image

De Dutch Open komt er weer aan

2018-10-05: Nieuws van de Redactiecommissie voor iedereen.

Van 9-14 oktober kan je naar de Dutch Open in Almere. Er zijn aantrekkelijke acties rond het evenement.

Van 9 tot en met 14 oktober is het Yonex Dutch Open in het topsportcentrum in Almere. Het toernooi maakt deel uit van het circuit van de Badminton World Federation. Er doen spelers uit de meeste toplanden mee. Vooral Europa en Azië zijn sterk vertegenwoordigd tijdens dit toernooi. Natuurlijk zijn ook onze Nederlandse toppers van de partij. Nederlands kampioen Mark Caljouw (WRL-32) is één van de favorieten voor de titel.

Met leuke activiteiten en win- en kortingsacties maken de partners het bezoeken van de Yonex Dutch Open nog leuker. Leden van OSM Badminton kunnen gratis deelnemen aan veel workshops zoals over het werven van vrijwilligers en het organisatoren van toernooien. Daarbij krijg je dan een gratis toegangsbewijs voor het toernooi.


15% extra korting!
Bestel bij Badmintonplanet nu met 15% extra korting het badmintonshirt van onze Nederlandse badmintonners. De kortingscode kan je opvragen bij Ronald Koenis. Met dezelfde code kan je ook de Yonex Arc Saber Flash Force bestellen met 15% korting. De code is geldig tot 31 oktober 2018.


Tot ziens op het Yonex Dutch Open !

Plaats je reactie onder dit bericht