image

OSM Jeugd-TEAM-toernooi was een groot succes

2019-04-11: Nieuws van de Jeugdcommissie voor jeugd.

Bijna 50 jeugdspelers van de verenigingen BC ’t Gein, Irene, Unicum, Koto Misi en OSM hebben deelgenomen aan het OSM Jeugd-TEAM-toernooi.

De JC van OSM heeft het toernooi speciaal georganiseerd voor kinderen met geen of weinig wedstrijdervaring. Iedere vereniging was met een aantal teams aanwezig. In drie rondes speelden de teams tegen elkaar. Iedere teamwedstrijd bestond uit zes partijen. Alle kinderen speelden hierdoor lekker veel wedstrijden met en tegen elkaar.


De inzet en strijdlust van de kinderen was enorm. Zeker in de tweede en derde ronde, nadat er een indruk was van de speelsterkte van de teams, zagen we veel leuke, spannende wedstrijden. De sfeer was heel sportief en iedereen genoot volop zoals op de foto's is te zien.


Het toernooi werd afgesloten met de prijzen-uitreiking. Iedereen kreeg een medaille als herinnering én een stuk taart. En alsof dat nog niet genoeg was, deelden we ook kokers met shuttles uit, zodat de deelnemers deze zomer in hun straat met vriendjes en vriendinnetjes kunnen badmintonnen.


Namens de JC,
Andrea Grim

Plaats je reactie onder dit bericht