image

Tulptoernooi 2018

2018-04-25: Nieuws van de Technische commissie voor senioren recreanten.

Het jaarlijkse Tulptoernooi was een gezellige avond met veel deelnemers en vier winnaars.

De tulpen waren nog maar net de grond uit of OSM hield haar Tulptoernooi. Het weer was er naar: buiten scheen de zon en binnen liep de temperatuur navenant op. Of kwam dat door het grote aantal OSM-ers dat op de tulpen was afgekomen? Er was deze avond niet eens genoeg plek om iedereen warm te laten spelen, maar gezien die temperatuur was dat ook niet echt nodig.


Na een kwartiertje kon het beginnen: 6 rondes lang speelde iedereen tegen iedereen. Met elke keer een nieuwe partner, was het voor de deelnemers afwisselend en elke partij totaal anders. Dat werd gewaardeerd. Ook het grote niveauverschil - beginners en clubkampioenen speelden naast elkaar - maakte het leuk, zo was het eindelijk mogelijk om als gewone recreant toch punten af te snoepen van die clubkampioenen.


Dat gaf ook een onverwachte uitslag. De verrassing was zo groot, dat één van de winnaars zelfs onder de douche vandaan moest worden geplukt. De bossen tulpen gingen naar Mieke Groen, Monica Stellaard, Jaron Klerks en Leen Schipper.Met dank aan Marida Löwik die dit toernooi wederom uitstekend runde. En: gelukkig hebben we de foto's nog!

Plaats je reactie onder dit bericht