image

OSM Badminton op SafariFestival 2018

2018-03-11: Nieuws van het Bestuur voor iedereen.

Organisaties die actief zijn in MFA Safari, organiseren op zondag 23 september het populaire SafariFestival, tegelijk met de Skeelerronde Maarssenbroek. Het wordt een dag vol sport, beweging en cultuur voor iedereen. En OSM Badminton doet natuurlijk mee!

Na de succesvolle eerdere edities van het SafariFestival (2014, 2015, 2016 en 2017) kunnen de inwoners van Maarssen ook dit jaar een dag vol sport en cultuur beleven in de MFA Safari in Maarssenbroek. Opnieuw gecombineerd met de Skeelerronde Maarssenbroek.


Dit jaar werken 15(!) organisaties samen en bieden een programma aan met 20(!) activiteiten. Vanuit OSM Badminton doen Eelco Weenink, Jenny Fleuren, Yuki Tse, Geert-Jan Fluitman en Ronald Koenis mee. Zij verzorgen badminton-clinics in het ochtendprogramma.


Nieuw dit jaar is de deelname van dansstudio Van Harten die sinds deze maand dansles geeft in de MFA Safari. De dansstudio biedt een breed palet danslessen aan. Op het SafariFestival geven ze vier workshops en ook dansdemonstraties. Een andere primeur is de Urban Safari Trail. Een leuke manier om rennend en puzzelend alle hoeken en plekjes van het Safarigebouw te ontdekken. Ook nieuw zijn de FysioFit workshops van FysioPourier en de landtraining verzorgd door zwemvereniging De Fuut en in-Ki yoga.


Veel drukbezochte activiteiten van de vorige editie kan je ook dit jaar doen: in de sportzaal zijn clinics in badminton, basketbal, volleybal en er is een groot springkussen. In het zwembad kan je zeemeerminzwemmen, leren snorkelen en er zijn clinics wedstrijdzwemmen en waterpolo. Op de eerste etage van het gebouw kan je meedoen aan yoga en Tai Chi. Om 11:00 start de Duathlon zwemmen/skeeleren en rond 12:00 kan je skeelerend, lopend of rollend meedoen aan de Skeelerronde Maarssenbroek.


Maar dat is nog niet alles: je kan kijken naar dansdemonstraties en fietsend een smoothie maken. Iedereen die aan drie onderdelen heeft meegedaan, krijgt een gratis ijsje. De deelname aan het SafariFestival is gratis, voor de Skeelerronde betaal je een kleine vergoeding. Inschrijven kan op de site van de Skeelerronde. Op 23 september hebben jong en oud dus genoeg te doen op de Skeelerronde Maarssenbroek & SafariFestival !


De meest recente informatie vind je op SafariFestival.nl.
Tot ziens op zondag 23 september!


Skeelerronde Maarssenbroek & SafariFestival 2018 is een samenwerking van:

de Bibliotheek Angstel, Vecht en Venen
Dansstudio Van Harten
FysioPourier
Gemeente Stichtse Vecht
in-Ki Yoga
Jeugd-Punt Stichtse Vecht
Jongeren Op Gezond Gewicht
Maarssense zwem- en poloclub De Fuut
Norlandia - BSO Villa Safari
OSM Badminton
OSM Basketball
Skeelerronde Maarssenbroek
Tai Chi Tao Stichtse Vecht
Volleybalvereniging VOC Maarssen
Zwembad Safari, Sportfondsen

Plaats je reactie onder dit bericht