Champagnetoernooi 2019

foto

12-01-19: Nieuws van de Technische commissie voor senioren recreanten.

2019 ging van start met champagne en lekkers!

Op de eerste speeldag van 2019 was het bijzonder druk: iedereen had trek in een glaasje champagne, maar voordat dat zover was, organiseerden Susan van Mil en José van Ek het traditionele champagnetoernooi. Zoals voorzitter Leen Schipper direct aangaf: de dames hadden de touwtjes strak in handen.


In talloze rondes speelde iedereen tegen iedereen. Het was zo druk dat menigeen langs de kant moest blijven zitten, maar dat werd meteen een gelegenheid om de plannen voor 2019 door te nemen, of om naar het leuke spel op de banen te kijken.Na afloop werd Sandor in de bloemen gezet en konden we richting de kantine voor die zo gewenste champagne. Na een toost op het nieuwe jaar werden de winnaars bekend: Tamara Agterberg en Marvin Spitsbaard gingen als eerste er met de taarten vandoor. Laura Eefting en Pieter van Moorselaar waren runners-up. De aanmoedigingen waren voor Linda Beijert en Johan van der Steen. En in de categorie "meeste gelijk spelen" gingen Andrea Grim en Tim van Kerkhof er met de laatste taarten vandoor.


Gelukkig voor de aanwezigen die naast de taart grepen: de buit werd verdeeld over alle aanwezigen. Het bleef nog lang onrustig in de MFA, gelukkig hebben we de foto's nog.


Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email   


Reageren? Zet je reactie onder dit bericht

We delen je emailadres niet met anderen.