Landelijk Recreanten Team Toernooi op 9 maart

foto

09-12-18: Nieuws van de Technische commissie voor senioren recreanten.

Inschrijven voor het altijd gezellige Landelijk Recreanten Team Toernooi van Badminton Nederland

Beste sportvrienden,


Op zaterdag 9 maart 2019 vindt in Arnhem het altijd gezellige Landelijk Recreanten Team Toernooi van Badminton Nederland plaats. Het zou leuk zijn om wederom met een grote groep van OSM deel te nemen. Ik verzoek jullie zo spoedig mogelijk aan te geven of jullie mee gaan. De deadline voor de inschrijving is 9 februari 2018, maar ik wil het liefst deze maand de inschrijvingen nog insturen, omdat dit toernooi populair is en we al eens eerder te laat waren met aanmelden.


Spread the word, hoe meer zielen des te meer vreugd.


Je kunt je individueel, maar ook als team (minstens twee heren en twee dames) bij mij opgeven. Kosten voor deelname aan dit toernooi bedragen € 42,50 per team (±€ 11 per persoon).


Voor degenen die het toernooi nog niet kennen, volgt hier een korte uitleg:
Het Landelijk Recreanten Team Toernooi (LRTT) is een jaarlijks groots evenement dat specifiek wordt georganiseerd voor “recreanten” van Badminton Nederland. Dit toernooi is voor velen onder de recreatieve badminton spelers een begrip. Tijdens dit toernooi worden in een doordraaiend rooster dubbel- en mixpartijen gespeeld op tijd. Er wordt dus door alle deelnemers zoveel mogelijk gespeeld. Een hele dag intensief spelen tegen teams uit het hele land in een supergrote hal is voor velen dé jaarlijkse happening die niet gemist mag worden!!

Ik ontvang jullie aanmeldingen graag zo spoedig mogelijk via deze link!


Met vriendelijke groet,
Gerben van den Bosch


Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email   


Reageren? Zet je reactie onder dit bericht

We delen je emailadres niet met anderen.