Kick-off Eredivisie 8 september in Den Haag

foto

21-08-18: Nieuws van de Redactiecommissie voor iedereen.

De tien eredivisieverenigingen starten tegelijk met de competitie 2018/2019 in een zaal.

Op zaterdag 8 september a.s. is het zo ver; dan gaat het nieuwe badmintonseizoen 2018/2019 officieel van start met de kick-off van de Eredivisie. Des Kortenaer Combinatie in Den Haag is gastheer. DKC belooft een groot spektakel en de toegang is gratis!
Je bent van harte welkom in de DKC-hal bij 40 wedstrijden op 5 banen.
De tien eredivisieverenigingen zijn allemaal met hun voorbereidingen begonnen. Bij de start van het seizoen moet iedereen weer op scherp staan. Zal landskampioen Duinwijck in het komende seizoen voor de 26e keer de landstitel behalen? Of zijn de andere 9 verenigingen in staat tot een grote verrassing?


De organisatie bij gastheer DKC in Den Haag laat dan ook weten dat iedereen op zaterdag 8 september vanaf 14.00 uur van harte welkom is in de Sporthal Hogeveld, Panamaplein 30 in Den Haag.
Er wordt op 5 banen gespeeld. Je kunt dus mooi synchroon de wedstrijden naast elkaar volgen. Het is fantastisch dat alle tien Eredivisieverenigingen op de eerste dag van de competitie al hun wedstrijden in één hal spelen. Ik denk dat we het hier ook hebben over een ware promotie van de badmintonsport.foto: Gaat Duinwijck ná het behalen van de 25e landstitel gewoon op weg naar de 26e landstitel of gooien de negen andere badmintonverenigingen uit de Eredivisie sportieve roet in het eten? Landskampioen Duinwijck opent de competitie tegen het thuisspelende DKC. Het gehele programma van zaterdag 8 september zie je hier. Uiteraard zorgt DKC er voor dat rond etenstijd er goed voor het bekende 'natje en droogje' wordt gezorgd.Goed doel
Bovendien - zo laat DKC weten - wordt er ook aandacht besteed aan een goed doel waarvoor geld wordt ingezameld. De samenwerkende Eredivisieverenigingen zullen tijdens de kick-off geld inzamelen voor de KiKa .


Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email   


Reageren? Zet je reactie onder dit bericht

We delen je emailadres niet met anderen.