Een nieuwe training van een nieuwe trainer

foto

28-12-18: Nieuws van het Bestuur voor senioren recreanten.
02-01-19: 2 Reacties

Sandra van Rooijen geeft op de vrijdag een nieuwe training, gericht op de (ver)gevorderde recreanten.

Op initiatief van Leontine Luijsterburg organiseert OSM Badminton op de vrijdagavond een extra training onder leiding van Sandra van Rooijen. De training richt zich op de vergevorderde recreant. Inschrijven kan niet meer, want de training zit al vol.

De training is van 19:30 tot 21:00 en begint op 18 januari en loopt door tot (waarschijnlijk) 3 mei. De nieuwe training is gestart als experiment en als het positief blijkt, gaat de vereniging het standaard aanbieden.

Een korte introductie van Sandra van Rooijen: ze is als jeugdlid in 1998 begonnen bij OSM. Als snel speelde ze competitie en bijzonder succesvol met 4 kampioenschappen. In 2006 én 2007 werd ze clubkampioen bij OSM. Ze zette haar badmintoncarrière voort bij BC Amersfoort en was zelfs even onderdeel van de Nederlandse ploeg. Later stapte ze over naar Martinus Amstelveen en daar speelt ze in de tweede/derde divisie.


Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email   Reacties

Leen Schipper reageerde op 2 januari 2019 om 09:18 met:

Ron volgend seizoen zijn er weer nieuwe kansen.


Ron van Stormbroek reageerde op 1 januari 2019 om 20:05 met:

Mooi en leuk initiatief. Helaas wist ik niets van deze training. Inschrijven kan niet meer, want de training zit al vol. Jammer.


Reageren? Zet je reactie onder dit bericht

We delen je emailadres niet met anderen.