OSM speelt voor Kika

foto

26-05-18: Nieuws van de Jeugdcommissie voor jeugd.

De jeugd van OSM kwam op haar vrije speelavonden in beweging voor Kika. Ze speelden 75,- bij elkaar!

Vrij spelen op de woensdag? Nee hoor, er werd doelgericht getraind. Onder leiding van Eric Martherus kregen de vrije speelavonden op woensdag de afgelopen twee weken een intensieve invulling.

Op de eerste avond kwamen 12 kinderen volop in beweging. Startend met een korte warming up volgde al snel een loopoefening waarbij de shuttles van de linker- naar de rechterlijn en weer terug werden geplaatst. Daarna werd in groepjes van vier op drie banen getraind. Op één baan een dubbelwedstrijd en op één baan een enkel tot 5 punten. De derde baan was voor de reactiesnelheidsoefening. Eric speelde met hoge snelheid shuttles. Aan de kinderen de opdracht alle shuttles te retourneren in het veld. Fijn dat er maar 2 rijtjes van 10 werden gespeeld. Kon je daarna weer even uitrusten en shuttles rapen.

Op de tweede avond was de zaal vol, 16 kinderen deden mee. Veel kinderen pakten hun kans voor een extra training voor de aanstaande clubkampioenschappen. Na de warming-up en wat oefeningen zijn er partijtjes gespeeld. Er werd volop gerouleerd zodat iedereen tegen verschillende tegenstanders kon spelen.

Het waren leuke en afwisselende trainingen en de inzet van Eric werd zeer gewaardeerd. De trainingen werden niet voor niets verzorgd door Eric. Hij doneert zijn volledige trainersbijdrage aan Kika. Daarnaast konden deelnemer zelf extra geld doneren. Beide avonden hebben geleid tot een prachtige opbrengst van €75,-. Iedereen heel erg bedankt.

Andrea Grim, die deze avonden organiseerde, heeft ook nog deze foto's gemaakt.


Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email   


Reageren? Zet je reactie onder dit bericht

We delen je emailadres niet met anderen.