image

Aanmelden competitie- en Santosatrainingen

2018-08-04: Nieuws van de Technische commissie voor senioren.

Vanaf 22 augustus beginnen de trainingen van Uun Santosa. Je kan erbij zijn vanaf de start.

Op woensdag 22 augustus starten de Santosa-trainingen en meteen op de vrijdag daarna de competitietrainingen. Hieronder staat uitgelegd welke trainingen er allemaal zijn. Twijfel je over deelname: je kan altijd eerst een proeftraining volgen.


Jeugd
De jeugdcompetitietraining is op vrijdag in de Safari-hal van 18:00 tot 19:30 en bedoeld voor kinderen die deelnemen aan de jeugdcompetitie. De meeste jeugdcompetitiespelers hebben dan hun reguliere training in plaats van de zaterdagtraining. Omdat de competitietraining meer begeleiding heeft en langer duurt dan de zaterdagtraining, zijn er extra kosten aan de competitietraining verbonden: 40,-. Aanmelden kan in de zaal bij Yuki Tse.


De Santosa-jeugdtraining is op woensdag in de Fazantenkamphal van 18:00 tot 19:30. Trainer Uun Santosa organiseert deze training en selecteert wie deze training mag volgen. Hij biedt de training aan tegen een gereduceerd tarief voor jeugdleden van OSM: 130,-. Aanmelden kan ook hier in de zaal, doorgaans na een proeftraining.


Senioren
De competitietraining onder leiding van de hoofdtrainer Uun Santosa is op vrijdag in de Safari-hal van 19:30 tot 21:00. De training staat open voor alle teamleden van de competitieteams en de reservespelers. Als er ruimte over is, kunnen ook ambitieuze recreanten zich inschrijven voor deze training. Er zijn extra kosten aan deze competitietraining verbonden: 146,-. Aanmelden kan in de zaal bij Martijn Koenis.


De Santosa-training is op woensdag in de Fazantenkamphal van 19:30 tot 21:00. Trainer Uun Santosa organiseert deze training en bepaalt wie deze training mag volgen. Hij biedt de training aan tegen een gereduceerd tarief voor leden van OSM. Komend seizoen is dat € 156,75.


OSM beveelt deze training van harte aan. Aanmelden kan ook hier in de zaal, doorgaans na een proeftraining.


Plaats je reactie onder dit bericht