af en toe eens tegen anderen te spelen dan de “usual suspects”, een prima zaak!


Iedereen ging er weer vol voor. Helaas kreeg een van de speelsters in de laatste ronde een spierblessure en werd de laatste ronde een minuutje eerder gestopt. De geblesseerde dame werd gelukkig goed opgevangen door onze EHBO-gediplomeerde secretaris en andere leden hielpen haar om naar huis te kunnen komen. Deze OSM’ers verdienen een dikke pluim, dat is waarom we een vereniging zijn.


Nadat de laatste uitslagen waren verwerkt, werd de prijsuitreiking in de kantine van de OVVO gehouden (met dank aan OVVO voor het ter beschikking stellen van hun kantine). Uiteraard werd eerst een glaasje bubbels rondgedeeld en nam voorzitter Marida Löwik even kort het woord om alle leden een gelukkig Nieuwjaar te wensen. Gelijk daarna ging ze door met de prijsuitreiking. Al vele jaren zijn de prijzen van het champagnetoernooi enkele heerlijke verse vlaaien van de Hema. De vlaaien zijn, eveneens traditie, ter plekke uitgedeeld door de winnaars aan alle deelnemers. En het was nog lang gezellig in de kantine.


Uitslag:
Dames:
1e: Janke Scharff
2e: Linda Volp
3e: Linda Beijert
4e: Iris de Rink


Heren:
1e: Jeffrey Schijven
2e: Ronald Koenis (moest zich afmelden voor de prijsuitreiking, Tom Kuijsten werd 5e en nam de prijs in ontvangst)
3e: Leen Schipper
4e: Peter Sijm


De foto's van het toernooi zijn in het fotoalbum te zien.

Plaats je reactie onder dit bericht