image

Inschrijving clubkampioenschappen senioren is geopend

2019-04-15: Nieuws van de Technische commissie voor senioren.

Inschrijving gesloten voor de CKS van zondag 19 mei.

Beste OSM’er,


De OSM Clubkampioenschappen 2019 voor senioren staan weer voor de deur en worden gehouden op zondag 19 mei a.s. van 10.00 tot uiterlijk 17.00 uur.

We nodigen je uit om deel te nemen aan dit altijd gezellige toernooi in de Sporthal Safari. Je kan je inschrijven tot uiterlijk 5 mei a.s. op toernooi.nl (met een account dat je evt. op die site kan aanmaken) of op deze contactpagina.


Jeugdleden van OSM Badminton Maarssen kunnen zich alleen inschrijven als zij dit seizoen hebben deelgenomen aan de seniorencompetitie en zich niet hebben ingeschreven voor de jeugdclubkampioenschappen.


Er wordt gespeeld in drie categorieën, te weten:
- Categorie C zijn spelers die dit seizoen hebben deelgenomen aan de reguliere seniorencompetitie;
- Categorie X zijn spelers die uitkomen in de najaars- en/of voorjaarscompetitie als vaste speler of als invaller/reservespeler of zich qua sterkte met deze leden kan vergelijken;
- Categorie Z zijn spelers die niet uitkomen in welke competitie dan ook.


Per categorie kun je je inschrijven voor de volgende onderdelen:
- HE Herenenkel
- HD Herendubbel
- DE Damesenkel
- DD Damesdubbel
- GD Gemengd dubbel


Je mag je voor maximaal 3 onderdelen inschrijven. Als je zelf geen dubbelpartner hebt gevonden, geef dan aan dat je een partner zoekt, zodat de toernooileiding mogelijk een koppeling kan maken. Geef je dus vooral gewoon op! Let wel even op: als je je inschrijft voor drie onderdelen, dan wordt het een zware dag. Als je niet zo fit bent, is het misschien beter om je voor 1 of 2 onderdelen in te schrijven.


Als er vragen zijn, aarzel dan niet om contact op te nemen met iemand van de toernooicommissie. We geven graag wat extra uitleg. Daarbij denken wij met name aan de leden die nog niet zo lang lid zijn van onze vereniging.


De clubkampioenschappen zijn voor álle seniorleden. Het draait deze dag om gezellig samen sporten, eens spelen tegen andere clubgenoten dan de “usual suspects”. Een goede manier om iedereen bij je club wat beter te leren kennen.


Voor de volledigheid hebben we een toernooireglement opgesteld.


Wij rekenen weer op veel aanmeldingen!


Met vriendelijke groet,
Eric van der Valk - Voorzitter Technische Commissie
José van Ek - Toernooicommissielid
Susan van Brenk - Toernooicommissielid

Plaats je reactie onder dit bericht