Competitie slottoernooi in Biltoven

foto

14-05-19: Nieuws van de Technische commissie voor senioren competitie.

Snel inschrijven voor een leuk toernooi door vaste en invallende deelnemers aan de NJC of VJC voor 15 mei.

Op 15 juni vindt het slottoernooi van de NJC en VJC plaats in Bilthoven. Hier doen wij traditioneel met veel mensen van OSM aan mee. Onderstaand bericht heb ik aan alle teamcaptains gestuurd en geeft iets meer info over het toernooi. Het delegeren lijkt niet zijn vruchten af te werpen. Omdat er zich naast mijn eigen team, slechts 3 (Tom, Laura en Leontine) personen hebben aangemeld voor deelname aan het toernooi, schrijf ik toch maar even iedereen aan (waarvan ik het e-mailadres heb tenminste) die deelgenomen heeft aan 1 of beide competities, als vastspeler of als invaller. Men kan zich individueel of als koppel / team bij mij via het contactformulier aanmelden. Wel graag uiterlijk morgen 15 mei (ik moet op 15 mei het inschrijvingsformulier insturen). Ik zal dan de mensen die zich individueel aanmelden proberen te koppelen aan een gelijkwaardige medespeler.


Ik hoop alsnog een aantal inschrijvingen te mogen ontvangen.


Met vriendelijke groet,
Gerben van den Bosch
Recreantencompetitieleider OSM Badminton


---------- Forwarded message ---------


Beste teamcaptains van de NJC en/of VJC,


Op 15 juni is het slottoernooi van de NJC '18/'19 en VJC '19 in Bilthoven. Willen jullie bij jullie teamgenoten en ingezette invallers informeren of ze hieraan willen meedoen en dat vervolgens aan mij doorgeven? Iedereen die deelgenomen heeft aan deze competities, als vastspeler of als invaller, mag zich aanmelden.


Hieronder staat de informatie die ik van de organisatie heb ontvangen. Het toernooi is voorlopig weer als vanouds, maar er kunnen zich ook mensen opgeven voor DD of HD blijkt uit onderstaande tekst. Het inschrijfformulier biedt echter alleen maar de optie tot het invullen van Gemengd Dubbels.


Als er personen zonder speelpartner zijn, kunnen ze zich ook aanmelden. Dan zorg ik voor een speelpartner (zolang er zich genoeg mensen aanmelden).


Opgeven (bij mij ) vóór 15 mei 2019.


Met vriendelijke groet,
Gerben van den Bosch Recreantencompetitieleider OSM Badminton


-------- Oorspronkelijke bericht --------
Onderwerp: Slotwedstrijden in Bilthoven


Beste badmintonners,


Bijgaand het langverwachte inschrijfformulier voor deelname aan het Slottoernooi van de Recreanten competities NJC 2018-2019 en de VJC 2019, welke natuurlijk nog in volle gang is.


Zoals bekend wordt het toernooi gehouden op 15 juni as in de Kees Boekehal in Bilthoven waar we wederom gast zullen zijn van SV Irene.


Naar aanleiding van de evaluatie van vorige keer hebben we gemeend de focus nu vooral te leggen op deelname van gemengde koppels. Op het formulier is dat ook zo aangegeven. We willen natuurlijk wel degenen die geen mix-partner hebben die dag ook in de gelegenheid stellen om deel te nemen en daarom is er voor hen toch de mogelijkheid om ook in te schrijven voor een HD of DD.


We streven ernaar om iedereen lekker de hele dag aan het spelen te houden en zullen dus trachten de wedstrijden voor iedereen gelijkelijk over de dag te verspreiden.


Aan het einde is er zoals gebruikelijk de prijsuitreiking van het toernooi met de welbekende en zeer verdiende taarten en zullen de prijzen voor de poulewinnaars van beide competities worden uitgereikt.


We hopen natuurlijk weer op veel aanmeldingen en gaan er samen weer een mooie badmintondag van maken!


Tot ziens in Bilthoven!


Met vriendelijke groeten,
Edwin & Leonora Schriemer
Competitieleiders Recreanten
Regio Centrum


Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email   


Reageren? Zet je reactie onder dit bericht

We delen je emailadres niet met anderen.