image

OSM-M1 ook kampioen!

2018-01-27: Nieuws van de Technische commissie voor senioren competitie.

Het mannenteam van de seniorencompetitie is met 1 punt verschil kampioen geworden.

OSM-M1 stond het hele seizoen op een tweede plek in de Hoofdklasse - Afdeling 2 en ook nog enige tijd gedeeld eerste met Amptmeijer Badminton '80 M1. Gedeeld eerste, want nadat beide teams voor de tweede keer tegen elkaar hadden gespeeld, bleek dat ze niet alleen evenveel wedstrijdpunten hadden gehaald, maar ook onder onderling precies evenveel partijen én sets hadden gewonnen. Daarom bleef het spannend tot het eind.


Tot dit laatste competitieweekend stonden de teams nog steeds gelijk en we maakten ons al op voor een beslissingswedstrijd. In dat laatste weekend speelde OSM-M1 op vrijdagavond uit tegen Hellas. Thuis werd het tegen dit team nog 7-1, maar op deze laatste dag knokten de OSMers zich naar een 8-0-overwinning. Zaterdag speelde Amptmeijer hun laatste partij thuis tegen de nummer een-na-laatst: Inside '82. In deze thriller won Amptmeijer veel, maar 1 driesetter ging toch naar Inside. Die ene verliespartij voor Amptmeijer leverde voor OSM-M1 de titel op, en daarmee zijn zij het tweede kampioensteam van OSM dit seizoen!


Dat OSM-M1 uiteindelijk de titel opeiste is meer dan terecht, want het team heeft statistisch ook de beste spelers. In de speler-statistieken van de poule vinden we de OSMers terug op de nrs. 7, 6, 4 en tada: op 1, die eer is voor Martijn met 36 gewonnen partijen uit 42. Ook daar hebben ze de spelers van Amptmeijer verslagen.


Felicitaties aan Alex Sung, Jaron Klerks, Martijn Koenis en Michael van der Valk!


En veel succes op de regionale kampioenschappen, zaterdag 24 februari in Valkenhuizen, Arnhem. Daar gaat OSM-M1 strijden om het regionale kampioenschap tegen Thiela-M1, de kampioen van de andere afdeling in de Mannenhoofdklasse.Reacties

Uun Santosa reageerde op 2 februari 2018 om 16:13 met:

Van harte gefeliciteerd met het kampioenschap goed gedaan ik ben trots op jullie


Jan Nijkamp reageerde op 29 januari 2018 om 15:48 met:

Van harte gefeliciteerd met het Kampioenschap heren.
Goede inhaalactie aan het einde van het seizoen wat beloond werd met een 1e plaats. Chappeau.


Shirley Klerks reageerde op 29 januari 2018 om 14:08 met:

Van harte gefeliciteerd mannen!!!


Plaats je reactie onder dit bericht