ALV op 11 december

foto

30-11-18: Nieuws van het Bestuur voor iedereen.

De jaarlijkse ALV van OSM Badminton wordt gehouden op dinsdagavond op 11 december 20:00 in de kantine van tennisvereniging LTCM. Ieder lid is welkom!

De ALV zal worden gehouden in de kantine van tennisvereniging LTCM aan de Boomstede 566 in Maarssenbroek. Je bent van harte welkom om vanaf 20:00 uur onder het genot van een drankje mee te denken over het reilen en zeilen van onze vereniging. De koffie staat klaar vanaf 19.45 uur.


De stukken zijn via mail naar alle leden gestuurd.


Meedoen in het bestuur
Door het vertrek van onze voorzitter aan het einde van het vorige seizoen, is er een vacature voor de functie van voorzitter. Leen Schipper vervult de functie al tijdelijk en stelt zich ook kandidaat. Leden die zich ook kandidaat willen stellen voor de functie van voorzitter kunnen zich melden bij de secretaris. Dit kan tot een uur voor aanvang van de ALV.


Elk lid kan ook als algemeen bestuurslid meepraten en meebeslissen over de badmintonzaken in het bestuur. Het bestuur komt bijeen in ongeveer vijf vergaderingen en daarnaast zijn er ad hoc activiteiten, zoals het begeleiden van potentiƫle leden. Als je als algemeen lid wilt deelnemen in het bestuur, kan je je verkiesbaar stellen op de ALV.


Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email   


Reageren? Zet je reactie onder dit bericht

We delen je emailadres niet met anderen.