Het STORMT kampioenen bij OSM

foto

10-02-19: Nieuws van de Technische commissie voor senioren recreanten.
10-02-19: 3 Reacties

Regende het eerst nog kampioensteams, nu is er een ware storm losgebroken: ook OSM-1, OSM-2, OSM-J1, OSM-J6 en OSM-J7 zijn Kampioen!

Er zijn 4 teams van de Jeugdcompetitie kampioen geworden, 3 teams uit de seniorencompetitie en ook nog 1 team uit de najaarscompetitie. We zetten ze even op een rijtje:


OSM-J1
Het eerste jeugdteam van OSM OSM-J1 speelt in de hoogste jeugdklasse: veren - onder 19. Julie de Kock, Stefanie Kip, Berend van Brenk en Danny Edelbroek hadden nog 1 wedstrijdpunt nodig en dat werden er 7, meer dan genoeg dus en ruim kampioen.


Gefeliciteerd, en succes op de Nederlandse kampioenschappen!


OSM-J3
In de Jeugdcompetitie wist OSM-J3 als eerste kampioen te worden in hun poule van de Mix Klasse 1-2 - O15-13. Mahi Goyat, Yorinde van Moorselaar, Jaden Zimmerman, Sverre Dalhuisen en Timon Klee speelden goed samen en wisten daarmee bijna 20 wedstrijdpunten meer te halen dan de nummer twee.


Gefeliciteerd, en succes op de regiokampioenschappen!


OSM-J6
OSM-J6 is een jongensteam met Mees Heusinkveld, Paul Nguyen en Stef van Doremalen. Zij spelen in de klasse tot 15 jaar en werden met 6 punten voorsprong kampioen.


Gefeliciteerd, en succes op de regiokampioenschappen!


OSM-J7
Ook het jongste team: OSM-J7, moest in laatste wedstrijd nog 1 partij winnen. Ian Limbeek, Jacky-Dean Schouteten en Thijs van Schaik speelden tegen Mariken uit Nijmegen. Ze wonnen 3 partijen en werden zo net kampioen in hun spannende poule in de opstapcompetitie.


Gefeliciteerd, en succes op de regiokampioenschappen!


OSM-1
Het eerste competitieteam bij de volwassenen: OSM-1 is kampioen geworden in de 6e divisie. Ingeborg Steen, Joyce Sung, Alex Sung en Dave Tse wonnen hun kampioenswedstrijd met 7-1 en gaan nagenoeg ongeslagen door naar de divisie-kampioenschappen.


Veel succes daar, en ook jullie: gefeliciteerd!


OSM-2
OSM-2 met Elianne de Haan, Natasja Hijweegen, Lars van Doremalen en Sven Maatman. Zij werden kampioen in de 7e divisie.


Ook jullie: gefeliciteerd en veel succes bij de divisiekampioenschappen!


OSM-M1
In de Seniorencompetitie wist OSM-M1 zojuist genoeg punten bij elkaar te sprokkelen om niet meer ingehaald te kunnen worden in hun poule van de Mannenhoofdklasse. Voor de derde keer op rij gaat ons mannenteam, dit jaar bestaande uit Jaron Klerks, Martijn Koenis, Michael van der Valk en Pieter van Moorselaar, naar de regionale kampioenschappen voor teams.


Veel succes daar, en ook jullie: gefeliciteerd!


OSM-NJC1
Het eerste team van de najaarscompetitie speelt in de hoogste klasse en is als eerste geƫindigd in hun poule. Janke Scharff, Suzanne Postma, Arjen van Doremalen en Gerben van den Bosch moesten in hun laatste partij drie wedstrijdpunten halen, en dat was geen enkel probleem: het werd 6-2 en daarmee is het team ruimschoots kampioen. Lees hier het verslag dat eerder is uitgezonden in Lijnen en Veren.


Gefeliciteerd, we gaan de handdoeken bestellen!


Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email   Reacties

Mieke Groen reageerde op 10 februari 2019 om 16:52 met:

Top gedaan allemaal! Wat een mooie prestaties! Gefeliciteerd!


Ans Postma reageerde op 10 februari 2019 om 13:52 met:

Gefeliciteerd allemaal.


Shirley Klerks reageerde op 10 februari 2019 om 13:33 met:

Allen van harte gefeliciteerd met jullie overwinning en heel veel succes op de regiokampioenschappen!!!


Reageren? Zet je reactie onder dit bericht

We delen je emailadres niet met anderen.