Aangepaste Informatie over Clubkleding bestellingen

foto

19-10-18: Nieuws van de Redactiecommissie voor iedereen.

Bericht over het bestellen van OSM Erima clubkleding.

De CHESP badmintonwebshop heeft het dealerschap binnen gehaald van ERIMA. Sinds 1 mei heeft Bart-Jan een winkel, showroom dan wel testcentrum in het Sport & Event Center in Beusichem. Een fysieke winkel is een voorwaarde van ERIMA om het dealerschap te kunnen verkrijgen.


Er zijn betere porto/afhandelingskosten afgesproken, zodat er kortere besteltijden mogelijk geworden zijn waardoor er al bij minder (3-4) shirts geleverd kan worden. Dit betekent dat we binnen een week kunnen leveren als er drie bestellingen binnen zijn (bezorging vanuit Erima en het drukken van het logo) als we de shirts al niet op voorraad hebben.
Daarnaast zijn er meer producten beschikbaar.


Ook goed om te weten is dat deze Erima Club line nog tot juli 2020 bestelbaar blijft. Het assortiment van Erima is enorm waardoor ook de broekjes en trainingspakken van Erima tot de mogelijkheden behoren. Rokjes heeft Erima niet, maar die kan Yonex natuurlijk verzorgen. Zo heeft iedereen de mogelijkheid om voor een betaalbare prijs in een mooi badmintontenue te lopen.


Voor vragen of andere opmerkingen kunnen jullie terecht bij Henny Hilhorst of anders via de mail van de CHESP badmintonwebshop.

Om een goede keuze te kunnen maken zijn in de OSM materiaalkast in de Safarihal passhirts aanwezig in een platte groene doos met een Erima opschrift. De gebruikte maataanduidingen op de website zijn voor juniorshirts: 116, 128, 140, 152, en 164. Damesshirts: 34, 36, 38 tot 48. Herenshirts: S - XXXL
In deze doos zitten 2 juniorshirts met de maten 1 (140) en 3 (164). Er zijn 3 damesshirts, namelijk 38, 42 en 44. De herenshirts zijn S (was 4), L (was 7) en XXL (was 10).


De bestelprocedure is via deze link te lezen op de OSM website.


Met vriendelijk en sportieve groet,
Bart-Jan den Hollander


Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email   


Reageren? Zet je reactie onder dit bericht

We delen je emailadres niet met anderen.