image

2018-03-11: Nieuws van de Redactiecommissie voor senioren recreanten.

27 badmintonners van OSM waren present op het grootste Landelijke Recreanten Team Toernooi.


Het LRTT is een toernooi gericht op recreantenteams. Het LRTT hanteert een roulatiesysteem waardoor een team de hele dag tegen verschillende andere teams in een doorlopend schema dames-, heren- en gemengd dubbel partijen speelt. Dit alles in een supergrote hal met meer dan 300 man tegelijk tegen andere recreatieve spelers uit heel Nederland.


Gerben van den Bosch regelt al jarenlang dat teams vanuit OSM Badminton meedoen. Dit jaar was de delegatie uitgegroeid tot 27 badmintonners. Die OSMers zijn niet ingedeeld in vaste teams, maar iedereen neemt af en toe deel in één van de 7 teams die zijn aangemeld. Susan van Brenk en José van Ek hadden voor iedere OSMer een uitgekiend speelschema gemaakt, zodat je steeds met een andere partner de dubbels speelt.


Het resultaat is dat je de hele dag wedstrijdjes op recreatief niveau speelt met elke keer een andere mede-OSMer en elke tegen andere tegenstanders uit het hele land. Een perfecte combinatie. En na afloop gaat de groep ook nog eten en bowlen om deze badmintondag gezellig af te sluiten.


Gemist? Er zijn vaker recreantentoernooien, dus houd de site in de gaten en je kan nog meekijken in het fotoalbum.

Plaats je reactie onder dit bericht